Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Bengtsson osäker - och ledningen mörkar

Nyhetspressen - 27 Dec 12 kl. 09:24

UFA/STOCKHOLM. Rasmus Bengtsson är fortfarande ett osäkert kort inför fortsättningen i junior-VM. Lagledningen hoppas på en snabb comeback - men mörkar vilken skada han har. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..

Lämnar Dalkurd – på grund av flytten

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 18:18

Han hjälpte Dalkurd till allsvenskan.Nu lämnar målvakten Frank Pettersson för superettan och Jönköpings södra – då han är osäker på lagets arenasituation. – Jag hoppas att jag får fel och att spelarna får det fantastiskt bra, men jag ville inte chansa, säger Pettersson till Jnytt.

Så vet du om du går över gränsen – expertens tips till män på arbetsplatsen

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 06:44

Psykologkandidaten ger sin bästa råd till osäkra män.

Mäklare säljer lägenheter som riskerar bli värdelösa – mörkar föreningens konkurshot

Nyhetspressen - 03 Dec 17 kl. 07:00

HSB-föreningen har blivit blåst på 230 miljoner. Mäklaren skriver: "välskött förening"..

Avgjort: Hon blir årets lucia

Nyhetspressen - 18 Nov 17 kl. 12:33

Linnea Bengtsson är Borås och Sjuhäradsbygdens Lucia 2017. .

Här är göteborgaren som gör dina mejl säkra

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 12:33

Osäkra mejl hade en nyckelroll i det amerikanska valet - och även Transportstyrelsen har fått kritik för hur de hanterat mejl. I dag är de flesta mejltjänster dåligt krypterade och relativt osäkra. En göteborgare har gjort till sin uppgift att ändra på det..

Bilias vd: Analytikeroron verkar ha skingrats

Nyhetspressen - 10 Nov 17 kl. 17:00

Osäkerheten kring hur Bilia rapporterar kring sin privatleasingaffär tycks åtminstone i viss mån ha skingrats under kapitalmarknadsdagen, och fler elbilar behöver inte hota Bilias serviceaffär särskilt mycket. Det bedömer Bilias vd Per Avander i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt efter fredagens kapitalmarknadsdag, angående ett par av de punkter som han märkt skapat osäkerhet kring bilkedjeaktien i marknaden på sistone..

SR-anställda larmade om radioprofilen tidigare – ledningen gick inte vidare

Nyhetspressen - 08 Nov 17 kl. 12:49

Medarbetare på Sveriges radio har tidigare larmat om den profil som nu utreds för sexuella trakasserier – utan att ledningen gick vidare. Först för en månad sedan inleddes en utredning. Nu mår folk på redaktionen så dåligt att de inte klarar av att sända ut profilens radioprogram..

Ambulansfacket kritiskt efter dådet

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 02:57

Ambulanspersonalen som kom till Drottninggatan direkt efter lastbilsdådet arbetade på platsen utan skyddsutrustning. Detta trots att området var klassat som en het och osäker zon, där ambulanspersonal inte ska befinna sig.(TT).

Fouad Bachirou fortfarande osäker inför finalen – Curtis Edwards hoppas på spel

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 12:53

Curtis Edwards tvingades byta under söndagens allsvenska hemmapremiär. Under måndagen kunde ÖFK-mittfältaren ge sig själv positiva besked.– Det känns mycket bättre än vad jag först trodde, säger Edwards..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..