Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Bingo Rimér är på klubben!

Paow - 07 Aug 13 kl. 14:17

Hej babes! Igår var så sjukt kul var tvungen att dra ut Viktor på en runda till egentligen hade vi tänkt bara ligga kvar hemma. ( Men ah ) jooo tjena! Så vi gick till Grabbarnagrus och tog in lite goda drinkar, stog och snackade med Chris och hälsade på alla, skönt att vara ledig Idag blir det party båt, hur många dagar tror ni frisken orkar? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

JUST NU: Tar över Mora - inför kvalet

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 17:11

Mora ska försöka kvala sig kvar i SHL.Nu tar klubben till en krislösning.Mats Lusth kallas in som ny tränare lagom till kvalet, meddelar klubben på sin hemsida.

Skulle ni våga dejta Bingo Rimer?

Gossips.se - 21 Nov 17 kl. 16:00

Katrin har gjort reklam på instagram för en dejtingapp där Bingo finns som medlem. Hon ställer frågan till sina följare om dom hade vågat dejta Bingo och antagligen menar hon eftersom hon är hans ex och kommer att finnas med i bilden. Men trots att nej vinner i röstningen så är det ganska jämt på hur många som skulle dejta Bingo om han kom upp som ett val i appen.

Bingo vill starta en egen youtubekanal med sin dotter Nova

Gossips.se - 13 Nov 17 kl. 09:47

Att Bingo syns på dom flesta sociala medier är inget ovanligt och sedan han fick barn med Katrin så har även alla deras barn (även hans första barn Nova) synts på deras sociala medier flitigt. Nu berättar Bingo att han vill starta en helt egen youtubekanal med sin dotter Nova och frågar sina följare vad dom tycker.   Hade ni tittat om Bingo och Nova startade en egen kanal?

Se Bingo i barnkanalen ikväll

Gossips.se - 02 Apr 17 kl. 13:46

Ikväll kl 19:15 på barnkanalen så visas programmet Gäst i spenaten. Och i kvällens avsnitt får vi se Bingo Rimer i programmet samt hans barn Rimbo, Rambo och Nova.

Stjärntätt i konsthallen

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 15:29

Den 6 maj startar årets upplaga av Åmåls Fotofest, som blir den tionde i ordningen. Programmet toppas av Lennart Nilsson, Bingo Rimér, Sanna Sjöswärd, Paul Hansen och ett gäng andra återvändare. Till det kan även läggas en helt ny sektion för gymnasieelever..

Bingo avslöjar att sexet med Katrin var fantastiskt

Gossips.se - 12 Jan 17 kl. 05:30

Bingo har medverkat i podden "Tankar med" som görs av Daniel Redgert. I avsnittet så pratar dom lite om Bingos sexliv och när Bingo får frågan om hur många han haft sex med så svarar han att det är mellan 100 och 500 personer. Han vet inte helt hur många det är eftersom han slutade räkna efter 100 men han är säker på att det inte är fler än 500 personer.

Politikerns upprop ska hjälpa klubben

Nyhetspressen - 21 Dec 16 kl. 13:44

Visingsö AIS bygger ett nytt klubbhus på Brahevallen till en kostnad av fem miljoner kronor. Finansieringen av byggnaden är klar, men den måste även inredas. Nu har klubben fått hjälp – från politikerhåll..

Ses i Dubai

Bloggkommentatorerna - 03 Nov 16 kl. 08:33

Bingo Rimér har åkt till Dubai med sina barn, och vad är oddsen på detta? Kanske inte så höga eftersom alla är i Dubai i höst. Utom Alex?

”En stor utmaning för oss att vara ett topplag i division 3”

Nyhetspressen - 24 Oct 16 kl. 21:23

Högsby IK har en kanonsäsong i ryggen. Nu vill klubben fortsätta utvecklas - på alla plan. – Vi vill vara klubben för dem som vill mer med sin fotboll..


Fler inlägg från Paow

Gymmet dag 2.

Paow - 04 Apr 18 kl. 20:54

Alltså vadå hände med vädret? Så tråkigt och kallt. Idag så lagade jag 2 naglar hos min nagelkille.

Favs

Paow - 04 Apr 18 kl. 01:39

Rasat i vikt.

Paow - 03 Apr 18 kl. 22:02

Att jag inte mått så bra senaste tiden har väl ingen undgått. Har haft svår att äta och ska jag vara ärlig så har har spytt efter nästan varje måltid. Jag kräks alltid väldigt ofta och har gjort det i ca 6 månader till och från, nästan alltid i samband med att jag äter.

Vän med sitt ex?

Paow - 02 Apr 18 kl. 18:00

Såg att många sett och kommenterat på sociala medier att jag och Lance umgås igen. Det är egentligen inget konstigt med det. Vi älskar fortfarande varandra, och han är på riktigt en av mina bästa vänner som jag berättar allt för.

Look

Paow - 02 Apr 18 kl. 16:05

Älskar att det är accepterat att ha mjukisdress och KLACKSKOR! Älskar dagens mode. Dress från affingos.

True

Paow - 31 Mar 18 kl. 22:41

Dagens outfit.

Paow - 29 Mar 18 kl. 22:49

Är i samarbete med Rebeccastella.com ! Om ni uppger paow20 när ni handlar så får ni 20% på erat köp!

Sprituell healing.

Paow - 27 Mar 18 kl. 23:03

Idag efter frisören så åkte jag och mötte upp min nyfunna vän Mariele Estrella(hur ballt efternamn). Ni känner även igen henne som den lite knasiga tjejen från Are You Yhe One. Hon är helt ärligt den första människan jag känner som är mer spirituell lagd och tror på energier mer än vad jag gör.

En stor förändring!

Paow - 27 Mar 18 kl. 16:55

Kände att jag verkligen behövde en förändring. Tänkte först bli mörk men vet att jag skulle ångra mig. Så istället så färgade jag det mer naturligt med mörkare botten och satte in 60cm långt löshår.

Dags för förändring!

Paow - 27 Mar 18 kl. 11:01

Sitter just nu hos Swedish natural, behöver en förändring känner jag.

Middag med vänner

Paow - 25 Mar 18 kl. 21:35

Fusk brun!

Paow - 25 Mar 18 kl. 20:54

• Inlägget är inte ett samarbete! Utan min vän som skapat denna. Och jag använder den flitigt så ville tipsa om den!

Dagen look.

Paow - 23 Mar 18 kl. 21:26

Klänning från chiquelle, skor från Rebeccastella och keps från hm.

Dem värsta ryktena om mig.

Paow - 21 Mar 18 kl. 15:02

Jag frågade mina följare på snapchat vilket det värsta ryktet dom hört om mig var. Och det var ärligt helt sjuka saker som jag berättar om i videon. Vad tycker ni?

Nick Cabana

Paow - 21 Mar 18 kl. 14:55