Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Biodlaren från Aleppo – Christy Lefteri

Bokbloggar - 30 Apr 20 kl. 08:38

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bikupor har förstörts två gånger på två dygn

Nyhetspressen - 02 Mar 19 kl. 16:22

Två gånger på två dygn har bikupor på Näsby fält vandaliserats. Värden för flera tusen kronor och många timmars arbete har gått till spillo. ”Jag fattar inte varför man gör så här, man har ju ingen egen vinning av det”, säger biodlaren Nils Thuresson..

Från Aleppo till Backa – nu debuterar han som dramatiker

Nyhetspressen - 13 Jan 19 kl. 17:00

Han har varit i Sverige i tre år. I vår sätts Adel Darwish pjäs Hierarchy of needs upp på Backa teater, i regi av Mattias Andersson. Och Adel själv spelar huvudrollen..

SVT träffar barnen i Aleppo: ”Kriget stal deras barndom”

Nyhetspressen - 29 Dec 18 kl. 12:30

Ahmed hann med att gå ett år i skolan innan kriget började. Ibrahim drömmer om att bli läkare – men han skulle behöva gå i grundskolan först. Krigets verklighet betyder att allt fler syriska barn måste arbeta för att försörja sina familjer..

Stal runt tre ton honung

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 05:00

Eslöv/Höör Två biodlare i Mellanskåne har bestulits på honung, bin och utrustning för ett ungefärligt värde på över 900 000 kronor. – Det känns som att man fått avliva en hund, säger biodlaren Patrick Nilsson.Patrick Nilsson bor någonstans mellan Eslöv och Höör.

Han vågar satsa – öppnar chokladbutik i city

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 20:31

Apig Aussou drev en chokladbutik i Aleppo. För fem år sedan tvingades han fly landet och hamnade så småningom i Jönköping. Nu har han slagit upp portarna till en chokladbutik på Västra Storgatan i Jönköping.

Hennes pappa mördades av svenska IS-terrorister

Nyhetspressen - 16 Feb 17 kl. 05:56

ALEPPO. I tre år har Fettoun Ashour, 21, slitits mellan hopp och förtvivlan. Är det sant att hennes pappa mördades av svenska IS-terrorister, eller lever han?


Fler inlägg från Bokbloggar

maj maj måne

Bokbloggar - 10 timmar sedan