Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Blåvitt föll mot Kalmar – ändå vidare i cupen

Nyhetspressen - 17 Mar 13 kl. 18:16

Blåvitt hade råd att förlora med ett mål och ändå vinna gruppen. Det var just var laget gjorde. – Det viktigaste var att gå vidare från den här omgången, säger tränaren Mikael Stahre efter 0-1 mot Kalmar. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Så såg det ut när fartfyllda folkfesten intog Kalmar

Nyhetspressen - i förrgår: 20:29

Efter fyra dagars vila är Kalmarpubliken åter på tårna. Centrala Kalmar kokade, i bästa Stadsfestklass, när de tävlande i Kalmar Mini Tri spurtade mot mål längs med citygatorna..

Just nu: Så blir nya avtalet med Ironman

Nyhetspressen - 15 Aug 18 kl. 11:03

Sporten avslöjade tidigare i veckan att Ironman fortsätter i Kalmar. På en presskonferens i Stadshuset i Kalmar bekräftas nu att ett nytt avtal har undertecknats som gäller i fem år (2019–2023)..

Bröderna kör Kalmar Mini Tri ihop med mamma

Nyhetspressen - 15 Aug 18 kl. 05:00

Marie Sander lever med ständig värk i kroppen. Vissa dagar är reumatismen så dålig att hon inte tar sig ur sängen. Idag kör hon Kalmar Mini Tri tillsammans med sönerna Patrik och Daniel Mizera..

Vitt brus av Don Delillo

Bokbloggar - 11 Aug 18 kl. 15:32

Blåvitt i krissamtal med supportrarna

Nyhetspressen - 10 Aug 18 kl. 21:42

IFK Göteborg tappade på nytt en 2-0-ledning till en 2-3-förlust mot Sirius. Efter matchen tvingades merparten av spelarna ta en annan väg ut från Gamla Ullevi jämfört med vad de brukar göra. Detta samtidigt som lagkaptenen David Boo Wiklander, sportchefen Mats Gren och ordförande Mats Engström höll ett krissamtal med ett antal supportrar.

Träd föll ner mitt på torget

Nyhetspressen - 10 Aug 18 kl. 13:09

Under fredagsförmiddagen blåste det rejält i Värmlands län. Inte minst inne i centrala Karlstad, där ett träd blåste omkull och landade mitt på gatan..

”Vi ska inte ens ge domarna möjligheten”

Nyhetspressen - 10 Aug 18 kl. 09:00

Flera omdiskuterade straffsituationer emot sig den senaste tiden – och det har lett till stor ilska i Blåvitt-lägret.Nu är lagkapten David Boo Wiklander säker på sin sak.– Vi ska inte ens ge dem (domarna) möjligheten att ta sådana beslut, säger han..

Blåvitt värvar backtalang från Hammarby

Nyhetspressen - 09 Aug 18 kl. 10:02

Marcus Degerlund, 20, är IFK Göteborgs senaste försvarsförvärv. På torsdagen presenterades han av klubben..

Blåvitt nära att värva från FCK

Nyhetspressen - 08 Aug 18 kl. 19:42

IFK Göteborg är på gång att förstärka sitt mittfält. Enligt GT:s uppgifter så har klubben under en längre tid arbetat med att värva in Aboubakar Keita från FC Köpenhamn - och en övergång är nu bara detaljer bort. .

Betalar ur egen ficka – för att få spela i Blåvitt

Nyhetspressen - 08 Aug 18 kl. 19:06

GÖTEBORG. IFK Göteborg köper loss Sargon Abraham, 27, från Degerfors.Men enligt GT:s podcast BBpodd betalar målsprutan även pengar ur egen ficka – för att få spela i Blåvitt redan nu.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Allsvensk succédebut för Skurupstalang i MFF

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Skurupstalangen Hugo Andersson slog till direkt. I sin första allsvenska match från start gjorde han mål efter bara två minuter..

Drömdebut för MFF:s 19-åring

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Mittbacken fick chansen från start och gjorde mål efter ett par minuter..

Vinnaren tagen av stödet: ”Aldrig sett något liknande”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Corinne Abraham klev upp ur vattnet, tog upp jakten på cyklingen och sprang i mål som vinnare – på rekordtid. Sedan hyllade hon publiken..

Mio Sommardahl blev årets fyr

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

För sitt outtröttliga engagemang och sprudlande entusiasm belönades Mio Sommardahl med priset som årets fyr på Pride-paraden.   Det var en rörd Mio Sommardahl som steg upp på Torgscenen för att ta emot priset av förra årets fyr, prästen Maria Widman. Mio Sommardahl, som i flera års tid arbetat som ungdomsledare och dragit både kill-och tjejgrupper samt regnbågsfikan, hyllades för sitt engagemang.

Två journalister får filma Möller – inuti fängelset

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Johanna Möller fortsätter att hävda sin oskuld – nu jobbar hon med en resningsansökan för att hennes fall ska tas upp i Högsta domstolen.I samband med det ska två journalister få göra en dokumentärfilm om henne, framgår i dokument från Kriminalvården.En av journalisterna – Thomas Sjöberg – var också med och skrev boken ”Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken”..

Tomas Ledins lycka på sonens bröllop

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Tomas Ledins son, John Ledin, gifter sig med kärleken och grevinnan Alexandra Hamilton under lördagen.På plats vid vigseln finns välkända personer som Efva Attling och frun Eva Dahlgren – och Tomas Ledin kärlekshyllar sonen.– Det känns väldigt bra, det är en stor dag för oss.

Skrikonanerade framför kvinnor – greps

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Strax innan klockan 13.00 på lördagen larmades polisen till Kirseberg på grund av en hotfull man. Mannen, vars ålder är okänd, ska ha onanerat och skrikit mot två kvinnor utomhus vid Floragången.

Kalmars egen Mr Ironman får en egen gata

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Tomas Gustavsson, Kalmars egen Mr Ironman, får en egen gata uppkallad efter sig i Kalmar. Triathlonprofilen överraskades av kommunstyrelsens ordförande i målfållan strax innan vinnarens målgång i Ironman på lördagen..

Horace Engdahl: Sara Danius bryter brevhemligheten

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Sara Danius ifrågasätter i Sommar i P1 varför ledamoten Horace Engdahl gjorde en “tvärvändning” efter att han berömt hennes arbete med att starta en advokatutredning kring den så kallade Kulturprofilen. Engdahl skriver i en kommentar till DN att han “ångrade” sig och senare “tog tillbaka alltsammans”..

Tystnaden på Gelleråsen

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Det var tyst. I stort sett helt tyst trots att så många människor fanns på plats. Just tystnaden präglade lördagen på Gelleråsen arena i samband med den allvarliga olyckan.

TV: Yngsta deltagaren körde ifrån egna hejarklacken

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

18-åriga Emmy Jämtin, som är yngst i startfältet, har stort stöd längs med banan av sin hejarklack. Familj, vänner och flera av kompisarna i innebandylaget FBC Kalmarsund är på plats för att stötta. .

Förslaget: Fridlys vita sagoälgarna

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Kommunalrådet Hans Nilssons film på den vackra vita älgen blev en världsnyhet förra sommaren.Nu har han ett förslag för att de stora sagodjuren inte ska gå förlorade.– Fridlys den, säger han till Värmlands Folkblad.

Sara Danius: Kulturprofilen bad om min meritförteckning

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Just nu sänder Svenska akademiens förra ständiga sekreterare Sara Danius direkt i sommar i P1. Hittills har fokus legat på krisen inom Svenska Akademien..

En person påkörd vid STCC-tävling

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

En olycka inträffade under dagens STCC-kval på Gelleråsen i Karlskoga. En person ska ha blivit påkörd, men det är i nuläget oklart hur pass allvarligt skadad den drabbade personen är.– Det har inletts en förundersökning om arbetsmiljöbrott, säger Stefan Wickberg vid polisen till TT..