Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Blodstänkt, mörkt och alldeles underbart

Bokbloggar - 20 Oct 19 kl. 12:21

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mörkt läge ute nu till Google-appen

Feber.se - 20 May 20 kl. 15:00

Både på iOS och Android Är du, likt herren i bilden ovan, en individ som vill ha det mörkt överallt hela tiden? Då har vi goda nyheter då Google uppdaterat sin app och gjort mörkt läge tillgängligt för samtliga användare. För att aktivera mörkt läge klickar ni bara upp appen, sveper till More, väljer Settings, klickar på General och därefter scrollar ner och väljer mörkt eller ljust tema.

Google Play Store får mörkt läge

Feber.se - 13 Mar 20 kl. 13:00

På tiden! Google har meddelat att appbutiken Play Store har fått tillgång till mörkt läge och användare har möjlighet att aktivera det precis nu. För att göra det behöver du bara klicka på hamburgermenyn uppe i vänstra hörnet, välja settings och sedan ändra temat till mörkt läge.

Mörkt läge på gång till WhatsApp

Feber.se - 07 Feb 20 kl. 15:40

Dök upp i senaste iOS-betan Om du kör WhatsApp, iOS och gillar mörkt läge blir du snart lycklig. I den senaste betaversionen finns nämligen inställningen där, redo för världen. Nu ska den bara testas ett tag, men det borde inte dröja en evighet innan det släpps publikt.

Ett mörkt kapitel

Bokbloggar - 03 Feb 20 kl. 17:13

Mörkt läge för WhatsApp

Prylkoll.se - 31 Jan 20 kl. 09:04

Nu verkar det som att ett mörkt läge för WhatsApp snart kan lanseras. I en ny betaversion av WhatsApp till Android får appen ett efterlängtat mörkt läge. Funktionen har länge varit efterfrågad...

Överbliven fläskfilé blev en god, krämig pastapanna

Kryddburken - 02 Jan 20 kl. 16:18

Överbliven, stekt fläskfilé kan du göra mycket gott av. Här blev det en halv bit över från nyårsafton. Har du annat överblivet kött såsom oxfilé, ryggbiff, entrecote, kanske en bit kassler, rollad kyckling etc så fungerar det alldeles utmärkt också.

Dark Mode i Gmail har börjat rulla ut

Feber.se - 25 Sep 19 kl. 14:40

Aktiveras automagiskt med mörkt läge i iOS 13 och Android 10 Google jobbar ständigt med att leverera mörkt läge till sina appar. Nu är det Gmail som kommer gå över till den mörka sidan då Google börjat rulla ut Dark Mode till mobilversionen av mailappen. Även om utrullningen av mörkt läge dragit igång så kan det dröja innan du får tillgång till det i din telefon.


Fler inlägg från Bokbloggar

Mikrokosmos

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Skrämmande tider

Bokbloggar - 7 timmar sedan

Demonviskaren

Bokbloggar - 9 timmar sedan