Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Bloggning = en terapiform

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 23 Jan 11 kl. 13:43

Många gånger har jag funderat över varför jag bloggar, det hela började med att jag blev tvingad att börja blogga av min vän Jessica under vapenhot., sen blev det ganska snabbt ett beroende som har varit ganska svårt att bryta, kan förstå lite hur en heroinmissbrukare har det, finns vissa likheter med att driva en blogg. vilket fall som helst så kan man ju säga att bloggen fungerar lite som en terapiform, hade jag inte haft den att skriva ner mina åsikter och tankar i hade jag förmodligen suttit inspärrad på doktorns order... Men ändå frågar jag mig varje gång som ja loggar in att va håller jag på me? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hej och hej då

Tyra Sjöstedt - 05 Jan 14 kl. 13:53

Hej förlåt för dålig bloggning nu… Men min hals är värre nu så idag fick jag tid hos jouren.

Ingen bloggning över denna helgen

Knivlisa - 10 Oct 13 kl. 22:28

Hellu, ny duschad tjej! Ska snart lägga mig, asså helt seriöst.. ville bara gråta när jag skulle vakan idag!

Sorry guys…

Tyra Sjöstedt - 02 Jul 13 kl. 21:38

…för dålig bloggning! Lovar att det blir skärpning men jag har fasiken inte ens suttit vid en dator dessa dagar. Berättar mer när jag sitter vid en dator!

LÖRDAGSFIKA

sofiahanden - 23 Feb 13 kl. 16:15

- Blev en mysfika med älsklingen idag, fixat lite presenter och kikat runt lite. Dålig bloggning igår, ledsen för det men myste massor med familjen m.m.

Bloggledig helg

Tyra Sjöstedt - 18 Nov 12 kl. 11:16

Hej, som ni märkte så har jag bloggat ganska lite den här helgen. Funderar helt ärligt på att köra mer bloggledigt på helgerna. Varför ska jag blogga på helgerna- egentligen?

Puss

Tyra Sjöstedt - 11 Oct 12 kl. 21:53

Åh vilken dag. Hoppträning är klar och jag är halvdöd.

Hypnotisören dålig äktenskapsterapi

apg29 - 01 Oct 12 kl. 08:01

Statsministerparet Fredrik och Filippa Reinfeldt som har ansökt om skilsmässa gick på bio och tittade på äktenskapsdramat Hypnotisören med Mikael persbrandt och Lena Olin. Det låter inte som någon bra terapiform. Det bästa vore om de båda gick till Jesus.

Tjena tjena tjeeennnnnna

Tyra Sjöstedt - 12 Jan 12 kl. 13:52

Heeej sorry för sen bloggning idag. Jag har ridit och nu ska jag äta. Bloggar mer snart!

MYSKVÄLL

Tyra Sjöstedt - 06 Dec 11 kl. 19:22

Hej, åh idag har jag nog slagit rekord i bloggning Mitt typ 8:e inlägg idag? Idag när jag kom hem vid halv 7 från jobbet så duschade jag och smörjde in mig med min godaste kräm. Sedan bestämde jag mig för att gå till Fältan och köpa fina mys-kläder.

Enkät om bloggning

Bokbloggar - 05 Nov 11 kl. 07:24


Fler inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Jonsson i badkaret

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 15 Mar 14 kl. 17:45

  Godkväll bloggen. Kom precis på att jag hade glömt bort att blogga idag. Därför blir det ett snabbt inlägg direkt ifrån badkaret där ja ligger och njuter av livet.

Lilla Gosetrollet

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 23:23

Ja när en annan är och sliter på jobbet, har det nu kommit fram att Katten Jonsson ligger och latar sig på min dator under tiden.. Kan det vara så att han saknar sin pappa när han inte är hemma?   Imorgon skall Tore och jag ha en pappa och son dag...

Fredag

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 09:26

Jaha då säger vi godmorgon, vet inte om det egentligen är en sån godmorgon. Men ändå.Idag skall Jonsson jobba kvällen, och jag ångrar att jag tackade ja till detta.

Dax för Farmen

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 13 Mar 14 kl. 19:17

Jaha då va man hemma ifrån jobbet, har skickat in lite skoluppgifter som skulle kompletteras och nu äntligen e de dax för farmen...Och det finns bara en anledning till att jag tittar på farmen, och det är nämligen för att den här superheta karlen är med... Fan va snygg han e lilla Andrée   Jaha så nu skall jag ta en kopp kaffe, och sitta och dregla en strund framför tv:n...

Androidappen ???

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 10:39

  Känner att det är dax att gnälla lite, va ett tag sen jag gnällde nu.Varför i hela världen struntar Blogg.se att uppdatera Androidappen, jag menar hallåå det finns liksom fler Androidanvändare än Iphoneanvändare.

Jonsson har ont

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 08:55

  Nu skall vi prata om Jonssons hälsa.Vet inte vad det e med mig nuförtiden, jag har ont iRyggen, nacken, höger knä, höger vad, höger handled, vänster axel.Och just nu har jag huvudvärk...

Ont i Nacken

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 11 Mar 14 kl. 08:40

Ja då va man vaken igen och de märks att jag har slarvat lite med mina promenader, har börjat få ont i nacken och ryggen igen. och när jag var ute och knallade varje dag så hade jag inte ont någonstans. Så idag får jag ta tag i detta.

Wax on & wax off

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 10 Mar 14 kl. 12:59

Jaha vad har Jonsson hittat på idag då? Jo de hela började med att jag lämnade Elin i Tvååker och sen hamnade jag i biltvätten. Därefter så fick jag för mig att jag skulle vaxa bilen.

Övningskörning

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 20:00

  Jaha då va man hemma igen efter en resa på liv och död. Elin har varit ute och övningskört. Nu blir det iallafall Farmen och sen blir de Filmen Annika Bengtzon på 4:an...

En händig man

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 17:50

  Ja eftersom det var hela 15,1 grader idag så fick Jonsson vårkänslor, och när jag får detta så brukar det innebära att städa och tvätta bilen, men nån biltvätt blev det inte, därimot kom sommardäcken på. Så nu får jag hoppas att de inte kommer någon snö. För isåfall blir jag bussresenär...

Men herregud!

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 11:19

  Men herremin gud, hur fan kan man sova till kl 11:00, Antar att jag var jävligt trött. Och förmodligen var det gårdagens pluggeri som gjorde mig helt nollad i huvudet.   Nu blir det iallafall lite morgonkaffe, och katten Jonsson skall serveras en sen frukost...

Jonsson tycker till !

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 18:58

  Jaha då blir det visst lite Melodifestival på Jonssons tv ikväll.Detta eftersom Elin har bestämt att detta är någonting som vi visst skall titta på.Och med risk för att bli sågad av alla Melodifestivalbögar så måste ändå Jonsson få säga detta.

Pluggandet fortsätter

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 14:48

Jaha då va man mätt i magen igen, och vi återgår till pluggandet, snart e skiten äntligen färdig.   Jag tackar Maria Eklund & Jessica Andersson för att era hjärnor är mer aktiva än vad min är...   Nu ska jag tvinga Jeppi att sätta på lite mer kaffe, så att även min hjärna vaknar till liv...

TINGSRÄTTEN

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 04 Mar 14 kl. 08:45

  Ärligt talat nu blir man ju för fan rädd för sig själv!Hela natten har jag suttit i Tingsrätten och förklarat att alla mina skor inte får plats i hallen.Och ALLT är som vanligt Mattias fel!

Dagens Rundor 9,7

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 03 Mar 14 kl. 19:10

Idag har det blivit 3 små rundor, men sammanlagt nästan en mil :)   Nu blir det soffgos med katten Jonsson, vi höres imorgon, precis som vanligt....