Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Livsvinst

Bröllopsdag

Livsvinst - 06 Jun 12 kl. 11:59

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Eva och Franz Cohn: Järnbröllopsparets kärlek rostar aldrig

Nyhetspressen - 30 Nov 18 kl. 09:35

Att fira järnbröllop är få förunnat. Eva och Franz Cohn har just firat sin 70-åriga bröllopsdag och de verkar vara lika lyckliga som när de gifte sig i Stockholms stora synagoga i november 1948..

Jessicas sorg – ett år efter mardrömsnatten

Nyhetspressen - 10 Oct 18 kl. 07:20

Tusentals har sett bilden där Jessica Padgett sitter vid sin mans grav.Nu berättar hon om den hjärtskärande olyckan – som kostade mannens liv på deras bröllopsdag.”Det här var inte hur vi ville att det skulle ta slut”, skriver hon på Facebook..

Anders Lundin avslöjar – så håller han kärleken vid liv

Nyhetspressen - 02 Jul 18 kl. 13:54

Anders Lundin firar 15-årig bröllopsdag med hustrun Kerstin Ryhed Lundin i år. Nu berättar han i podcasten ”Nemo möter en vän” hur de får kärleken att hålla.– Hon tillskriver mig inte egenskaper som jag inte har.

Barbro och Jan firar bröllopsdag – med ännu ett maratonlopp

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 14:26

Barbro och Jan Paraniak är inte som alla andra.De gifte sig på Stadion efter att ha gått i mål i Stockholm Marathon 1999.Tillsammans har de sprungit 784 maratonlopp på 123 platser i 32 länder.

Komediteater fyller tio somrar

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 16:03

Känslan av punsch och skruvade mustascher lockar tillbaka Robert Gustafsson år efter år, men för Rachel Mohlin blir det premiär. I sommar fyller Krusenstiernska teatern i Kalmar tio år - och firar så klart med komedi. Året är 1917 och Valdemar och Elsa ska precis fira sin första bröllopsdag.

Jenny Alversjö har gift sig med sin Patrik

Nyhetspressen - 21 Oct 16 kl. 17:30

Nu har TV4-profilen Jenny Alversjö gift sig med kärleken Patrik. Den 21 oktober för tio år sedan gifte de sig för första gången och nu på deras tioåriga bröllopsdag har de ett nytt bröllop. "Min man.

Jackie Ferm gifter sig på alla hjärtans dag

Gossips.se - 27 Jan 16 kl. 09:28

Den 14 februari är det alla hjärtans dag men även Jackie Ferms bröllopsdag. Samma datum för exakt ett år sedan så fölovade hon sig med sin pojkvän Ola. Nu avslöjar hon att hon och hennes fästman ska gifta sig den 14 februari i Bangladesh.

Så har de fått kärleken att överleva – i 72 år

Nyhetspressen - 21 Dec 15 kl. 21:39

De gifte sig som 22-åring respektive 27-åring och kärleken håller än. Härom dagen firade Elsa och Ragnar Eklund i Markaryd 72-årig bröllopsdag. – Knepet är att alltid låta hustrun få rätt, säger Ragnar..

Äldre par firar sextioårig bröllopsdag med att spela en duett

Feber.se - 22 Oct 15 kl. 23:00

Spelar en låt från filmen Upp Det är nog inte många som inte har blivit berörda av filmen Upp. På samma sätt är det svårt att inte blir berörd av det här äldre paret som åttio år gamla firar sin sextioåriga bröllopsdag med att spela en duett på från just Upp på piano. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Bröllopsfotograf levererade bilderna på bröllopsdagen

Feber.se - 12 May 15 kl. 20:15

Snabbt jobbat Bröllopsfotografen James Day ville göra något extra speciellt för sin frus tvillingsyster och hennes man på deras bröllopsdag. Nämligen att fotografera bröllopet och sedan leverera bilderna under samma dag. För att klara av det hela krävdes ordentlig planering och lite hjälp.


Fler inlägg från Livsvinst

Whoop whoop

Livsvinst - 03 Jan 18 kl. 13:56

Jul och nyår. Lite lediga dagar. Och nya beslut.

Helgen

Livsvinst - 19 Dec 17 kl. 11:05

Att mitt i (andras) julstress och julstök bestämma sig för att ta en timeout och relaxa i slottsmiljö visade sig inte vara helt fel. Helgen som gick lämnade vi hetsen i storstan och åkte till Sparreholms slott och hästcenter utanför Flen för att ”bara vara”. Ett av de bästa besluten jag tagit det här året skulle det visa sig.

Glad

Livsvinst - 14 Dec 17 kl. 16:19

Vad glad du ser ut, sa Fredrik i morse. Fast klockan bara var strax efter 6, det var kolsvart ute och snöblandat regn, och vi var på väg ut till stallet för att släppa ut hästarna. Blev förvånad över orden då jag själv kände mig rätt usel och knappt vaken, att gå upp tidigt är verkligen inte min favorit.

I have a dream

Livsvinst - 12 Dec 17 kl. 16:54

Drömmar som går i kras och andra som väcks till liv. Det går fort i det här sällskapet kan jag lova. Krasade drömmar fick vi uppleva i helgen då vi återvände till det gula huset med stallet för att kika igen innan vi bestämde oss.

Hår & RFSL-minnen

Livsvinst - 07 Dec 17 kl. 17:27

Efter jobbet i går var det dags för en liten uppiffning. Läget var akut och jag kände mig som en grå mus. Till skillnad från nu efter uppiffningen då jag känner mig som en upplyst unicorn.

Nytt jobb tjohoo!

Livsvinst - 06 Dec 17 kl. 11:20

I fredags morse var jag på en arbetsintervju för ett jobb som digital kommunikatör, ett vik till sommaren som skulle passa mig perfekt. Jobbet på Naturvårdsverket som webbredaktör börjar lida mot sitt slut (också ett vik) och jag var tvungen att se om mitt eget hus då framtiden här kändes oklar just nu. Jag har verkligen trivts bra med mina arbetskamrater och klimatet här.

Vilken helg!

Livsvinst - 04 Dec 17 kl. 16:27

Vissa helger går i slowmotion, andra i 180. De flesta i 140. Den här helgen gick i 220.

Adventskalender

Livsvinst - 01 Dec 17 kl. 14:23

Äntligen december och nästan juletider. Och julefridsmys. Stjärnor i fönstren och adventskalender.

Min spanska Loui

Livsvinst - 29 Nov 17 kl. 16:12

I dag är det exakt tre år sedan Loui kom till mig. Med andra ord också tre år sedan jag bodde i Spanien och jobbade som mäklare. Time flies… Älskade Loui.

Novemberdeppigt väder

Livsvinst - 28 Nov 17 kl. 13:44

Det här med november har aldrig riktigt varit min grej. Jag är otroligt lättpåverkad av väder och vind. Regn och mörker gör inget gott med mig.

Tittut

Livsvinst - 24 Nov 17 kl. 11:27

Det kan vara så att jag saknat att skriva. Det är så kan jag säga. Det har hänt så fruktansvärt mycket det här året.

Doris och Lola

Livsvinst - 23 Nov 17 kl. 08:38

Små och naggande goda. Hur tusan hamnade de hos oss egentligen? Vad gör man med en så liten häst?

Datenight

Livsvinst - 22 Nov 17 kl. 10:46

För första gången på evigheter så hade vi en oplanerad kväll igår. Vad passar då bättre än att unna sig en datenight med sin älskling? Sedan några veckor tillbaka har vi medryttare till hästarna och därmed två lediga dagar i veckan.

Cirkuslivet

Livsvinst - 21 Nov 17 kl. 13:05

”Bara” dryga året sedan jag sist skrev något här på bloggen. Och hjälp vad det hunnit hända saker. Både goda och mindre goda.

Amsterdam

Livsvinst - 24 Aug 16 kl. 13:34

Snipp snapp snut så var hela fem veckors semester slut. Att avsluta semestern med att rumla runt i Amsterdam var ett väldigt lyckat drag. Ja, vi var vansinnigt trötta när vi kom hem mitt i natten efter att flyget blev försenat att starta och sedan inte fick landa pga emergency situation… Nåja, roligare kunde man ha det uppe i luften än att undra om det var VI som hade en bomb på planet eller om det var en bomb på marken som gjorde det hela svårt att landa.