Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prinsessans Dagbok

Bröllopsdagen!

Prinsessans Dagbok - 09 Jul 11 kl. 08:34

Idag smäller det! Klockan 13 åker jag, brudparet och dopflickan till platsen där vigseln och dopet ska hållas. Vi ska ställa in kameran rätt och sedan fota porträtt i lugn och ro innan alla gäster kommer vid 15. Det ska bli spännande och en ny utmaning att fota på ett bröllop. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kristine, 29, ångrade sig på bröllopsdagen

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 18:45

När Kristine Knutsen, 29, gick mot sin blivande man vid altaret kände hon ångest och ånger.Hon insåg att bröllopet var ett misstag – men det var för sent att avbryta ceremonin.– Vi hade varit tillsammans så länge och jag kunde inte avbryta bröllopet trots att jag ville, säger Kristine..

Victoria och Sofia avslöjar allt om sina bröllop

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 06:26

Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia.Alla kungafamiljens kvinnor avslöjar nu hemligheter om sina bröllop i en ny SVT-dokumentär om de kungliga brudklänningarna.– För första gången berättar de om arbetet bakom brudklänningarna, men bjuder också på personliga minnen från bröllopsdagen, säger Sara Bull, producent till "Kungliga brudklänningar" som sänds i vår..

Martins och Hannas hemliga bröllop

Nyhetspressen - 17 Aug 16 kl. 10:59

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har gift sig i hemlighet.På gästlistan stod vänner som Andreas Johnson, Charlotte Perrelli, Sarah Dawn Finer och Lena Philipsson.I "Gry och Anders med vänner" berättar radioduon om bröllopsdagen.

Bröllopsfotograf levererade bilderna på bröllopsdagen

Feber.se - 12 May 15 kl. 20:15

Snabbt jobbat Bröllopsfotografen James Day ville göra något extra speciellt för sin frus tvillingsyster och hennes man på deras bröllopsdag. Nämligen att fotografera bröllopet och sedan leverera bilderna under samma dag. För att klara av det hela krävdes ordentlig planering och lite hjälp.

Fotoklocka visar upp gamla minnen

Feber.se - 30 Apr 15 kl. 18:00

Kopplade till vilken tid och dag det är Om du tycker att din vanliga klocka är tråkig bör du kolla in den här idén. The Memory Clock är en lösning som är tänkt att visa upp gamla foton kopplade till olika klockslag och datum. Fotona för du själv över till klockan med hjälp av en app.

Lamar Odom träffade Khloe Kardashian för ett krissamtal!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 04 Oct 13 kl. 08:25

I går avslöjades det att Khloe Kardashian bestämt sig för att ansöka om skilsmässa från maken Lamar Odom. Men nu har han stegat in i hennes liv igen, och försökt rädda äktenskapet en gång för alla.Lamar åkte hem till Khloe utan förvarning i går, efter att han fått höra att hon skulle skicka in en skilsmässoansökan.

Nu har Khloe Kardashian beslutat att skilja sig från Lamar Odom!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 03 Oct 13 kl. 11:43

Khloe Kardashian och Lamar Odom har varit gifta i fyra år, men nu har hon enligt uppgift sagt åt honom att hon kommer att ansöka om skilsmässa. Khloe, som sparkade ut maken i augusti när han vägrade ta in på rehab och ta itu med sitt kokainberoende, gör sig nu redo att officiellt avsluta sitt äktenskap."Hon ringde honom på deras bröllopsdag och sade åt honom att hon kommer att ansöka om skilsmässa.

Lamar Odom gömmer sig med droger och ny älskarinna på bröllopsdagen!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 27 Sep 13 kl. 13:10

Khloe Kardashian och Lamar Odom firar sin fjärde bröllopsdag idag, men befinner sig 100 mil ifrån varandra. Enligt rapporter från förra veckan så ska Khloe inte ha haft någon större lust att spendera dagen tillsammans med Lamar så länge han inte söker hjälp för sitt allvarliga drogmissbruk, men han fortsätter att ignorera henne. Istället för att lyssna på sin fru har Lamar ha anordnat ett "drogkalas" med två kvinnor i yngre tjugoårsåldern i södra Kalifornien, där han uppges hålla sig gömd.

Därför vill inte Khloe Kardashian spendera bröllopsdagen med Lamar Odom!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 22 Sep 13 kl. 08:00

Khloe Kardashian och Lamar Odom kommer att fira deras fjärde bröllopsdag nästa vecka, men inte tillsammans. Deras äktenskap är i ett dåligt skede efter de senaste månaderna, dels på grund av Lamars påstådda otrohetsaffär med ett flertal kvinnor men också på grund av hans svåra drogmissbruk. Khloes första drömscenario var att spendera en romantisk dag med sin man, men nu vill hon bara resa bort med sin familj på den emotionella dagen.

Därför kommer inte Khloe Kardashian spendera bröllopsdagen med Lamar Odom!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 22 Sep 13 kl. 08:00

Khloe Kardashian och Lamar Odom kommer att fira deras fjärde bröllopsdag nästa vecka, men inte tillsammans. Deras äktenskap är i ett dåligt skede efter de senaste månaderna, dels på grund av Lamars påstådda otrohetsaffär med ett flertal kvinnor men också på grund av hans svåra drogmissbruk. Khloes första drömscenario var att spendera en romantisk dag med sin man, men nu vill hon bara resa bort med sin familj på den emotionella dagen.


Fler inlägg från Prinsessans Dagbok

ILLAMÅNDE I VECKA 37..

Prinsessans Dagbok - 06 Oct 14 kl. 08:42

Åh som jag vill ha en glad härlig blogg. Där det inte osar av trötthet eller dåligt tålamod. Men så är det inte just nu.

HÖSTIG SÖNDAG!

Prinsessans Dagbok - 05 Oct 14 kl. 18:58

Dagen idag har delvis varit jobbig psykiskt som höggravid men avslutades med god höststroganoff med fina familjen och en skön höstprommis. Nu är jag i balans igen – skönt!

LÖRDAGSMYS!

Prinsessans Dagbok - 04 Oct 14 kl. 14:34

a href=”http://prinsessansdagbok.com/wp-content/uploads/IMG_0756.jpg”> Glad lördag!

MORGONBESTYR

Prinsessans Dagbok - 03 Oct 14 kl. 11:03

Godmorgon från oss! Early up  idag för att öppna åt elektrikern. Pengarna rullar ut för varje timme som går jag har så många saker vi behöver ordna inför vintern.

HOPPAS VI SES SNART!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 14:26

Soooligt och ljust ute idag – check! Det blev minst sagt stressigt idag med jordmorbesök. E fastnade i möte och vi sparkade och småsprang jag och barnen.

MYSIGASTE BESÖKET!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 08:58

OKTOBERSELFIE

Prinsessans Dagbok - 01 Oct 14 kl. 12:44

Morgonselfie på oss tre, eller fyra som barnen envisas med eftersom piiip bor i min mage… Hej oktober! Vi har hunnit vara en sväng på centret och köpa lite lunch för vi väntar fiiiinbesök av Sessan och hennes dotter. Jag har varit uppe och mätt Elians socker typ all night samtidigt som jag kissat över tio gånger fast jag inte dricker, hur går det an?

F R I E N D S F O R E V E R !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 18:23

Idag hade vi sån tur att vi fick morgonbesök av Henrik och Vilde. Sen har det lekts hos oss och vi fick oss en liten tur i skogen också. Sötaste ungarna!

S M I L E !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 09:08

Godmorgon soliga tisdag! Igårkväll var jag en sväng på modningsakupunktur på Colosseum SPA och jag sov sen som en prinsessa men bara en kisspaus. Rekord!

HÖSTKRAM!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 14:39

Härliga höst! Barnen är som änglar idag och är bara söta mot varandra. Mor njuter!!

SKÖTVÄSKA – CHECK!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 10:57

Det känns overkligt att vi ska ha skötväska / stellebag igen. Tur det gått många år emellan sen sist så man tycker blöjor är riktigt söta igen. Det går snabbt de blöjåren också… Ella ville sluta när hon var ett år men det var mitt i vintern så hon var dryga två år när vi gjorde slag i saken.

BARN ÄR LIVET!

Prinsessans Dagbok - 28 Sep 14 kl. 17:30

Kusinmys! Igår var vi bjudna på pizza och bad hos Bestemor så snälla Tante Heidi badade med alla barnen sen åt vi massa god hemmalagad pizza. Jag åt mer än på länge och samma hunger sitter i idag..

HAPPY WEEKEND!

Prinsessans Dagbok - 27 Sep 14 kl. 10:33

MOM ON THE GO

Prinsessans Dagbok - 26 Sep 14 kl. 12:18

DJÄVULSDANSEN & TRÖTT KROPP

Prinsessans Dagbok - 25 Sep 14 kl. 16:09

Imorse vid frukosten föll plötsligt en stor björk utanför oss. Det har stått en megabjörk och en megatall utanför terassen som plågat E med allergi om våren och mig med alla björkfrön som bokstavligen virvlat omkring inomhus så snart man har fönster eller dörrar öppna. Tallen ska vi inte ens tala om.