Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Branden kan vara anlagd

Nyhetspressen - 13 Aug 11 kl. 04:00

Villabranden på en gård utanför Havdhem på södra Gotland natten till fredagen, kan ha varit anlagd. Ingen skadades vid branden. En person är anhållen misstänkt för mordbrand. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Femte branden runt Masugnsvägen

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 10:35

På mindre än ett år har 18 bränder startat i Ankarsrum med omnejd. Fem av dem har anlagts runt Masugnsvägen. Nu har polisen gripit en person som är misstänkt för den senaste branden natten mellan fredag och lördag.

Louise växte upp med sin mammas mördare

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 06:00

I december 1998 förlorade Louise, då fyra år gammal, sin mamma Ingrid i en allvarlig brand.Först i våras fick hon veta att branden var anlagd – av hennes egen far.I en öppenhjärtig intervju med "Allers Brott, Mord & Mysterier", berättar hon nu om sorgen, frågorna och uppväxten med mördaren Arnold Lewin.

Lägenhet totalt utbränd i Borås

Nyhetspressen - 08 Nov 17 kl. 15:32

Räddningstjänsten håller på med eftersläckningsarbete efter en fullt utvecklad lägenhetsbrand i Borås. Lägenheten där branden bröt ut är helt utbränd, ytterligare en lägenhet blev skadad vid branden..

Polisen bedömer att branden anlagts

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 21:35

"Jag har ingen aning om brandorsaken", säger Osman Dogan, 52, ägare av Svärtinge Krog och Pizzeria..

"Vi hade en väldig tur" - Lilla Hotellet närmaste hus bredvid branden i Sveg i natt

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 12:58

Mitt i natten väcktes den barnfamilj som bodde i på Lilla Hotellet i Sveg av räddningstjänsten. Huset var tvunget att evakueras på grund av branden i grannfastigheten, bara några meter bort. – Vi hade en väldig tur, säger Ia Folkesdotter som arbetar på hotellet..

Brandman skadad i kraftig Södertäljebrand

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 12:09

Det brinner kraftigt i en industrilokal där läkemedel tillverkas i Södertälje. Branden startade i ett rum där det finns lösningsmedel och en brandman har skadats. – Branden är begränsad till taket, men vi har den inte under kontroll, säger Per Hultman,.

Storbrand på Volvo i Göteborg

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 13:57

Det brinner på Volvo i Sörred i Göteborg. Enligt polisen ska branden ha startat i ett batterilaboratorium. – Det är i nuläget för tidigt att kommentera orsaken till branden eller vilka skador som uppstått på byggnaden, skriver en talesperson för Volvo i ett uttalande..

Villabrand i Stensele

UNDERBARACLARA - 20 Feb 17 kl. 01:25

Det brinner i en villa på Norrgatan i Stensele utanför Storuman. Enligt de första uppgifterna ska branden ha börjat på vinden och det är ännu oklart hur omfattande branden är.

Brand i fiskestuga

UNDERBARACLARA - 17 Feb 17 kl. 05:09

Räddningstjänst och polis larmades i natt till en brand i en fiskestuga i Skelleftehamn. Enligt polisen ska branden troligen vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättat. Ingen misstänkt finns i nuläget.

Fortsatt risk för explosion efter brand

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 04:35

Den kraftiga branden som rasade under natten i en industrilokal i östra Malmö är släckt..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..