Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Buddy Longway – Samlade äventyr 1

Bokbloggar - 10 Sep 19 kl. 12:24

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mässor 2020 – om resor, äventyr och camping

Freedomtravel - 16 Jan 20 kl. 06:00

Här kommer en lista på mässor 2020, för dig som gillar resor, äventyr eller camping. Vi har samlat en rad mässor som låter roliga och spännande, och som kanske kan bjuda på en dos inspiration. Rese- och campingmässor under 2020 Så här i början av året brukat det snart vara dags för Caravan Stockholm, men […] Inlägget Mässor 2020 – om resor, äventyr och camping dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Buddy Adventure

Prylkoll.se - 23 Dec 19 kl. 11:09

Speltillverkaren Niantic kommer addera extensionen Buddy Adventure till mobilspelet Pokémon Go. Tanken med Buddy Adventure är att användarens Pokémon blir lite mer speciell. Genom att mata, leka...

Ny buddyfunktion släppt i Pokémon Go

Feber.se - 19 Dec 19 kl. 07:20

Få lite mera användning av din kompis-pokémon Häromdagen meddelade Pokemon Go-utvecklarna Niantic att det inom kort skulle få en ny "buddy"-funktion och denna är nu släppt. Med den nya buddy-funktionen i Pokémon Go kan spelarna interagera med den pokémon de valt ut som "buddy". Genom att göra det så kan kompis-pokémonen stiga i graderna och hjälpa spelaren med diverse grejer.

Pokémon Go lanserar Buddy Adventure

Feber.se - 17 Dec 19 kl. 16:20

Din kompis-pokémon blir mer användbar i mobilspelet Spelutvecklaren Niantic har meddelat att man lanserar något som man kallar för "Buddy Adventure" i sitt mobilspel Pokémon Go, en ny spelfunktion som bygger vidare på det "Buddy"-system som lanserades 2016. Med Buddy Adventure blir den pokémon som spelaren har valt till sin vapendragare lite mer betydelsefull i spelet. Det kommer gå att få sin kompis-pokémon att stiga i graderna, från "Good Buddy" till "Best Buddy" (se faktaruta nedan), genom att mata den, leka med den, besöka nya ställen med den och lite annat.


Fler inlägg från Bokbloggar

Terapeuten

Bokbloggar - 8 timmar sedan