Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma

Cecilia Blankens: "Jag vill föda på det mest classy way möjligt"

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 05 Jan 11 kl. 11:38

CECILIA BLANKENS Ålder: 31. Familj: Maken Per, 38, tv-producent (bland annat för Melodifestivalen och ”Idol”), dottern Bonnie, snart 2, och lillasyster på ingång i november! Gör: Modejournalist med egen sida i mama, varit radiopratare i Mix megapol och bloggar såklart på mama.nu! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Margot Wallström: IS-barnen ska föras hem till Sverige

Nyhetspressen - 12 Apr 19 kl. 13:44

Nu bekräftar utrikesministern Margot Wallström (S) att barn till IS-svenskar ska föras hem om möjligt.Det skriver hon i ett inlägg på Facebook.”Det ska inte råda något tvivel om att regeringen gör vad vi kan för dessa barn och om möjligt ska de föras till Sverige”, skriver hon..


Fler inlägg från Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma

Så hittar du bästa chefen

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 27 Jun 11 kl. 08:00

1. Ta referenser. Googla och ring upp någon som har jobbat med chefen.

mamaresan 2011 - endast ett fåtal platser kvar!

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 23 Jun 11 kl. 08:30

mamaresan 2011 Tid: 8-15 oktober 2011. Boende: Side, Turkiet på Blue Village Seven Seas. I resan ingår: 1 vecka med flyg från Stockholm Arland, all inclusive-boende med frukost, lunch, middag, snacks och dricka.

Flippermamman - nya föräldratypen

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 21 Jun 11 kl. 09:11

Låter du dina barn cykla själva till skolan, fixa mellisen eller packa gympapåsen utan din övervakning? Då kan du vara den nya flipperföräldern! Flippermamman vill att barnen ska vara hyfsat självständiga för sin ålder.

Sanna Lundell: "Jag längtar tills mina barnlösa vänner också blir föräldrar"

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 20 Jun 11 kl. 08:43

Jag tänker inte nämna några namn här, vill inte vara en sån som skriver folk på näsan. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte väldigt ofta önskade att vissa personer i min närhet blev befruktade. Att vissa personer som stör sig något oerhört på att jag har blivit en ”ospontan partybangare som vill planera saker ett halvår i förväg men ändå ställer in jämt för att nån av de där ungarna är sjuk” får en alldeles egen liten kräksjuk unge som vaknar femtioelva gånger varje natt och upptar hela deras livsutrymme och får dem att förstå att det spontana rosévinet på balkongen i den ljusa men sena sommarnatten känns väldigt överskattat när man har en liten unge att älska, vårda och gå upp och koka gröt till 06.

Bästa tipsen för bilresan med barnen

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 17 Jun 11 kl. 09:18

- Skaffa en kylväska. Fyll den med vattenflaskor, mackor, frukt, grönsaker. Skippa godis och läsk – sockerchockade barn bråkar.

Jonna Vanhatalo: "Jag ville hellre dö än att inte få barn"

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 15 Jun 11 kl. 09:00

Fakta om Jonna Vanhatalo Ålder: 34. Familj: Sambon Marcus Birro, 38, sonen Milo, 2, och dottern Mimmi, 6 månader. Bor: I en sekelskiftesvåning i Norrköping och just nu några månader i Rom.

Martin Rolinski: "Nu kämpar jag för Isabellas skull"

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 14 Jun 11 kl. 09:00

Fakta om Martin Rolinski Ålder: 29. Familj: Hustrun Katarina och dottern Isabella, 15 månader. Bor: På Kungsholmen i Stockholm.

"Få saker rör mig till tårar såsom skolavslutningar"

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 13 Jun 11 kl. 09:29

Klockan är 00.22 och någon yngre, uppenbart barnlös, person har bestämt sig för att ha en mycket spontan bjudning på gården med vin, grill, ungdomar i horder och ganska fin men hög musik. Jag överväger att sträcka mig ut genom fönstret och väsa något gammeldövsaktigt surt, men låter bli.

"Det var en befrielse att sluta shoppa"

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 10 Jun 11 kl. 10:49

Hej Anna, berätta lite om er nya bok ”Modemanifestet”. – Den handlar om ett nytt förhållningssätt till mode. Vi har träffat människor i USA, på Island och i Sverige som vänder sig mot shoppinghysteri och i stället förnyar och förändrar de kläder de redan har i garderoben.

Trasdockan som synliggör barn i fängelse

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 09 Jun 11 kl. 10:07

Fakta om Jenny Axene Namn: Jenny Axene. Bor: I Märsta. Familj: Maken Petter.

Nakenfis, naturligvis! Eller?

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 08 Jun 11 kl. 09:00

Nakna, knubbiga bebisar är det sötaste, mest naturliga som finns. Men vips så är din bebis inte liten längre utan en tweenie som tycker att det är pinsamt att byta om offentligt – dörren stängs till rummet på morgnarna och det tråcklas på och av med badkläderna under en stor handduk på stranden. Och det är bara sunt, men det gäller för oss vuxna att hänga med i hormonsvängarna.

"Jag väste fram ett hot om utebliven middag"

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 07 Jun 11 kl. 08:29

Sitter här i total tystnad med kaprifoldoft i näsan och tittar på en skål full av grodyngel med en något udda känslomix av nostalgi (det är nåt med kaprifol och groddjur som väcker all min samlade längtan till liv) och missnöje. Pojkarna har äntligen slocknat. I kväll kom det verkligen ett ”yes” över mina läppar när jag hörde sömnen etablera sig i andningen på den minsta och för tillfället mest svårsövda.

mama testar gravidträning

Olga Rönnbergs blogg - PT och 5barnsmamma - 03 Jun 11 kl. 09:00

SATS BABY ”Klassen för dig som är gravid eller nybliven mamma. Så beskriver Sats sitt pass Sats Baby på sin hemsida. Men när jag kommer dit deltar inte en enda gravid i passet.