Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Charm & Strange av Stephanie Kuehn

Bokbloggar - 22 Aug 19 kl. 12:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ett besök i arkitekturmodellfabrik

Feber.se - 16 Feb 20 kl. 10:00

I Kina YouTube-kanalen Strange Parts besöker här fabriken RJ Models vilket är en kinesisk fabrik som tillverkar delar för arkitekturmodeller. Det är helt klart intressant att se hur fabriken tillverkar alla dessa miniatyrer och alla maskiner de använder. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Sam Raimi kan regissera Doctor Strange 2

Feber.se - 06 Feb 20 kl. 09:20

Sugen på att återvända till superhjältesfären? Scott Derrickson regisserade första Doctor Strange-filmen och planen var att han även skulle regissera uppföljaren. Nyligen blev det känt att Derrickson och resten av produktionen inte riktigt kom överens om vilken riktning filmen skulle ta och regissören valde att lämna projektet.

Sista delen i Life is Strange 2 ute nu

Feber.se - 04 Dec 19 kl. 12:20

Spelet har även släppts i fysiskt format Life is Strange 2 drog igång i september 2018 och nu är det dags att avsluta berättelsen. Spelets femte och sista del har släppts till PC, PS4 och Xbox One och finns tillgänglig att ladda ner i respektive butiker. I den femte delen får vi fortsätta berättelsen om Sean och Daniel som försöker ta sig till Mexiko, men sluttampen på resan kommer med nya utmaningar som bröderna måste hantera.

Life is Strange 2 kommer i flådigt fysiskt format

Feber.se - 15 Oct 19 kl. 16:00

Lagom till seriens avslut 3 december kommer sista delen i Life is Strange 2 släppas och nu har Square Enix och Dontnod meddelat att en fysisk utgåva av spelet kommer bli tillgängligt samma dag. Det kommer finnas två versioner av Life is Strange 2-paketet varav Standard Edition som ger dig samtliga fem episoder, gratisspelet The Awesome Adventures of Captain Spirit samt Arcadia Bay Patches som du kan sätta på Seans ryggsäck i spelet. Den lite flådigare samlarversionen av Life is Strange 2 kommer med samma grejer som standardversionen, med lite extra flådigheter.


Fler inlägg från Bokbloggar