Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Chris Harris kör sin gamla Lotus Exige S1 - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Chris Harris kör sin gamla Lotus Exige S1

Feber.se - 21 May 22 kl. 13:00

Gammal kärlek rostar aldrig Lotus Exige är en renodlad sportbil utan massa lullull men desto mer proppad med körglädje. En sån hade Chris Harris möjligheten att få låna i ett halvår när den var ny och han adderade runt 2400 mil på mätaren. Det var 20 år sedan men nyligen återförenades han med bilen en stund och så här såg det ut. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Johnny Harris snackar försäljning av kroppsdelar

Feber.se - 25 May 22 kl. 20:30

Försäljning som sker helt lagligt I sin senaste video har journalisten Johnny Harris undersökt det här med försäljning av mänskliga kroppar och kroppsdelar (från döda personer), som faktiskt får ske lagligt och skiljer sig från det som vi godkänner när vi ger okej till att vara organdonator. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Nu kan du boka en Lotus Eletre

Feber.se - 24 May 22 kl. 08:30

Få den levererad nästa år Fler alternativ på den eldrivna SUV-marknaden dyker upp hela tiden. I slutet på mars presenterade Lotus av alla tillverkare modellen Eletre och nu kan även du i Sverige boka ett exemplar. Det gör du på länken nedan samtidigt som du skickar iväg 2500 euro.

En titt på gamla iPods med röntgenkamera

Feber.se - 23 May 22 kl. 18:00

Med Tony Fadell Lumafield har en lite rolig tradition där de kör "scan of the month" varje månad, där vi får se inuti olika prylar med hjälp av en röntgenkamera. Denna månad var det iPoden de kikade på och i videon ovan har de även med sig Tony Fadell för att prata lite om hur Apple gick tillväga när de gjorde olika val med hårdvarudesignen för den klassiska musikspelaren. Här går det att kika på andra "scan fo the month", som exempelvis legofigurer, AirPods, Game Boy, matförpackningar och Polaroid-kameror.

En ny teaser för The Terminal List

Feber.se - 22 May 22 kl. 13:00

Med Chris Pratt Här kommer en första ny teaser för Amazon Prime Videos kommande action-serie The Terminal List. I tv-serien spelar Chris Pratt rollen som NAVY Seal-veteranen James Reece som börjar undersöka varför alla i hans gamla pluton dött under ett uppdrag. Det verkar även som om anhöriga till Reece råkar illa ut och spåren pekar mot en konspiration på hög nivå.

Lotus vill sälja 100.000 bilar om året 2028

Feber.se - 20 May 22 kl. 17:00

Eldriften är nyckeln Med den nya eldrivna suven Eletre vill Lotus bredda sig från att bara tillverka sportbilar och siktar på att 2028 sälja 100.000 bilar om året. Liten siffra för jättar som Volkswagengruppen som säljer tio miljoner bilar om året, men den är stor för lilla Lotus.

Porsche visar eldrivna 718 Cayman GT4 ePerformance

Feber.se - 16 May 22 kl. 17:30

Chris Harris har provkört Med erfarenhet och teknik från konceptet Mission R som presenterades i september förra året har Porsche nu börjat testa grejerna på riktigt i bilen 718 Cayman GT4 ePerformance som vi ser här. Det är en helt eldriven fyrhjulsdriven bansmiskare som lånat chassi från GT4 Clubsport. En del andra prylar har också hämtats från den racingversionen.

Johnny Harris snackar Julian Assange

Feber.se - 10 May 22 kl. 19:00

Och varför han inte får glömmas I sin senaste video djupdyker Johnny Harris i grundaren av WikiLeaks historia och varför han fortfarande har stor betydelse. Julian Assange bodde under en lång tid hos Ecuadors ambassad i Storbritannien, men sitter nu i häkte i Storbritannien i väntan på beslut om han ska utlämnas till USA för brott han misstänkts ha begått. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Lyssna på Lotus Emira GT4

Feber.se - 06 May 22 kl. 17:00

Nu har racerbilen haft premiär Lotus visar nu upp racerbilen Emira GT4 när den kör på bana för första gången, samtidigt som vi får höra hur den låter. Det här är den första bilen utvecklad av Lotus Advanced Performance-division, i samarbete med RML Group. Det var nyligen VIP-visning av bilen och då fick de inbjudna ta plats i passagerarsätet och åka med runt på banan i Hethel om de ville.

Huracán STO är den bästa Lamborghinin Chris Harris har kört

Feber.se - 05 May 22 kl. 21:00

Understyr inte Chris Harris har aldrig varit ett jättefan av Lamborghinis modell Huracán. Speciellt eftersom han tycker att den understyr för mycket. Detta har dock förbättrats rejält i värstingen Huracán STO som enligt Chris är den bästa Lamborghinin han någonsin har rattat.

Lotus öppnar butik i centrala London

Feber.se - 03 May 22 kl. 18:00

Shoppa bilar och merch Lotus öppnar i höst sin allra första globala butik och den kommer att ligga i centrala London. Detta blir startskottet på en rad liknande ställen som kommer att öppna på andra utvalda platser runt om i världen. Butiken i London heter Lotus Mayfair och det är ett flådigt ställe med två våningar som ligger på den heta adressen 73 Piccadilly vid hörnet av Berkeley Street.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.