Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Content alla förmiddagar året om

Blondinbella - 07 Nov 18 kl. 13:55

Jag skulle egentligen på ett pass på Barrys med FitnessCollection imorse men jag somnade så sent. Magnus, min livvakt, hämtade mig vid midnatt vid flyget, somnade i hans bil men sedan hade jag svårt att somna om på hotellet. Vid två slocknade jag men valde att sova vidare när klockan ringde 6. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

[PLUS] Polisen bjuder in till samtal i motionsspåret

UNDERBARACLARA - 13 Sep 16 kl. 19:00

Förra året fick Lyckselepolisen stor uppmärksamhet när de bjöd in medborgarna till motionsspåret. I...

[PLUS] Stockholm ska inte ha monopol på tyckandet

UNDERBARACLARA - 23 Jan 14 kl. 09:19

God morgon världen i P1 är sen länge grundpelaren i mina söndagsförmiddagar. Helt med örat mot apparaten bägge timmarna igenom sitter jag väl inte alltid, men några av de återkommande inslagen ska det mycket till innan jag missar. Dit...

Way Out West säljer slut för sjätte året i rad

Musik & Lyrics - 14 Aug 12 kl. 16:29

Way Out West sätter lapp på luckan för sjätte året i rad och bjussar dessutom på ett publikrekord! 27 000 i Slottsskogen i dagarna tre gör att även årets Way Out West är helt slutsålt. Alla...

Voltfestival för fjärde året

Musik & Lyrics - 29 Feb 12 kl. 18:03

Lördag 9 juni samlas några av de starkaste inom den elektroniska musiken i Uppsala. Related posts: Tuffa året för Miss Li blev ett nytt album The Sounds släpper sitt fjärde studioalbum: Something To... [[ This is a content summary only.

Samling "10 asbra låtar 2011"

Musik & Lyrics - 01 Jan 12 kl. 06:35

Vånna inget Allvar Titelspåret från plattan som utan tvekan gått absolut varmast på skivtallriken det senaste halvåret är inget mindre än en klockren punkrockdänga med mycket hjärta och smärta.... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more!

Året som gått - året som kommer

Nyhetspressen - 31 Dec 11 kl. 09:04

Vad hände under 2011? Och hur blir det under 2012? UNT i dag, två tidningar, om året som gått och året som kommer.

Spotify, Steve och surfplattor – vetenskap | svt.se

Musik & Lyrics - 30 Dec 11 kl. 18:10

Googles succé med Android , Apples nya Ipad 2, Spotifys världsframgångar och Steve Jobs bortgång. Det är några av händelserna när vi summerar teknikåret 2011. 2011 är året då de smarta mobilerna med...

håret

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 29 Oct 11 kl. 14:36

Här får ni en bättre bild på hur håret ser ut!

Generalstrejk utlyst i Grekland

Nyhetspressen - 28 Jun 11 kl. 11:12

En 48-timmars generalstrejk har utlysts i Grekland, facken har manat till demonstrationer och alla flygningar under de mest intensiva timmarna, under förmiddagar och kvällar, stoppas.

PARKTANTEN

vimmelmamman - 01 Jan 70 kl. 01:00

Parktanten. Det är jag det. Jag har suttit så många timmar i parker att jag inte kan räkna dem.


Fler inlägg från Blondinbella

Back to business

Blondinbella - 11 timmar sedan

I samarbete med Ellos Det är något särskilt med att komma tillbaka till jobbet efter ledighet och för mig sitter det mycket i kläderna. Både nu i januari men lika starkt i augusti efter sommaren.

Mitt fun place

Blondinbella - Igår: 03:15

Idag har varit en liten lugnare dag. Fotat en kampanj för Ellos tillsammans med Sascha och sedan träffat en PR-byrå. USA ligger så långt före på allt som har med kommunikation att göra och det är så inspirerande.

Fatta beslut på 80%, vänta inte in 100

Blondinbella - Igår: 14:30

God morgon från NYC! Ny dag, jag studsade upp ur sängen halv fem imorse och började jobba. Jag är i ett flow.

Tisdag i NYC

Blondinbella - i förrgår: 03:34

Lång dag minst sagt men så rolig! Jag jobbade 03-06.30, kunde inte somna om men fick mycket gjort.

Hälsotema på Adlibris

Blondinbella - i förrgår: 17:00

I samarbete med Adlibris Mitt samarbete med fantastiska Adlibris fortsätter idag och det har ett tema som jag tycker väldigt mycket om. Nämligen hälsa.

Gör plats för att drömmas ska bli sanna

Blondinbella - i förrgår: 11:08

Jag vaknade 03.00 imorse på Soho House i Meatpacking, superpigg och valde att kliva upp. Tog alla samtal med kollegorna i Sverige och tog tag i mailen.

På planet

Blondinbella - 14 Jan 19 kl. 21:34

Äntligen landat! Jag har inte kunnat blogga på planet men däremot har min mail fungerat så jag i princip jobbat från start till landning. Med något avbrott för läsning.

Söndagskvällen!

Blondinbella - 13 Jan 19 kl. 21:38

En liten lista: …. Vad är bästa med livet just nu? Att det är ett nytt år och nya tag.

Skönhet inifrån

Blondinbella - 13 Jan 19 kl. 15:00

I samarbete med Oslo Skin Lab För några månader sedan så berättade jag här på bloggen att jag i samarbete med Oslo Skin Lab har börjat testa deras collagen-pulver. Produkten kallas The Solution och collagen är något som finns naturligt i kroppen men det blir mindre desto äldre man blir.

Skönhetstips från 80-talet och ett nytt team

Blondinbella - 12 Jan 19 kl. 19:38

I morse hände något som aldrig hänt tidigare, barnen gick upp från min säng vid halv åtta och gick till deras tv-rum. De satte på Netflix och så tror jag att dom smög ner i köket och hämtade ostbågar för de hade lämnat rätt uppenbara spår efter sig hehe.

Lunch med Cristina

Blondinbella - 11 Jan 19 kl. 17:53

Denna dag har varit så intensiv att jag inte ens har hunnit öppna upp min dator eller dra ut min stol vid skrivbordet. Vi har pusslat med 5-10 minuters avstämningar i alla bolag och jag har haft så dåligt samvete över att inte kunna ge alla ordentligt med tid.

Torsdag hemma

Blondinbella - 10 Jan 19 kl. 21:01

När jag kom till förskolan idag sa Sally ”mamma, vi brukar ju få något från dig när du kommer hem så jag har gjort något till dig. Du älskar ju halsband”. Så himla fint.

Ta kontrollen över din ekonomi

Blondinbella - 10 Jan 19 kl. 16:57

I samarbete med Direkto Nytt år och omstart på många olika plan. Som de allra flesta brukar göra så är det ju ofta fokus på träning och hälsa. Det är såklart jättebra.

Paddington!

Blondinbella - 10 Jan 19 kl. 14:10

God morgon! Det är häftigt ändå hur man kan studsa upp på morgonen klockan 4.45 för att man vet att man har roliga saker som väntar.

Spännande dag i London

Blondinbella - 09 Jan 19 kl. 21:51

Intensiv men fantastisk dag i London, eftersom klockan snart är nio här och jag ska upp 04.45 så kommer lite bilder från min dag: Frukost och fix på Arlanda innan flyget skulle gå. Idag flög bara jag och Emelie.