Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Content alla förmiddagar året om

Blondinbella - 07 Nov 18 kl. 13:55

Jag skulle egentligen på ett pass på Barrys med FitnessCollection imorse men jag somnade så sent. Magnus, min livvakt, hämtade mig vid midnatt vid flyget, somnade i hans bil men sedan hade jag svårt att somna om på hotellet. Vid två slocknade jag men valde att sova vidare när klockan ringde 6. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

[PLUS] Polisen bjuder in till samtal i motionsspåret

UNDERBARACLARA - 13 Sep 16 kl. 19:00

Förra året fick Lyckselepolisen stor uppmärksamhet när de bjöd in medborgarna till motionsspåret. I...

[PLUS] Stockholm ska inte ha monopol på tyckandet

UNDERBARACLARA - 23 Jan 14 kl. 09:19

God morgon världen i P1 är sen länge grundpelaren i mina söndagsförmiddagar. Helt med örat mot apparaten bägge timmarna igenom sitter jag väl inte alltid, men några av de återkommande inslagen ska det mycket till innan jag missar. Dit...

Way Out West säljer slut för sjätte året i rad

Musik & Lyrics - 14 Aug 12 kl. 16:29

Way Out West sätter lapp på luckan för sjätte året i rad och bjussar dessutom på ett publikrekord! 27 000 i Slottsskogen i dagarna tre gör att även årets Way Out West är helt slutsålt. Alla...

Voltfestival för fjärde året

Musik & Lyrics - 29 Feb 12 kl. 18:03

Lördag 9 juni samlas några av de starkaste inom den elektroniska musiken i Uppsala. Related posts: Tuffa året för Miss Li blev ett nytt album The Sounds släpper sitt fjärde studioalbum: Something To... [[ This is a content summary only.

Samling "10 asbra låtar 2011"

Musik & Lyrics - 01 Jan 12 kl. 06:35

Vånna inget Allvar Titelspåret från plattan som utan tvekan gått absolut varmast på skivtallriken det senaste halvåret är inget mindre än en klockren punkrockdänga med mycket hjärta och smärta.... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more!

Året som gått - året som kommer

Nyhetspressen - 31 Dec 11 kl. 09:04

Vad hände under 2011? Och hur blir det under 2012? UNT i dag, två tidningar, om året som gått och året som kommer.

Spotify, Steve och surfplattor – vetenskap | svt.se

Musik & Lyrics - 30 Dec 11 kl. 18:10

Googles succé med Android , Apples nya Ipad 2, Spotifys världsframgångar och Steve Jobs bortgång. Det är några av händelserna när vi summerar teknikåret 2011. 2011 är året då de smarta mobilerna med...

håret

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 29 Oct 11 kl. 14:36

Här får ni en bättre bild på hur håret ser ut!

Generalstrejk utlyst i Grekland

Nyhetspressen - 28 Jun 11 kl. 11:12

En 48-timmars generalstrejk har utlysts i Grekland, facken har manat till demonstrationer och alla flygningar under de mest intensiva timmarna, under förmiddagar och kvällar, stoppas.

PARKTANTEN

vimmelmamman - 01 Jan 70 kl. 01:00

Parktanten. Det är jag det. Jag har suttit så många timmar i parker att jag inte kan räkna dem.


Fler inlägg från Blondinbella

Next up: San Francisco!

Blondinbella - 17 timmar sedan

Jag och barnen hade en sådan mysig lördag igår. Jag lät jobbet vara och så hängde vi istället. En sväng hos mamma, middag i stan och så lördagsmys med allt vi tycker om framför Minionerna.

Att ladda upp med inspiration

Blondinbella - Igår: 16:59

I samarbete med Readly  Nu laddar jag upp inför resan till USA. Under mina flygresor ser jag alltid till att läsa det jag annars inte hinner med. Jag älskar ju appar som gör livet lättare och som ni vet är Readly definitivt en av mina favoritappar.

Tacofredag

Blondinbella - Igår: 11:28

Det var så skönt att komma hem igår till barnen. När det är fredag så längtar man ju extra mycket efter att få komma hem, sminka av sig, dra på ett kashmirsett och ta fredag. Igår blev det tacos här hemma.

Min dag i Finland

Blondinbella - i förrgår: 14:12

Åh vilken rolig dag i vårt kära grannland! Först lansering av Löwengrip på Stockmann, helt fantastiskt hur många som valde att komma. Jag var så rörd.

Torsdag eftermiddag

Blondinbella - 21 Mar 19 kl. 20:05

Dagen i Oslo gick bra. 400 personer i publiken och vi pratade marknadsföring och framtidsspaningar i sociala medier. Det är alltid roligt när man har en publik som är med.

Fantastiska plagg, en massa lek och middag hos min bästis

Blondinbella - 20 Mar 19 kl. 21:17

Dagen gick undan, en av höjdpunkterna på kontoret var när Elin och Irina kom förbi från Stylein och visade min kollektion som dom och Sascha har jobbat fram exklusivt för Ellos. Tanken är mina favoritplagg till budgetpris. Det är väldigt roligt men också svårt att jobba med ett prisläge som ska nå så många.

Mental uppförsbacke

Blondinbella - 20 Mar 19 kl. 11:29

Jag vaknade med en rejäl mental uppförsbacke imorse. Lite sömn i natt, regnigt och en obalans i kroppen av (antagligen) hormonella skäl.

Att lära sig att pausa vissa tankespår

Blondinbella - 19 Mar 19 kl. 21:54

Denna dag kommer väl inte gå till historien som världens roligaste dag men så är det ibland. Jag har tyvärr vant mig lite med en vardag där det händer saker jämt så en dag på kontoret som är hyfsad lugn kan ibland kännas lite konstigt.

Nyckelplagg i garderoben

Blondinbella - 19 Mar 19 kl. 17:04

I samarbete med Ellos Ett av de viktigaste plaggen i min garderob är kappan. Kappan är det som syns och kan skapa olika looks och stilar beroende vilken typ av kappa som används. Ni kan ju min färgpalett nu, så ni vet att mina kappor inte är i några utstickande färger.

Botox 3D

Blondinbella - 19 Mar 19 kl. 12:42

Tisdag idag! Barnen och jag vaknade redan vid sex men vi låg och drog oss till strax innan sju. Sally går alltid upp på morgonen och drar upp gardinerna och jag kliver upp och hämtar en kaffe (har en maskin uppe) och sedan går jag och lägger mig igen.

Ett stjärnsystem!

Blondinbella - 18 Mar 19 kl. 21:12

Såhär ser veckans meny ut: Det är spännande hur man snabbt vänjer sig med nya vardagstjänster som man tar hjälp av. Nu har det blivit vardag här hemma med ha någon som hjälper till med matlagning. Alltså inget som känns lite udda utan fullt normalt.

Måndag och vi gasar på!

Blondinbella - 18 Mar 19 kl. 17:55

Denna måndag har gått i ett rasande tempo. Jag har inte hunnit skriva någonting förens nu. Jag har bara tre kontorsdagar denna vecka så mycket maxas nu.

Få ihop livet

Blondinbella - 17 Mar 19 kl. 20:27

Sally blev så glad över klänningarna från Kina, hon har snappat upp vissa av mina rörelsemönster vilket är så sött: Mycket händer i luften, antar rätt feminina gester. Däremot så satt vi och pratade om vilka hon skulle bjuda in till sitt kalas nu när hon fyller 4 år i april.

Att mötas av wow-känsla

Blondinbella - 17 Mar 19 kl. 17:00

I samarbete med Fogia  Ett av de viktigaste rummen i huset är loungen. Det är den ytan man möts av först och jag ville att man skulle mötas av en rejäl wow-känsla. Jag letade länge efter designmöbler med ett visst utseende och exklusivitet som skulle matcha resten av huset.