Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Corvette Z06 mot Ferrari 458 Italia och Porsche 911 GT3

Feber.se - 28 Feb 23 kl. 19:00

Hur står sig jänkejärnet? Om det står Z06 på din Corvette är den rätt så vass. Inte lika vass som ZR1 men ändå. Nya C8 Z06 skäms verkligen inte för sig och med den här visar jänkarna att de också kan bygga ordentliga sportbilar som tål att jämföras med tunga motståndare från exempelvis Ferrari och Porsche. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Porsche ska visa framtidens sportbil den 8 juni

Feber.se - 30 May 23 kl. 17:00

Spännande 1948, den 8 juni, fick den allra första Porschen ett godkännande för att få framföras på väg. Det var en 356 Roadster och snart är det dags för denna händelse att fira 75 år. Det kommer Porsche göra på flera vis såklart, och ett av dem är att visa upp framtidens sportbil.

Fullskalig Ferrari Monza SP1 i Lego

Feber.se - 29 May 23 kl. 20:00

Byggd av över 383.000 bitar Det är inte många som kommer att få se en Ferrari Monza SP1 med egna ögon. Men om man nöjer sig med en icke körbar replika kan man bege sig till Legoland i Danmark där en fullskalig version i Lego just nu står uppställd.

Jag har kikat på nya Porsche Cayenne

Feber.se - 18 May 23 kl. 21:00

Ny inredning som missar målet En riktig Porsche är väl knappast en suv, men oavsett vad man tycker om det så är Cayenne och Macan otroligt viktiga modeller för märket. En tredjedel av alla Porschar som såldes förra året var faktiskt en Cayenne och man har sålt mer än 1,25 miljoner av modeller de senaste tjugo åren. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Porsche: Elbilar med räckvidd på över 130 mil inte långt bort

Feber.se - 16 May 23 kl. 20:00

Det vore ju gött Räckvidd är en grej med elbilar och innan det går lika snabbt att tanka en elbil som det gör att tanka en fossilbil så kommer räckvidden vara något som bekymrar de som funderar på elbil. Redan idag finns det många modeller som tar sig ganska långt, men visst vore det härligt om de gick ännu längre? Porsche tror att de inom bara några års tid har elbilar som tar sig över 130 mil på en laddning.

Bang & Olufsen ska göra högtalare med Ferrari-loggor

Feber.se - 16 May 23 kl. 09:45

Ok? Bang & Olufsen har länge gjort saker tillsammans med bilindustrin men då har det mest handlat om ljud i bilar. Köper man en Ferrari just nu kan man få den med Burmester och inte B&O, men de två bolagen gör saker tillsammans kring Formel 1 där B&O-loggan syns på Scuderia Ferraris bilar.

Maserati säger farväl till V8:an

Feber.se - 15 May 23 kl. 19:00

Sista bilarna med Ferrari-motorn tillverkas i år Nu har Maserati bekräftat att Trofeo-versionerna av Levante, Ghibli och Quattroporte med V8:a kommer att sluta tillverkas i år, och att detta blir spiken i kistan för motorn som byggts i samarbete med Ferrari. Sedan 1959 har Maserati tillverkat över 100.000 bilar med V8:a så det här blir slutet på en era.

Porsche rullar ut 718 Spyder RS

Feber.se - 10 May 23 kl. 12:00

En Cayman GT4 RS utan tak Om man vill ha en Cayman GT4 RS men möjligheten att plocka av taket när man känner för det är det den här man ska ha - 718 Spyder RS. Det här är motsvarigheten till coupé-syskonet och det är en högpresterande öppen sportbil som har en liten tygbit man kan spänna över kupén om det skulle bli sämre väder. Det här blir första gången som Porsche stoppar den 500 hästar starka boxersexan från 911 GT3 i en öppen modell med motorn placerad i mitten.

Chris Harris har kört Porsche 911 Dakar

Feber.se - 09 May 23 kl. 20:00

På både asfalt och grus Tanken med Porsche 911 Dakar är att man ska kunna ha kul med en sportbil även där underlaget inte är perfekt. Chris Harris har nu testat bilen på Lydden Hill-banan och där finns en blandning mellan asfalt och grus vilket passar den här bilen perfekt. Den visar sig även ha perfekt balans i chassiet och grym styrning.

Nu går det snart att beställa en Ferrari Purosangue igen

Feber.se - 08 May 23 kl. 13:00

Wille jublar Bara två månader efter presentationen av Ferraris SUV Purosangue stängdes orderböckerna och man kunde inte längre beställa bilen. Nu öppnar de dock snart igen men lägger du en beställning nu måste du ändå vänta till 2026 innan du får leverans. Under årets första kvartal lyckades Ferrari skeppa iväg 3567 bilar vilket är en ökning med 9,7 procent jämfört med förra året.

Jonny spanar in en imponerande fordons-samling

Feber.se - 02 May 23 kl. 20:00

MG XPower SV ser man inte varje dag Jonny Smith från The Late Brake Show har varit på besök i Cheshire för att där träffa Tony som har en minst sagt imponerande fordons-samling. Den har han byggt upp under 30 års tid och han köper bara sånt han gillar och försöker att köra med grejerna så ofta han bara kan. Allt började på allvar med en Porsche 911 Carrera från 1988 som han köpte ny.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.