Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Creeky mountains stavningsnojja

Magdalena Graaf Blogg - 12 Aug 14 kl. 11:31

Tack för mobiltips, och TACK för ALLA goa komplimanger för mitt hår förresten. Brhar rätt❤️ det känns bättre kort. Jag kommer nog inte (som det känns nu) stoppa i en massa löshår i höst.. Shit vilken storm vi hade i Ystad i natt.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fler döda i Tennesseebränderna

Nyhetspressen - 01 Dec 16 kl. 00:38

Sju personer har bekräftats döda i de häftiga bränderna i närheten av nationalparken Great Smoky Mountains i Tennessee. Tre personer hittades i ett hem, den fjärde i ett utbrunnet hotell och ytterligare tre i samma område, uppger Knoxville News Sentinel..

Flygplatsen i Sälenfjällen försenas

Nyhetspressen - 04 Oct 16 kl. 09:15

– Vi avvaktar ett positivt besked från EU avseende den statliga finansieringen av Scandinavian Mountains, flygplatsen mellan Sälen och Trysil. Så fort vi har fått beskedet sätter vi spaden i jorden. Fygplatsen innebär en stor potential för tillväxt inom turistnäringen i regionen..

Hear a ‘Bootleg’ Version of Ryan Bingham’s ‘Island in the Sky’

Musik & Lyrics - 20 Nov 14 kl. 17:55

Ryan Bingham will kick off 2015 with the release of Fear and Saturday Night , a collection of songs written in total seclusion — an airstream parked high in the California mountains, far away from... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more!

Hemmagjord Tomb Raider-film

Feber.se - 26 Dec 13 kl. 11:03

Croft Ett gäng Tomb Raider-entusiaster har snickrat ihop den här filmen som heter Croft och då handlar om Lara Croft och hennes bravader. A woman will risk everything to save a young girl held hostage in the mountains by a group of mercenaries. www.

Max Bill, Chalet C7 in the Andes mountains and blue+pink

L O L I T A - 13 Nov 13 kl. 22:12

Chalet C7, a complete masterpiece in the Andes mountains in South America. Chilly blue: meet dusty grey pink. Don’t remember which collection the look is from, please tell me if you know :) If a location could be poetry, this would be it.

Update from the Mountains

RAHLENFELDT - 12 Aug 12 kl. 07:11

- Har det underbart här uppe i bergen. Har spenderat hela dagen ute i naturen, fiskat, promenerat upp och ner för olika stigar och nu ska vi avsluta kvällen med en god BBQ. Tog massor med bilder med min systemkamera, ska lägga in dom senare!


Fler inlägg från Magdalena Graaf Blogg

VÄNNER NI KAN NU VINNA ETT LEVANDE PRESENTBAND!!!

Magdalena Graaf Blogg - 45 timmar sedan

I över 100 butiker och på nätet erbjuder Akademibokhandeln ett stort och väl sammansatt sortiment av böcker och inspirerande varor för alla som vill skriva, rita, pyssla, planera och förvara. Med visionen ”Läsglädje för alla, varje dag” sprider de läsning i alla åldrar.

Framme i Kroatien

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 14:57

Vi är framme! Barn, kollegor och massor av nya spännande vänskaper! En vecka på segelbåt i Kroatiens skärgård Redo för äventyr!

Hemma hos mina pojkar

Magdalena Graaf Blogg - 16 May 19 kl. 22:20

Hemma! Trött! Åkte direkt från Arlanda in till stan.

Ägg och ö

Magdalena Graaf Blogg - 13 May 19 kl. 16:37

Nu är jag trött, ett halvt dygn framför er. När ni vaknade i går morse sov jag middag på en båt (med GW I lurarna) Somnade som en stock…. kan verkligen somna överallt.

Ö-liv, GW och föräldrarskap

Magdalena Graaf Blogg - 13 May 19 kl. 01:41

Godmorgon! Hoppas ni SOVER/sovit gott. Det är mitt i natten för er Här är klockan 07, vi ska ut till en pytte ö, där det bor 10.

Lance, kyrkogårdar och ett kärt återseende

Magdalena Graaf Blogg - 11 May 19 kl. 12:56

Tack Ica Maxi Barkarby för godis spons. Mycket uppskattat av barnen Lekar och bus med barnen på centret… Tävlingar och allsång Besök på centret i Inayawan, pir 5 och den kinesiska kyrkogården där människorna bor i gravar. Lång intensiv dag.

Kliniken på Lapu-Lapu 2019

Magdalena Graaf Blogg - 09 May 19 kl. 11:15

Bussen hämtade oss tidig för att åka mot kliniken. Det var 4 år sedan jag/vi invigde den, och det känns som igår? Tänk att det är TACK VARE ER BLOGGLÄSARE OCH VÄNNER som detta var och är möjligt.

Soptippar och kliniken

Magdalena Graaf Blogg - 08 May 19 kl. 15:04

Idag kom mamma fram, vi har tagit en promenad, fikat varmakoppen och ätit rökt makrill på hennes rum. Mamma är rutinerad, hon har alltid med sig en väska konserver och nördigheten Imorgon ska vi till kliniken och hälsa på barnen på soptipparna. Mumins dröm!

Framme i Cebu

Magdalena Graaf Blogg - 07 May 19 kl. 15:21

Framme i Cebu. Krupit ner i sängen. Ska vila och vänta in en hotelldoktor som ska kolla på mitt öra.

Snart framme

Magdalena Graaf Blogg - 07 May 19 kl. 03:47

Nu är vi snart framme. Trötta med glada.

Snart är erbjudande slut!!

Magdalena Graaf Blogg - 05 May 19 kl. 22:18

Reklam i texten nedan för egna produkter Hej vänner! Skönt väder, charlie har haft fotbollsturnering.

Dåliga kuddar från kina

Magdalena Graaf Blogg - 02 May 19 kl. 20:46

Åkte hem en stund medans B var på operation, gosade med barnen, lagade lite middag. Fick ledigt från jobbet idag. Så jag har faktiskt sovit i ett par timmar.

Fina vänner och en abrupt kväll

Magdalena Graaf Blogg - 02 May 19 kl. 10:39

Lång inspelning igår. Pollen-tjock i halsen. Näsan rinner.

Sallad, löv, eldar, gnäll, tv och frånvarande barn

Magdalena Graaf Blogg - 30 Apr 19 kl. 12:23

Innehåller länkar för egna produkter En snabb lunch innan Molgan och hans vänner kommer hit. Känner mig lite på krigsstigen idag. Lite låg och ledsen faktiskt.

Akuten, sol och nya rabatter

Magdalena Graaf Blogg - 29 Apr 19 kl. 21:42

Imorgon vädret vänder mot det sämre hörde jag någonstans. Trist!! Man har ju riktigt börjat vänja sig vid shorts och kortärmat Min vackra och kärleksfulla Goliath… Stallad hos Anna, går lite lektioner och njuter av livet Anna och glada småtjejer Fixat massor idag.