Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Creeky mountains stavningsnojja

Magdalena Graaf Blogg - 12 Aug 14 kl. 11:31

Tack för mobiltips, och TACK för ALLA goa komplimanger för mitt hår förresten. Brhar rätt❤️ det känns bättre kort. Jag kommer nog inte (som det känns nu) stoppa i en massa löshår i höst.. Shit vilken storm vi hade i Ystad i natt.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fler döda i Tennesseebränderna

Nyhetspressen - 01 Dec 16 kl. 00:38

Sju personer har bekräftats döda i de häftiga bränderna i närheten av nationalparken Great Smoky Mountains i Tennessee. Tre personer hittades i ett hem, den fjärde i ett utbrunnet hotell och ytterligare tre i samma område, uppger Knoxville News Sentinel..

Flygplatsen i Sälenfjällen försenas

Nyhetspressen - 04 Oct 16 kl. 09:15

– Vi avvaktar ett positivt besked från EU avseende den statliga finansieringen av Scandinavian Mountains, flygplatsen mellan Sälen och Trysil. Så fort vi har fått beskedet sätter vi spaden i jorden. Fygplatsen innebär en stor potential för tillväxt inom turistnäringen i regionen..

Hear a ‘Bootleg’ Version of Ryan Bingham’s ‘Island in the Sky’

Musik & Lyrics - 20 Nov 14 kl. 17:55

Ryan Bingham will kick off 2015 with the release of Fear and Saturday Night , a collection of songs written in total seclusion — an airstream parked high in the California mountains, far away from... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more!

Hemmagjord Tomb Raider-film

Feber.se - 26 Dec 13 kl. 11:03

Croft Ett gäng Tomb Raider-entusiaster har snickrat ihop den här filmen som heter Croft och då handlar om Lara Croft och hennes bravader. A woman will risk everything to save a young girl held hostage in the mountains by a group of mercenaries. www.

Max Bill, Chalet C7 in the Andes mountains and blue+pink

L O L I T A - 13 Nov 13 kl. 22:12

Chalet C7, a complete masterpiece in the Andes mountains in South America. Chilly blue: meet dusty grey pink. Don’t remember which collection the look is from, please tell me if you know :) If a location could be poetry, this would be it.

Update from the Mountains

RAHLENFELDT - 12 Aug 12 kl. 07:11

- Har det underbart här uppe i bergen. Har spenderat hela dagen ute i naturen, fiskat, promenerat upp och ner för olika stigar och nu ska vi avsluta kvällen med en god BBQ. Tog massor med bilder med min systemkamera, ska lägga in dom senare!


Fler inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Febersjuka barn

Magdalena Graaf Blogg - 3 timmar sedan

Tack fina vänner för alla goa kommentarer. Uppskattar verkligen all info och alla råd. Ska samla ihop allt och göra en plan Louie har blivit sjuk😫 så oerhört jobbigt för den lilla stackaren.

När gamla människor blir lurade

Magdalena Graaf Blogg - 11 timmar sedan

Kommer ni ihåg kära bloggvänner, när jag berättade för er om min vän Barbro. Min pigga, härliga, underbara äldre 88+vännina! Jag ”räddade” henne från ett tåg i snöstorm för ett par år sedan.

Tips och rabatter allt i ett

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 21:01

Lite länkar och reklam samlat i ett Nu har den äntligen kommit från fabrik. Specialgjord med nya små finesser. Inbyggda lampor för mer space mm Ni var många som förbeställde i somras.

Lussefika och julfin hos Catta

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 12:24

Älskar Lussefikat på förskolan! Längtar varje år till just denna dag. Tända ljus, inövade sånger, stolta barn Louies helt fantastiska pedagoger och alla duktiga barn gjorde verkligen min/vår morgon magisk.

Pepparkakshus

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 19:51

Ibland blir det fel, vi är inga robotar utan människor av kött och blod. Tur att vi kan förlåta varandra, göra om och göra rätt. Vilken dag, hjärtat i halsgropen!

HJÄLP Oscar!!!!!!!!

Magdalena Graaf Blogg - 12 Dec 18 kl. 09:57

Jag fick precis ett hjärtkrossande mail ifrån en kärleksfull pappa. Oscar, hans son har diagnostiserats med en aggressiv, snabbväxande hjärntumör. Oscar som är 13 år har fått en dödsdom och har bara 9 månader kvar att leva!!!!

Pepparkakshus, ungar och älgar i trädgården

Magdalena Graaf Blogg - 12 Dec 18 kl. 08:53

Filip flög till Skåne, mittryggläge är över. Upp och hoppa, skola, förskola, luciafirande och julbak. Jag kände att det gick åt rätt håll igårkväll.

Mat i sängen

Magdalena Graaf Blogg - 11 Dec 18 kl. 20:35

Här ligger jag med Louie i sängen och tittar på Spider-Man, bollar, bilar. Inget tålamod för regler och konsekven tänk. Alla fick äta sin middag vart de ville ikväll.

Feber och frossa

Magdalena Graaf Blogg - 11 Dec 18 kl. 15:21

Feber frossa och har inte lyft på täcket under 24 Tim. Filip åker till Skåne ikväll för tre dagars jobb. Samlar krafter!!

Sorry!

Magdalena Graaf Blogg - 11 Dec 18 kl. 01:47

Feel länkadress till bokadirekt. Klicka HÄR! Och använd dig av GRAAF som kod.

Jag vill oxå!

Magdalena Graaf Blogg - 10 Dec 18 kl. 14:49

I annonssamarbete med iDeal Of Sweden Jag vill oxå ha! Finns det någon som har missat iDeals snygga fodral på sociala medier? Inte så konstigt att de syns så flitigt, med tanke på hur GRYMT snygga de är.

London in and out, Titti och radio

Magdalena Graaf Blogg - 10 Dec 18 kl. 14:09

En härlig dag i fantastisk stad. Julpyntade gator och hus, strålande sol. Vi landade, betade av lite möten på hotellet.

London

Magdalena Graaf Blogg - 08 Dec 18 kl. 06:08

Kl är 05, sitter redo i köket och väntar på min druga Filip ska sminks sig, föna hår. Så jäkla omständig och om och till sig på morgnarna. Har mått illa i två dagar nu.

Glashuset, vänner, hästar och tårta

Magdalena Graaf Blogg - 07 Dec 18 kl. 17:27

Lizette och Mona, drinkar, och julmat en roligare kväll går nog inte att få, med den absolut bästa kombon! Igår kom Lizette och hennes dotter Vilda upp till Stockholm på en snabbvisit.

Podd, färg, Södermalm, 3/2 och snoriga ungar

Magdalena Graaf Blogg - 05 Dec 18 kl. 22:01

Innehåller reklam för egna produkter, Idag mina vänner har jag spelat in podd. Åkte hemifrån direkt efter att jag lämnat rastade hundar, karlar, moppe-mustascher och skäggbarn. En timma tog det att köra till Södermalm.