Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Döden klär i domino av Marie Bengts

Bokbloggar - 06 Jul 19 kl. 11:45

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Alexandra "Kissie" och Linda-Marie i Svt morgonstudion

Gossips.se - 08 Nov 19 kl. 19:13

I morse kunde vi ännu en gång se Alexandra och Linda-Marie på tv, idag var dom med i Svt morgonstudion. Dom pratar om sin nya podd som dom startar då dom båda får hat för sina kroppar trots att dom är helt olika i storleken på sina kroppar. Ni kan se avsnittet HÄR Dom tar upp videon som dom spelade in för snart 2 år sedan, en video där Alexandra läste upp elaka kommentarer som Linda-Marie fått och Linda-Marie läser upp eleka kommentarer som Alexandra fått.

Nu har Kissie och Linda-Marie släppt sitt första avsnitt

Gossips.se - 06 Nov 19 kl. 20:58

Inatt släppte Alexandra "Kissie" och Linda-Marie det första avsnittet av sin podd "Storleken spelar roll". Eftersom dom båda får utstå kommentarer om sina kroppar trots att det är olika storlekar på dom, så ville dom ta upp detta i en podd. Dom kommer att prata om storleken på sina kroppar och hur den blir bemött, men dom kommer även prata om mycket annat.

Linda-Marie kan bli årets nätängel media 2019

Gossips.se - 29 Oct 19 kl. 19:11

Varje år så är det en gala som heter Årets Nätängel, det finns 5 kategorier och det är : *Årets nätängel *Årets närängel gaming *Årets nätängel media *Årets nätängel  jämställdhet *Hederspris till årets nätängel bar och ungdom   Linda-Marie blev nominerad i kategorin "media" och hon blev en av dom 4 som gått till finalen. Den 18 november är prisutdelningen  och då får vi veta om hon vann i sin kategori eller inte.

30:e oktober släpper Kissie och Linda-Marie sin podd

Gossips.se - 14 Oct 19 kl. 21:29

Nu har Alexandra "Kissie" Nilsson äntligen gått ut med när hon och Linda-Marie släpper första avsnittet av sin podd. Det är den 30:e oktober och podden kommer heta "Spelar storleken roll?".


Fler inlägg från Bokbloggar