Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Därför skaffade Oprah Winfrey aldrig ha barn: "De hade hatat mig!"

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 12 Dec 13 kl. 17:06

Oprah Winfrey, 59, skaffade aldrin barn, och nu berättar hon att det var allt annat än en slump. Talkshow-ikonen förklarar att hon hade större drömmar än att skaffa familj. "Jag dagdrömde om att bli nya Martin Luther King", sade hon i en intervju med Hollywood Reporter, då hon pratade om hur andra i hennes ålder, när hon gick i sjuan, istället drömde om ett familjeliv."Om jag hade haft barn hade de hatat mig", fortsatte hon. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

I tre decennier har SD hatat Sverige

Nyhetspressen - 27 Nov 17 kl. 05:05

När jag inte riktigt vet om jag ska skratta eller gråta, då försöker jag skratta.Som när Sverigedemokraterna plötsligt hyllar hur vårt land såg ut "för bara några decennier sedan". Vi som vet hur SD förtalade Sverige redan på den tiden måste le – och skaka på huvudet..

Stephanie visste inte att hon var gravid – födde barn på solresan

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 17:55

22-åriga Stephanie åkte på solsemester till Turkiet.Tre dagar senare födde hon ett barn utan att veta om att hon var gravid.– Jag reste mig upp och plötsligt bara forsade vattnet.

Ny trailer för A Wrinkle in Time

Feber.se - 20 Nov 17 kl. 12:15

Har premiär 9 mars Disney har släppt en ny trailer för det nya äventyret som går under namnet A Wrinkle in Time. I filmen kommer vi få möta Meg Murry som böjer tid och rum för att hitta sin försvunna pappa. I filmen medverkar bland annat Chris Pine, Oprah Winfrey, Zach Galifianakis och Mindy Kaling.

De skaffade barn via surrogatarrangemang utomlands

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 05:01

Många svenskar kämpar med ofrivillig barnlöshet. En del väljer att resa utomlands för att få hjälp av en surrogatmoder. GP har träffat två av dem.

”En soldat kastade in ett barn i elden, jag kommer aldrig att glömma skriken”

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 05:35

En ny rapport från Rädda Barnen bekräftar bilden av den burmesiska armén mycket grova övergrepp mot folkgruppen rohingya. De barn som hjälporganisationen har intervjuat i Bangladesh vittnar om människor som bränts levande, förstörda byar, gängvåldtäkter och och en damm full med döda kroppar. .

Nu lämnar garnisonspastor Helge sin stora försvarsfamilj

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 06:00

Garnisonspastor Helge Stålnacke fick aldrig några egna barn – istället blev soldaterna och kollegorna hans familj..

Trump: Skulle aldrig kalla Kim "kort och fet"

Nyhetspressen - 12 Nov 17 kl. 08:53

USA:s hetlevrade president Donald Trump har kastat in ännu en brandfackla i ordbråket med Nordkoreas ledare Kim Jong-un. "Varför skulle Kim Jong-un förolämpa mig genom att kalla mig 'gammal', när jag ALDRIG skulle kalla honom 'kort och fet'?" frågar sig Trump..

Alexandra Pascalidou och nazisten som hoppade av

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 09:00

För en månad sedan skickade Martin Karlsson ett mejl till Alexandra Pascalidou. Under sina 13 år som nazist i Nordiska motståndsrörelsen hade han hatat och hotat henne. Nu ville han säga förlåt..

Lillebrors miljonliga sprängd av polisen

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 06:35

De två bröderna från Uppsala skaffade fram knarket och tog emot beställningar, enligt åklagaren.Föräldrarna i en småbarnsfamilj paketerade varorna och postade dem till kunderna.På mindre än ett år sålde det olagliga internetapoteket narkotika för nästan åtta miljoner kronor.

Fem nya barn firades med gåvor i Gullringen

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 18:00

Gullringens Hantverksklubb fortsätter med sin fina tradition att uppvakta och fira alla nya barn i trakten. Det gäller barn som föddes under föregående år och som tillhör Brännebro skolas upptagningsområde. Under 2016 föddes det fem barn som nu i dagarna blev inbjudna till denna fest..


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.