Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Alexander Erwik - nöjet är på min sida

DAGS FÖR KARIBIEN

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 12 Aug 14 kl. 09:24

Efter att ha badat på Saint Lucia’s stränder, ätit hummer på Barbados, plockat apelsiner på Curacao till att ha druckit alldeles lagom mycket rom i havana kommer Mister French äntligen tillbaka från sin resa i Karibien, och ställer till med en riktig brakfest! Förbered dig på att dricka löjligt goda Pina Colada’s, äta karibiskt inspirerad grillat, skaka dina höfter till Havanas ljuva toner, röka cigarrer och helt enkelt ha det utomordentligt bra och tänka som om sommaren aldrig tar slut. Vi tänder grillen och blandar ihop djungelpunchen till 16.00 för att fortsätta kvällen med cigarrer, karibisk musik och en limbotävling med ett riktigt bra pris till vinnaren med start klockan 21. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hangöseglaren Tina Hellsten om kappsegling till Karibien: ”Bästa med målgången var kallt dricksvatten och varm dusch”

Nyhetspressen - 10 Jan 19 kl. 20:06

19 dagar, 22 timmar och åtta sekunder. Så lång tid tog det för S/Y Carissa eller Ocean Lady att segla från Las Palmas på Kanarieöarna till Saint Lucia i Karibien..

Miljardärsfrun Hillevi död på solsemestern

Nyhetspressen - 07 Jan 19 kl. 19:46

Hillevi Saperstein från Bua i Halland har omkommit under en familjesemester i Karibien, rapporterar amerikanska Radar Online.Hillevi Svensson, som hon hette vid flytten till USA på 90-talet, jobbade som barnflicka hos familjen Saperstein.Hon blev senare fru till maken i familjen – miljardären David Saperstein.

Mauritz Anderssons liv i fängelse – efter ”Playa”

Nyhetspressen - 28 Jun 18 kl. 06:00

Mauritz Andersson dömdes till 14 års fängelse efter att ha stoppats med 1,2 ton kokain ombord på sin segelbåt i Karibien.Sveriges värste knarksmugglare genom tiderna planeras bli villkorligt frigiven nästa höst. – Jag är portförbjuden i alla kretsar där jag har varit.

”Det var kokain över hela båten” – ensamseglaren Mauritz Andersson berättar om när polisen tog honom på bar gärning

Nyhetspressen - 28 May 18 kl. 19:18

Sommaren 2010 styrde ensamseglaren Mauritz Andersson ut sin segelbåt från en hamn i Karibien med Europa som slutmål. I lasten fanns 1,4 ton kokain och planen var att transporten skulle göra honom rik..

Oro i Karibien för minskat resande

Nyhetspressen - 18 Feb 17 kl. 05:21

Ledarna för den karibiska gemenskapen Caricom, där 15 karibiska nationer ingår, oroar sig för att den amerikanske presidenten Donald Trumps striktare syn på invandring kan minska resandet till regionen..

Norrtäljeband spelade på tung hårdrockskryssning – "Vi åkte från 0-gradigt och granskog till Haiti"

Nyhetspressen - 09 Feb 17 kl. 17:58

Norrtäljebördiga hårdrocksbandet Månegarm var i helgen ute på kryssning i Karibien för att spela för hårdrockare från 74 länder på den tungt gungande båtfestivalen 70000 tons of metal..

Möbelföretag bjuder anställda på lyxkryssning

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 19:47

Möbelföretaget Bertch Cabinet är på väg söderut. Men det rör sig inte om någon bolagsflytt. Grundaren Gary Bertch bjuder sina 800 anställda på en lyxkryssning till Karibien..

Immigranter tros ha drunknat i Karibien

Nyhetspressen - 27 Dec 16 kl. 10:14

Omkring 20 människor befaras ha drunknat utanför Bahamas när de försökta ta sig från Brasilien och vidare, olagligt, in i USA..


Fler inlägg från Alexander Erwik - nöjet är på min sida

KOM PÅ PREMIÄR IKVÄLL

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 14 Nov 14 kl. 11:29

Ikväll Fredagen den 14 november gör Finest Event & PR den stora premiärfesten för Vendelas Bistro.  Öppningen är veckans snackis och vi vill välkomna dig till efterfesten som börjar 22.00.

Dags att lämna över stafettpinnen

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 30 Sep 14 kl. 20:25

Man måste ju erkänna det. Jag är den äldsta bloggaren som inte är en Hollywoodfru eller kvinnlig svensk artist över 40. Man får ju berömma mig för hur länge jag klarade av att göra det vid sidan om ett krävande heltidsjobb.

Så sjunger Foki

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 30 Sep 14 kl. 15:49

Förr i tiden skulle bloggarna bli popstjärnor. Översminkade i flashiga kläder och med dålig läppsynk försökte de en efter en. I var sin copypaste britney-video.

Ikväll kliver Åsa Vesterlund in i handlingen

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 30 Sep 14 kl. 10:37

Ikväll är det premiär för Svenska Hollywoodfruar på Tv3. Den nya Hollywoodfrun Åsa Vesterlund bloggar sedan en månad på finest.se.

Schweizisk humor

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 29 Sep 14 kl. 21:22

Hittade den här i ett badrum i Zürich. De är inte lika imponerade över sociala medier där.

Hör Gina Dirawi sjunga

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 29 Sep 14 kl. 16:31

Hittade den här låten med Gina Dirawi på youtube. Hörde henne såklart sjunga som programledare i Mello och tänkte att 'det där gjorde hon förvånansvärt bra'. Sen läste jag något om att hon ville satsa på musiken.

Trådlösa lurar för en aktiv träningsperson

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 29 Sep 14 kl. 11:32

Nu behöver jag inte längre tänka på var jag ska ha mobilen när jag tränar och vill lyssna på musik. Den kan ligga en bit bort med mina nya trådlösa lurar från Jabra. Förutom att jag är mycket mer fri och rörlig i mitt tränande så är det bra och klart ljud i lurarna.

Här hör jag hemma

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 27 Sep 14 kl. 19:18

Den här helgen är ännu en pojkvänshelg i Zürich. Jag är här varannan helg och det har blivit min ventil i livet. Förutom att jag ger er bloggläsare en update så håller jag mig borta från jobbet.

VIP ut till Arlanda med Taxi Stockholm

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 27 Sep 14 kl. 08:59

Jag sticker till Zürich om en dryg timme. Det har blivit rätt många resor till Schweiz på sistone. Två gånger i månaden reser jag den här sträckan för att spendera tid med min man.

A perfect night @ Atelier Restylane

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 26 Sep 14 kl. 11:09

Finest.se bjöd in till ’a perfect night’ på Atelier Restylane på norrlandsgatan 18. Specialt utvalda bjöds in för att lyssna på nya rön gällande estetiska behandlingar.

DOUBLE-FUCK WHAT YOU HEARD

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 25 Sep 14 kl. 16:22

En annan av våra toppblogare driver lite med Ola Rapace i sin blogg. Ett av veckans roligaste inlägg. Ja, det är Max Lagerbäck med lasersvärd.

Raka dig och stödj bröstcancerfonden

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 25 Sep 14 kl. 15:53

Genom åren har män uppmanats att odla skägg och mustasch och samtidigt göra nåt bra för cancerforskningen. (bl.a Mustaschkampen).

Ny toppblogg: Maja Karlberg

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 25 Sep 14 kl. 09:51

Klicka på bilden för att komma till Majas blogg!

Ny blogg: JADE HANNAH

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 25 Sep 14 kl. 09:48

Härlig fotoinspiration i nya bloggen på finest. Klicka på bilden för att besöka den.