Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Dagens Runda 10,3 km

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 01 Jan 14 kl. 12:59

Trots att de va svinkallt ute, så blev det en promenad även idag, lite kortare än igår. Men över milen... Såg säkert ut som en jävla mupp, men skit i det, såg inga snygga karlar ändå... Nu blir det en välförtjänt kopp kaffe... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hett i hyllan #103

Bokbloggar - 02 Aug 18 kl. 06:30

Rekord för Sigges runda

Nyhetspressen - 16 Jun 18 kl. 13:37

106 motorcyklar och flera bilar ställde upp.

Mina cravings perioder

Foki - 13 Nov 17 kl. 17:25

Hey älskade ni, ♥ Ska strax runda av dagens jobb.

103 år i kyrkans tjänst – nu är det dags för generationsskifte

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 19:55

Det är lite av ett generationsskifte på gång i Virserums församling. De båda vaktmästarna Tomas Gränshagen och Thomas Lundgren går i pension. Liksom också församlingens husmor Kerstin Robertsson..

Här är aktien som rusat 106 procent

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 08:05

Sedan nyår har Stockholmsbörsen klättrat 5,3 procent och vissa aktier har haft raketfart. Spelutvecklaren G5 Entertainments aktiekurs har exempelvis stuckit i väg med över 106 procent och utmärker sig därmed som den aktie som gått starkast, uppger Dagens Industri. En annan aktie som gjort sina ägare lyckliga så här långt i år är vårdbemanningsföretaget Dedicare, som enligt Di står på plus 103,8 procent sedan årsskiftet.

Kina avbryter planerna på 103 nya kolkraftverk

Nyhetspressen - 07 Feb 17 kl. 13:23

Kina avbryter planerna på 103 nya kolkraftverk som planerades eller var under konstruktion. Detta betyder att en planerad kapacitet 120 gigawatt – mer än dubbelt så mycket som Tysklands kolkraft – tas bort, skrev New Tork Times i januari.  Anledningarna till att Kina avbryta planerna är för att undvika överproduktion och för att minska användningen av det smutsiga kolet, enligt vad den kinesiska regeringen själv uppger.

Stark öppning på golfåret för Johnsson

Nyhetspressen - 14 Jan 17 kl. 18:48

Richard S Johnson, just nu rankad först som 1389:a i världen, är på väg mot en topplacering i Europatourtävlingen i Johannesburg. Efter en 66-runda ligger Johnson på en elfteplats, på sammanlagt 11 slag under par, inför söndagens avslutande runda.(TT).

Missa inte Dagens julprogram

Nyhetspressen - 20 Dec 16 kl. 20:00

Årets julvärd är pastor Urban Ringbäck som möter gäster i Dagens vinterstudio på julafton, juldagen och annandagen..


Fler inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Jonsson i badkaret

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 15 Mar 14 kl. 17:45

  Godkväll bloggen. Kom precis på att jag hade glömt bort att blogga idag. Därför blir det ett snabbt inlägg direkt ifrån badkaret där ja ligger och njuter av livet.

Lilla Gosetrollet

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 23:23

Ja när en annan är och sliter på jobbet, har det nu kommit fram att Katten Jonsson ligger och latar sig på min dator under tiden.. Kan det vara så att han saknar sin pappa när han inte är hemma?   Imorgon skall Tore och jag ha en pappa och son dag...

Fredag

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 09:26

Jaha då säger vi godmorgon, vet inte om det egentligen är en sån godmorgon. Men ändå.Idag skall Jonsson jobba kvällen, och jag ångrar att jag tackade ja till detta.

Dax för Farmen

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 13 Mar 14 kl. 19:17

Jaha då va man hemma ifrån jobbet, har skickat in lite skoluppgifter som skulle kompletteras och nu äntligen e de dax för farmen...Och det finns bara en anledning till att jag tittar på farmen, och det är nämligen för att den här superheta karlen är med... Fan va snygg han e lilla Andrée   Jaha så nu skall jag ta en kopp kaffe, och sitta och dregla en strund framför tv:n...

Androidappen ???

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 10:39

  Känner att det är dax att gnälla lite, va ett tag sen jag gnällde nu.Varför i hela världen struntar Blogg.se att uppdatera Androidappen, jag menar hallåå det finns liksom fler Androidanvändare än Iphoneanvändare.

Jonsson har ont

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 08:55

  Nu skall vi prata om Jonssons hälsa.Vet inte vad det e med mig nuförtiden, jag har ont iRyggen, nacken, höger knä, höger vad, höger handled, vänster axel.Och just nu har jag huvudvärk...

Ont i Nacken

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 11 Mar 14 kl. 08:40

Ja då va man vaken igen och de märks att jag har slarvat lite med mina promenader, har börjat få ont i nacken och ryggen igen. och när jag var ute och knallade varje dag så hade jag inte ont någonstans. Så idag får jag ta tag i detta.

Wax on & wax off

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 10 Mar 14 kl. 12:59

Jaha vad har Jonsson hittat på idag då? Jo de hela började med att jag lämnade Elin i Tvååker och sen hamnade jag i biltvätten. Därefter så fick jag för mig att jag skulle vaxa bilen.

Övningskörning

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 20:00

  Jaha då va man hemma igen efter en resa på liv och död. Elin har varit ute och övningskört. Nu blir det iallafall Farmen och sen blir de Filmen Annika Bengtzon på 4:an...

En händig man

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 17:50

  Ja eftersom det var hela 15,1 grader idag så fick Jonsson vårkänslor, och när jag får detta så brukar det innebära att städa och tvätta bilen, men nån biltvätt blev det inte, därimot kom sommardäcken på. Så nu får jag hoppas att de inte kommer någon snö. För isåfall blir jag bussresenär...

Men herregud!

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 11:19

  Men herremin gud, hur fan kan man sova till kl 11:00, Antar att jag var jävligt trött. Och förmodligen var det gårdagens pluggeri som gjorde mig helt nollad i huvudet.   Nu blir det iallafall lite morgonkaffe, och katten Jonsson skall serveras en sen frukost...

Jonsson tycker till !

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 18:58

  Jaha då blir det visst lite Melodifestival på Jonssons tv ikväll.Detta eftersom Elin har bestämt att detta är någonting som vi visst skall titta på.Och med risk för att bli sågad av alla Melodifestivalbögar så måste ändå Jonsson få säga detta.

Pluggandet fortsätter

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 14:48

Jaha då va man mätt i magen igen, och vi återgår till pluggandet, snart e skiten äntligen färdig.   Jag tackar Maria Eklund & Jessica Andersson för att era hjärnor är mer aktiva än vad min är...   Nu ska jag tvinga Jeppi att sätta på lite mer kaffe, så att även min hjärna vaknar till liv...

TINGSRÄTTEN

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 04 Mar 14 kl. 08:45

  Ärligt talat nu blir man ju för fan rädd för sig själv!Hela natten har jag suttit i Tingsrätten och förklarat att alla mina skor inte får plats i hallen.Och ALLT är som vanligt Mattias fel!

Dagens Rundor 9,7

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 03 Mar 14 kl. 19:10

Idag har det blivit 3 små rundor, men sammanlagt nästan en mil :)   Nu blir det soffgos med katten Jonsson, vi höres imorgon, precis som vanligt....