Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Dagens bibliotekslänk: Narrative Budgets: Telling the Story of Your Library’s Value and Values

Bokbloggar - 30 Sep 19 kl. 08:15

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Metro Exodus - Sam's Story ute nu

Feber.se - 12 Feb 20 kl. 19:40

Hjälp Sam hitta hem! Sam's Story, det andra storytillägget till Metro Exodus, har nu släppts och går att lira på samtliga plattformar spelet finns tillgängligt på. I expansionen får vi tillgång till ett helt nytt område och vi får även kontrollera en helt ny karaktär, nämligen Sam, som vi måste hjälpa att överleva i det postapokalyptiska Vladivostok.

En IRL-version av Toy Story 3

Feber.se - 28 Jan 20 kl. 17:00

Stop motion-animerade leksaker Bröderna Morgan och Mason McGrew har gjort sin alldeles egna version av Toy Story 3. Den här versionen utspelar sig i verkliga livet med riktiga människor och helt vanliga leksaker. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Metro Exodus byggs ut med Sam's Story 11 februari

Feber.se - 28 Jan 20 kl. 11:40

Sista DLC:t till spelet Metro Exodus släpptes förra året och i höstas så fick vi ta del av DLC-äventyret The Two Colonels och snart är det dags att avsluta Exodus-berättelsen. Det sista storytillägget går under namnet Sam's Story och det kommer släppas 11 februari på samtliga plattformar Metro Exodus finns tillgängligt på. I det nya tillägget får vi ta kontroll över amerikanen Sam som ska försöka ta sig hem till staterna från det smått härjiga Vladivostok.


Fler inlägg från Bokbloggar

natten, Bosse

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Maraton

Bokbloggar - 8 timmar sedan