Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Dags för nytt The Grand Tour-äventyr

Feber.se - 25 Nov 21 kl. 11:15

Här är trailern för Carnage A Trois Den 17 december är det dags för nästa äventyr för The Grand Tour-gänget. Det heter Carnage A Trois och nu har det blivit dags att utforska den franska bilkulturen. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

En första titt på nästa Grand Tour

Feber.se - 15 May 23 kl. 10:15

Går genom Polen, Slovakien, Ungern och Slovenien Snart är det dags för en ny episk resa och den här gången är förutsättningarna att de ska göra en roadtrip som ingen någonsin har funderat på att göra och dessutom göra det i bilar som ingen någonsin tänkt ta med på just en roadtrip. Resan går den här gången till Centraleuropa och resan börjar i Polen för att fortsätta genom Slovakien, Ungern och Slovenien. Gänget ska prova den sovjetiska motsvarigheten till F1, blir attackerade av bågskyttar och man lovar en avslutning värdig Fast and Furious.

Film nummer 5 – och resa till ön Palawan

Freedomtravel - 14 Apr 23 kl. 06:00

Då var det dags för oss att visa film nummer 5 från Filippinerna! Det är också dags för våra två sista veckor i det här landet och vi har nu tagit oss vidare till ön Palawan. Detta blir ett äventyr i äventyret.

Vi har lämnat båten Dotche – nya äventyr väntar!

Freedomtravel - 31 Mar 23 kl. 06:00

Nu har vi lämnat båten Dotche, och gett oss av på nya äventyr i Filippinerna. Tanken var egentligen att vi skulle ha rest längre med båten, men det blir inte alltid precis som man tänkt. Nu väntar nya äventyr utan båt.

Fortsatt äventyr, utmaningar och film nummer 3

Freedomtravel - 17 Mar 23 kl. 06:00

Vi fortsätter vårt båtluffaräventyr i Filippinerna, och på sätt och vis blir det bara mer och mer äventyrligt. Vi kommer längre och längre från besättningens hemö Malapascua och till mer och mer okända trakter. Längs vägen upplever vi många paradisöar, men naturligtvis möter vi också utmaningar.

Avresa med Dotche – nu börjar båtluffen på Filippinerna

Freedomtravel - 05 Mar 23 kl. 06:00

Nu är det äntligen dags för avresa med båten Dotche, vilket innebär att vi påbörjar vårt stora äventyr med båtluff i Filippinerna. Vi ger oss av idag, och om allt går som tänkt kommer vi resa runt bland Filippinernas öar under en och en halv månad. Dags för avresa och båtluff med Dotche Det är […] Inlägget Avresa med Dotche – nu börjar båtluffen på Filippinerna dök först upp på FREEDOMtravel - Resemagasin med massor av resmål och inspiration.

#Kommaframöl och vinnarna i Grand Travel Award

Freedomtravel - 27 Feb 23 kl. 06:00

Då var det måndag igen, vilket betyder resenyheter här på FREEDOMtravel. Denna vecka handlar det bland annat om matländer, tågresor, #kommaframöl och vinnarna i Grand Travel Award. Bästa matlandet att besöka – enligt svenska resenärer Medelhavsmaten är den mat som lockar svenskarna allra mest, med det italienska köket i spetsen, enligt Tickets Sifoundersökning.

Förberedelser för båtluff – ett äventyr på Filippinerna

Freedomtravel - 16 Feb 23 kl. 06:00

Vi förbereder oss just nu, som en del av er vet, för båtluff bland öarna på Filippinerna. Detta kommer bli ett riktigt äventyr! Men hur går det då?

Långresa med båtluff i Filippinerna – följ oss på det stora äventyret!

Freedomtravel - 28 Jan 23 kl. 06:00

Vi, Helena och Peter, reser ständigt för att uppleva och berätta om intressanta resmål. Nu är det dags för ett tre månader långt äventyr i Filippinerna – med båtluff mellan öarna – som du kan följa i sociala medier. I slutet av januari är det dags.

Netflix firar Mighty Morphin Power Rangers

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 18:45

Wille jublar Den 19 april kommer Netflix fira 30 år av den populära serien Mighty Morphin Power Rangers med dokumentären Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always 30th Anniversary Special. Några av skådespelare som har varit med i serien under dessa 30 år kommer att reprisera sina roller för ett nytt äventyr, något som onekligen kommer bli kalas för alla fans av serien. Läs vidare och kommentera: https://feber.

15 vackra öar i Europa som du inte vill missa

Freedomtravel - 12 Jan 23 kl. 06:00

Idag tipsar vi om vackra öar i Europa. Drömmer du om kritvita sandstränder, dramatiska klippor eller vindpinade äventyr? Här är femton europeiska öar som du inte vill missa att besöka.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.