Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Daisy’s Vintage Cornish Camper Van – Ali McNamara

Bokbloggar - 11 Jul 19 kl. 13:47

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Två nya matcher klara för Fight Club Rush 5!

MMAnytt - 08 Jul 19 kl. 23:20

Allt fler fighters börjar bli klara för MMA-galan Fight Club Rush 5, som äger rum i Bombardier Arena i Västerås den 31 augusti. De senaste dagarna har två nya matcher offentliggjorts – en i proffs och en i A-klass. På proffssidan rör det sig om en fjäderviktsdrabbning, där Ali Taleb tar sig an Shoeb Karar Akrami.

Hashem Ali Khan misstänkt för vapenbrott

Svensson - 13 Jun 19 kl. 08:09

Den 62-årige Hashem Ali Khan är familjeöverhuvud inom den del av släkten Ali Khan där det finns många personer som begått många brott. Han är aldrig dömd för brott, men nu är han gripen som misstänkt för vapenbrott. Vid en razzia mot ett företag i Partihallarna i Göteborg i söndags hittade polisen en väska med två automatvapen (AK-47 Kalasjnikov).

Ali Smith — Spring

Bokbloggar - 02 May 19 kl. 08:00

Apple har anställt VR-veteranen Arthur van Hoff

Feber.se - 10 Apr 19 kl. 09:00

Grundaren av VR-företaget Jaunt Variety rapporterar att grundaren av VR-företaget Jaunt, Arthur van Hoff, nu för tiden verkar arbeta för Apple enligt hans profilsida på LinkedIn. Det framgår inte vad van Hoff pysslar med på Apple men med tanke på vad han gjort tidigare så utgår de flesta från att han arbetar med något VR- och/eller AR-relaterat på Apple. Enligt uppgifter så ska von Hoffs företag Jaunt VR gått lite ekonomiskt knackigt och lämnat sina VR-projekt för att istället ta fram en AR-plattform.

Teaser för dokumentär om Muhammad Ali

Feber.se - 07 Mar 19 kl. 09:45

Släpps i maj Den 14 maj kommer What's My Name att släppas på HBO. Det är en dokumentär i två delar om Muhammad Ali som kommer att handla om hans karriär inom boxning och hans ståndpunkt när det gällde politik och rasdiskriminering. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Bokbloggar

Loppisfynd

Bokbloggar - 8 timmar sedan

I ett skuggspel

Bokbloggar - 9 timmar sedan