Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 David Duchovny pratar om sin karriär - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

David Duchovny pratar om sin karriär

Feber.se - 03 Apr 22 kl. 08:00

Mulder! I denna video från Vanity Fair pratar skådespelaren David Duchovny om sin karriär. David har bland annat medverkat i Kalifornia, Californication och så klart Arkiv X! Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mike Myers pratar om sina ikoniska roller

Feber.se - 21 May 22 kl. 16:00

Schwing! Den kanadensiska skådespelaren Mike Myers pratar här med GQ för att gå igenom några av de roller han spelat under sin karriär. Det snackas bland annat om filmer som Wayne's World, Austin Powers: Hemlig internationell agent, En brud på hugget och så klart Shrek.

Mike Tyson avslöjar: Hur en padda kickstartade Jake Pauls karriär!

MMAnytt - 18 Apr 22 kl. 21:22

Kändisboxaren Jake Paul är en polariserande figur i dagens boxningsscen. Mike Tyson hävdar att han är delvis ansvarig för YouTuberns raketkarriär inom sporten, och allt började bisarrt nog med en padda. Koloradoflodpaddan går att hitta i södra Nordamerika och producerar ett starkt gift som har hallucinogena effekter.

Kiefer Sutherland pratar om sina ikoniska roller

Feber.se - 16 Apr 22 kl. 17:00

De glömde Doc Scurlock dock Den brittisk-kanadensiska skådespelaren Kiefer Sutherland pratar här med GQ för att gå igenom några av de roller han spelat under sin karriär. Det snackas bland annat om filmer som Stand By Me, The Lost Boys, På heder och samvete, och så klart 24. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Officiellt: UFC-veteranen Marlon Moraes pensionerar sig från sporten!

MMAnytt - 14 Apr 22 kl. 16:03

UFC-bantamviktaren Marlon Moraes lägger handskarna på hyllan efter en framgångsrik MMA-karriär. Stjärnmanagern Ali Abdelaziz bekräftade nyheterna till MMA Fighting. – Jag vill tacka alla – Sean Shelby, Dana White och UFC för att de gett mig så många möjligheter, sade Moraes i ett uttalande via managern.

Tony Hawk pratar om sin karriär

Feber.se - 10 Apr 22 kl. 15:00

Och Jake Gyllenhaal gör det samma Skateboardlegendaren Tony Hawk pratar här med Vanity Fair om sin karriär. Han snackar om allt från när han började som tioåring till den massiva succén med spelserien Tony Hawk: Pro Skater. Bonusklipp nedan där Jake Gyllenhaal gör precis samma sak.

Conor McGregor taggar inför sin UFC-comeback: “Kommer krossa huvuden”

MMAnytt - 05 Apr 22 kl. 09:44

UFC-stjärnan Conor McGregor ser ut att vara redo att återvända till oktagonen inom kort då han delar med sig av nya träningsvideor! McGregor har sedan juli i fjol rehabiliterat sig efter en otäck benskada i sin match mot Dustin Poirier. Det var under UFC 264 som McGregor skadade sitt ben och förlorade sin andra match i rad mot Poirier.

En trailer för Anatomy of a Scandal

Feber.se - 20 Mar 22 kl. 14:00

Rättegångsdrama och psykologisk thriller Här är trailern till Anatomy of a Scandal vilket är en kommande Netflix-serie som är en adaption av Sarah Vaughans roman med samma namn. Serien utspelar sig i London och följer James och Sophie Whitehouse som lever ett lyckligt liv i en lycklig värld. Som minister i parlamentet och med ett kärleksfullt hem framstår James liv helt perfekt men en dag avslöjas en skandalös hemlighet som hotar hans karriär samt äktenskap.

En trailer för The Bubble

Feber.se - 06 Mar 22 kl. 11:00

Komedi om skådespelare i pandemikarantän The Bubble är en kommande komedi av Judd Apatow som handlar om några skådespelare som försöker spela in en uppföljare till en populär actionfilm under pandemitider. "The Bubble is a comedy about a group of actors and actresses stuck inside a pandemic bubble at a hotel attempting to complete a sequel to an action franchise film about flying dinosaurs." Som så ofta med Judd Apatow-filmer är filmen fylld med kända skådespelare så som Keegan Michael-Key, David Duchovny, Pedro Pascal, Maria Bakalova, Fred Armisen, Peter Serafinowicz, Karen Gillan och Leslie Mann.

Thomas Flight pratar om expressionism i filmer

Feber.se - 22 Feb 22 kl. 18:30

Och serien Euphoria I sin senaste videoessä pratar Thomas Flight om expressionism i filmer och hur stilriktningen först började dyka upp i tyska filmer i början av 1900-talet. Han pratar även om nutida verk, exempelvis serien Euphoria, som inspirerats av stilen. Läs vidare och kommentera: https://feber.

John Cena pratar om sina ikoniska roller

Feber.se - 20 Feb 22 kl. 13:00

Men var är snubben? Den amerikanska skådespelaren och fribrottaren John Cena pratar här med GQ för att gå igenom några av de roller han spelat under sin karriär. Det snackas bland annat om filmer som F9, The Marine, Bumblebee, The Suicide Squad, och så klart sin tid i WWE.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.