Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

De öppnar ny skönhetssalong

Nyhetspressen - 07 Nov 18 kl. 14:06

Ida Elfmark och Emy Sunesson är bransch- och arbetskollegor, som snart blir kompanjoner inom skönhetsvård med bas i Ronneby.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Skönhetssalong i city utsatt för inbrott

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 15:07

Det var strax efter 09.30-tiden på fredagsförmiddagen som polisen fick larm om att en eller flera gärningsmän hade på ett okänt sätt tagit sig in i en skönhetssalong i centrala Jönköping. – Vi fick samtalet klockan 09.

Platt fall för palestinsk skönhetssalong

UNDERBARACLARA - 11 Dec 15 kl. 08:22

I en skönhetssalong på Gazaremsan samlas ett dussin kvinnor för att upprätthålla vardagen i krigskaoset. En israelisk drönare surrar ilsket och utanför slåss Hamas med en lokal gangster som snott ett lejon. Men eventuell symbolik blir svårupptäckt.

Så blir nya "Solsidan" – avslöjar detaljerna

Nyhetspressen - 02 Sep 15 kl. 10:35

Ove smugglar ost och försöker starta företag i Norge. Mickan öppnar skönhetssalong. Under onsdagsmorgonen avslöjade Henrik Dorsin och Felix Herngren nya detaljer om kommande säsong av succén "Solsidan"..

[PLUS] Drömmen som till slut blivit sann

UNDERBARACLARA - 17 Feb 14 kl. 09:18

För flera år sedan, långt innan hon ens utbildat sig, började hon köpa saker att inreda sin egen skönhetssalong med. Elin Lindgren-Jonsson har alltid vetat vad hon ville bli när hon blev stor, och nu är tiden kommen.

Svar angående guldmasken

Foki - 05 Sep 12 kl. 12:58

För några dagar sedan besökte jag ett spa / skönhetssalong och gjorde en ansiktsbehandling med guldmask. Det är en behandling som har positiva effekter på hudens immunförsvar, och även gör så att huden håller sig mjuk och frisk! Mitt under behandlingen skrev jag ett blogginlägg och publicerade en liten bild av guldmasken, varpå flera läsare [...

Inbrott i skönhetssalong

UNDERBARACLARA - 24 Aug 11 kl. 08:53

UMEÅ På ondagsmorgonen upptäcktes ett  inbrott i en skönhetssalong på Nygatan 21. UMEÅ På ondagsmorgonen upptäcktes ett  inbrott i en skönhetssalong på Nygatan 21. Tjuven eller tjuvarna hade tagit sig in genom ett krossat fönster.

Egotid

Prinsessans Dagbok - 08 May 11 kl. 23:22

Precis som att kläder och skor är väldigt billigt på Manhattan kan man göra både manikyr och pedikyr för en liten penning. Igår fick jag några timmar på egen hand och de valde jag att tillbringa på skönhetssalong. Jag fick manikyr med gel och rosa lack och en hel timmes pedikyr samtidigt som jag satt i en massagefåtölj.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

CNN stämmer Donald Trump för behandlingen av Jim Acosta

Nyhetspressen - i förrgår: 15:26

CNN meddelar att de kommer att stämma den amerikanska presidenten för att ha dragit in Vita huset-reportern Jim Acostas pressackreditering..

Mardrömsprognosen: årets julhandel ökar till nära 80 miljarder kronor

Nyhetspressen - i förrgår: 14:56

Under årets julhandel kommer svenskarna shoppa prylar och mat för 79,7 miljarder kronor. Men få pratar om de mörka baksidorna med masskonsumtionen.  Det är ingen nyhet att vi måste konsumera mindre för att rädda klimatet och miljön.

”Jag är trött på att vi får ta skit”

Nyhetspressen - i förrgår: 14:37

Nilla Fischer kritiserade den bristande jämställdheten inom fotbollen i Globen i går kväll.Andreas Granqvist gillade inte utspelet.– Det blir lite orättvist när man drar alla över en kam, säger "Granen".

M-toppens hårda anklagelse mot Lööf

Nyhetspressen - i förrgår: 14:29

Moderatledaren Ulf Kristersson får stöd av partikamraterna efter sitt Facebookinlägg om sveket från Annie Lööf och Jan Björklund. "Detta kan bara tolkas som att Alliansen som regeringsunderlag inte längre existerar. En trist dag, men vi vet alla vem som bär skulden", skriver M-toppen Lars-Ingvar Ljungman, ordförande för Moderaterna i Skåne.

Polisinsats i Åstorp – unga män jagas efter rån på äldre kvinnor

Nyhetspressen - i förrgår: 14:21

Två äldre kvinnor, 65 respektive 84 år gamla har attackerats i centrala Åstorp..

Nellas misstänkta mördare: ”Ville hitta en tjej att döda”

Nyhetspressen - i förrgår: 14:13

Här är den misstänkta mördarens eget brev – om vad som hände med småbarnsmamman Nella Olander, 28.”Jag ville hitta en tjej/kvinna att döda”, skriver han i sin egen berättelse om vad som hände under mordkvällen..

Stor polisinsats i Majorna

Nyhetspressen - i förrgår: 14:11

Polisen har under förmiddagen slagit till mot en bostad i Majorna. Enligt vittnen gick det in poliser med dragna vapen och sköldar. – Detta är en utredningsåtgärd som en avledning gör i ett annat ärende, säger polisens presstalesperson Jenny Widén..

Kvinna med rullator rånad av två män – blev omkullknuffad

Nyhetspressen - i förrgår: 14:03

En kvinna i Åstorp blev på tisdagseftermiddagen rånad av två män.Männen knuffade omkull kvinnan och tog saker ur rullatorn.Polis är på platsen just nu..

Rolf Lassgård överraskas i sändningen: "Hej gumman"

Nyhetspressen - i förrgår: 13:21

Rolf Lassgård är aktuell i nya tv-serien "Jägarna".När skådespelaren var med i "Nyhetsmorgon" på TV4 överraskades han totalt när hans motspelare i filmen, hunden Bella, plötsligt dyker upp i sändningen.— Det här är en otrolig hund, berättar han i sändningen.

Lööf: Behövs inga fler statsministerkandidater

Nyhetspressen - i förrgår: 12:58

C-ledaren Annie Lööf vill fortsätta att hålla ihop Alliansen trots att hon på onsdag kommer att rösta nej till Ulf Kristersson som statsminister. Samtidigt säger hon nej till att bli regeringschef. – Vi behöver inga ytterligare statsministerkandidater, säger Annie Lööf..

SL-kortet höjs igen vid årsskiftet

Nyhetspressen - i förrgår: 12:52

SL:s månadskort höjs med 30 kronor från årsskiftet, uppger Stockholm Direkt.Det nya priset blir 890 kronor per månad..

M-profil lämnar i protest mot SD-närmande

Nyhetspressen - i förrgår: 12:52

Edith Escobar: ”Jag hittar inga ursäkter längre”..

”Vi gick backstage och pratade efteråt”

Nyhetspressen - i förrgår: 12:43

De fick ta emot Zlatan Ibrahimovics pris på Fotbollsgalan.För Grunden Bois betyder det mycket – och Joakim Andersson, ordförande i föreningen, erkänner att det var nervöst att kliva upp på scenen i Globen.– Nu vill vi få ännu fler att börja spela fotboll, säger han dagen efter galan..

”Det går inte – då blir man utkastad”

Nyhetspressen - i förrgår: 12:37

Zlatan Ibrahimovic var på plats på Fotbollsgalan i Globen.Men nobbade både att sitta bland övriga gäster och att möta media. – Det är synd.