Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

De öppnar ny skönhetssalong

Nyhetspressen - 07 Nov 18 kl. 14:06

Ida Elfmark och Emy Sunesson är bransch- och arbetskollegor, som snart blir kompanjoner inom skönhetsvård med bas i Ronneby.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Skönhetssalong i city utsatt för inbrott

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 15:07

Det var strax efter 09.30-tiden på fredagsförmiddagen som polisen fick larm om att en eller flera gärningsmän hade på ett okänt sätt tagit sig in i en skönhetssalong i centrala Jönköping. – Vi fick samtalet klockan 09.

Platt fall för palestinsk skönhetssalong

UNDERBARACLARA - 11 Dec 15 kl. 08:22

I en skönhetssalong på Gazaremsan samlas ett dussin kvinnor för att upprätthålla vardagen i krigskaoset. En israelisk drönare surrar ilsket och utanför slåss Hamas med en lokal gangster som snott ett lejon. Men eventuell symbolik blir svårupptäckt.

Så blir nya "Solsidan" – avslöjar detaljerna

Nyhetspressen - 02 Sep 15 kl. 10:35

Ove smugglar ost och försöker starta företag i Norge. Mickan öppnar skönhetssalong. Under onsdagsmorgonen avslöjade Henrik Dorsin och Felix Herngren nya detaljer om kommande säsong av succén "Solsidan"..

[PLUS] Drömmen som till slut blivit sann

UNDERBARACLARA - 17 Feb 14 kl. 09:18

För flera år sedan, långt innan hon ens utbildat sig, började hon köpa saker att inreda sin egen skönhetssalong med. Elin Lindgren-Jonsson har alltid vetat vad hon ville bli när hon blev stor, och nu är tiden kommen.

Svar angående guldmasken

Foki - 05 Sep 12 kl. 12:58

För några dagar sedan besökte jag ett spa / skönhetssalong och gjorde en ansiktsbehandling med guldmask. Det är en behandling som har positiva effekter på hudens immunförsvar, och även gör så att huden håller sig mjuk och frisk! Mitt under behandlingen skrev jag ett blogginlägg och publicerade en liten bild av guldmasken, varpå flera läsare [...

Inbrott i skönhetssalong

UNDERBARACLARA - 24 Aug 11 kl. 08:53

UMEÅ På ondagsmorgonen upptäcktes ett  inbrott i en skönhetssalong på Nygatan 21. UMEÅ På ondagsmorgonen upptäcktes ett  inbrott i en skönhetssalong på Nygatan 21. Tjuven eller tjuvarna hade tagit sig in genom ett krossat fönster.

Egotid

Prinsessans Dagbok - 08 May 11 kl. 23:22

Precis som att kläder och skor är väldigt billigt på Manhattan kan man göra både manikyr och pedikyr för en liten penning. Igår fick jag några timmar på egen hand och de valde jag att tillbringa på skönhetssalong. Jag fick manikyr med gel och rosa lack och en hel timmes pedikyr samtidigt som jag satt i en massagefåtölj.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Petterssons nya succé – mål direkt i återkomsten

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Elias Pettersson, 20, är ostoppbar.Svensken gjorde mål direkt i comebacken borta mot Detroit Red Wings.– Välkommen tillbaka, säger den amerikanske kommentatorn i Viasats sändning..

Icahandlare överger Postnord

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Black Friday och julhandel har fått postombud att krokna. Flera butiker slutar att lämna ut paket från Postnord, som samtidigt jagar nya lösningar. – Volymerna sväljs inte i det befintliga nätet vi har i dag, säger Annette Rihagen, chef för Postnords ombudsnät.

Åkessons utspel mot Kristersson: ”Annars han har inte fattat nåt”

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Jimmie Åkesson säger i SVT:s ”Agenda” att M-ledaren Ulf Kristersson kommer behöva hans stöd om han ”någonsin” vill bli statsminister. – Då måste han ha mitt stöd. Annars har han inte fattat nåt, säger Jimmie Åkesson i programmet..

Luna var borta i 5 månader – letade upp en ny matte

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Hunden Luna rymde från sitt jourhem där hon väntade på att få en egen familj.Efter fem månader hittades hon – en bit bort från sin nya matte.– Det var som att det inte var vi som hittade Luna utan Luna som hittade Angelina, säger Michelle Pishoha, som har lett den intensiva sökinsatsen.

Måndag morgon – spana in blodmånen

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Glöm inte att titta upp mot himlen på måndag morgon. Då blir en blodröd supermåne synlig, om vädret tillåter. Det gäller att passa på.

Uppsala-elev bäst i landet på matte

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

15-årige David Mörtberg vann i helgen en nationell matematiktävling för högstadieelever..

Mais vann derbyt: ”Prestige på spel”

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Mullsjö AIS vann det tredje och sista derbyt mot Jönköpings IK. Matchen i Arenan slutade 6–3 till gästerna efter en stark sistaperiod..

JUST NU: Polisen varnar för falska 500-sedlar

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Två fall av bedrägerier har inträffat i Lund där personer har betalat med falska 500-lappar.Nu går polisen ut med en varning..

Zero – hunden med fler liv än en katt

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Zero går omkring vid jaktstugan och är mest sur för att han inte fick följa med på jakten. Dagen innan höll han på att drunkna när han gick ner sig på Immelns is. Och för några år sedan satt han fast i flera dygn i en klippskreva..

Fyrpartiuppgörelsen: Stopp för vapenexport till Jemenkriget

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

De fyra partierna som gjorde upp om att släppa fram Stefan Löfven som statsminister har kommit överens om att inte godkänna vapenexportaffärer till ickedemokratiska länder i Jemenkriget..

Total månförmörkelse väntas tidigt på måndag morgon - fullmånen färgas blodröd

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Tidigt på måndag morgon blir månen blodröd. Det är fråga om en total månförmörkelse då fullmånen skuggas helt av jorden. Den totala månförmörkelsen börjar klockan 6.

Total månförmörkelse väntas i morgon bitti - fullmånen färgas blodröd

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Tidigt på måndag morgon blir månen blodröd. Det är fråga om en total månförmörkelse då fullmånen skuggas helt av jorden..

SJUHÄRAD: Jättevinster i andelsspel – prickade in sju rätt på nytt

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

För andra helgen i rad har Karin Bergström, ägare av Servicekiosken i Kinna med systern Agneta Ekholm, lyckats träffa sju rätt i travspelen. Totalt tippade hon full pott på fyra olika system och kunde dela ut uppåt 350 000 kronor i vinst till kunderna som köpt andelar..

Harriets kärlek försvann – 16 år senare kom ett mejl

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Harriet Kyolaba, 42, och Roger Johansson, 53, träffades som unga.De var ett par, men gick skilda vägar efter några år och tappade kontakten helt.16 år senare hände något fantastiskt.