Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Debut | Manhattan Transfer

Bokbloggar - 02 Jun 19 kl. 07:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Intressant debut

Bokbloggar - 12 Sep 19 kl. 17:29

Han ska göra en 30 år lång timelapse

Feber.se - 23 Aug 19 kl. 21:30

Är på år fem nu... Joe DiGiovanna köpte en lya med perfekt vy över Manhattan och fotonörd som han är började han fota. Nu är hans mission att göra en 30 år lång timelapse och han är nu inne på år fem.

Skicka kalasstora filer via Dropbox Transfer

Feber.se - 10 Jul 19 kl. 12:00

Hanterar filer på upp till 100GB Molnlagringstjänsten Dropbox har fått en sprillans ny funktion som låter dig skicka stora filer till nära och kära. Dropbox Transfer heter den nya funktionen och med den har du möjlighet att skicka filer med storlekar på upp till 100GB. Transfer kommer med ett par smidiga säkerhetsfunktioner som lösenordsskydd för filerna som skickas samt möjlighet att välja hur länge filerna ska vara tillgängliga för nedladdning.

Manhattan transfer

Bokbloggar - 13 Jun 19 kl. 18:00

Uber lanseras Uber Copter i New York

Feber.se - 07 Jun 19 kl. 09:45

Ta en helikopter från JFK till Manhattan Uber har meddelat att man nu drar igång Uber Copter vilket är en tjänst som kommer att transportera Ubers kunder i helikopter mellan olika destinationer. Initialt kommer man att lansera tjänsten i New York och där kommer Uber-användare att kunna använda tjänsten för att ta sig från flygplatsen JFK till stadsdelen Manhattan i centrala New York. Uber tror att deras nya tjänst kommer att kapa transporttiden mellan flygplatsen och Manhattan till en halvtimma vilket kan jämföras med den cirka timmen sträckan vanligtvis tar i bil om trafiken rullar på.


Fler inlägg från Bokbloggar

Hemgiften

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Förintelsen x 4

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Sagoskatt

Bokbloggar - 9 timmar sedan

Ur din längtan

Bokbloggar - 9 timmar sedan