Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Den andra systern av Peter Mohlin och Peter Nyström - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Den andra systern av Peter Mohlin och Peter Nyström

Bokbloggar - 19 Apr 21 kl. 06:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Det sista livet av Peter Mohlin & Peter Nyström

Bokbloggar - 14 Jun 21 kl. 12:24

”Titel: Det sista livet Författare: Peter Mohlin Peter Nyström Förlag: Norstedts (2020) Antal sidor: 473 Dottern till vd:n för ett av Sveriges mest framgångsrika företag försvinner spårlöst i Karlstad. Hon tros vara mördad, men ingen kropp hittas. Tio år senare vittnar FBI,agenten John Adderley i en uppmärksammad rättegång i Baltimore.

Veckans mening v. 23

Bokbloggar - 12 Jun 21 kl. 09:00

”Varje lördag presenterar jag en mening från boken jag läser. En mening som har fått mig att stanna upp. Den kan vara humoristisk, men den kan även vara allvarlig.

Folkteatern i Gävleborg välkomnar publiken tillbaka med Shakespeare, i regi av Peter Oskarson

Kulturbloggen - 26 May 21 kl. 19:00

Illustration: Aron Landahl Folkteatern i Gävleborg välkomnar publiken tillbaka med Shakespeare, i regi av Peter Oskarson, berättar ett pressmeddelande: “O Gudar! Hur kan ni ge oss gÃ¥vor som vi älskar för att sen bara ta tillbaks dem?” I september öppnar Folkteatern Gävleborg Ã¥ter upp dörrarna till en teaterhändelse och bjuder in till en av William Shakespeares sista pjäser, i samarbete med Skottes Musikteater och i regi av Peter Oskarson.


Fler inlägg från Bokbloggar

Fem filmer om fotboll

Bokbloggar - 1 timme sedan

”Fotbolls,em pågår och dagens topp 5 handlar därför om fotboll. Filmer får stå i fokus den här gången. Gamla, brittiska filmer.

Veckans mening v. 24

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Varje lördag presenterar jag en mening från boken jag läser. En mening som har fått mig att stanna upp. Den kan vara humoristisk, men den kan även vara allvarlig.

Film vs Bok Lara Jean

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Det är väldigt intressant att jämföra en bok och film/tvserie och många böcker blir ju film eller tvserie nu för tiden, det finns till och med tv serier/böcker som man sen skriver om till en bok. Så nu tog jag beslutet att först läsa trilogin om Lara Jean för att sedan se de tre filmerna på netflix. Det finns vissa detaljer som är flyttade, så vissa saker händer tidigare i filmerna än i böckerna, och att saker händer på ett lite annorlunda sätt.

Djurparken Skräcken

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Djurparken Skräcken av Mats Wänblad och Pelle Forshed är en lättläst skräckis, möjligen med mer humor än skräck, som passar både för högläsning och som första läsa,själv bok. Boken är den 14e i serien Familjen Monstersson och en välkänd serier för många, även om det för mina barn var första bekantskapen med denna härliga familj annorlunda. Det här är ingen läskig berättelse utan en som utan problem kan läsas vid nattning eller läggdags.

Bredd av David Epstein

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Tiger Woods är urtypen för en specialist. Trimmad från barnsben till att bli golfare. Generalisten Roger Federer höll länge på med mängder av olika idrotter och fokuserade förhållandevis sent på just tennis.

Rummet av Lisa Hågensen

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Hågensen är tillbaka med del 3 i den övernaturliga bokserien om bibliotekarierna Raili och Ylva. Den här gången fängslas jag inte lika mycket in i den övernaturliga världen och har svårt att ta till mig det hemska. Samtidigt är persongalleriet fantastiskt berättat.

sommarboken #145

Bokbloggar - 3 timmar sedan

”Lyssnade på bibliotekariens boktips med åttaåringen (utomhus), vi gjorde en liten tipspromenad. Hon fick välja en egen bok, och vi lånade också ett par lättlästa. Åttaåringen fick även en gympa/bokpåse och fina somriga bokmärken.

Nytt bokmärke

Bokbloggar - 3 timmar sedan

”Jag fick ett rec.ex, Blodgärning, från författaren ett par månader sedan och med den boken kom också ett litet visitkort. Och såna här visitkort fungerar ju perfekt som bokmärken … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

"Jag följer dig" av Dan Nilsson

Bokbloggar - 4 timmar sedan

”Författare: Dan Nilsson Titel: Jag följer dig Genre: Kriminalroman Antal sidor: 326 Originalspråk: Svenska Originaltitel: , Översättare: , Serie: Niklas Lund 2 Förlag: Hoi Förlag Utgivningsår: (original) 2017 (min) 2017 Format: Danskt band Källa: Bokhyllan Utläst: 7 juni 2021 Första meningen: Niklas Lund vek upp brevet och läste det för sjätte gången. Baksidetext Niklas har två dagar på sig att ta reda på vem som utför aktiviteter i hans namn. Det är så lång tid som han är på permission från fängelset, där han sitter sedan han gått över gränsen som … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

Celeste Ng ”Everything I Never Told You”

Bokbloggar - 10 timmar sedan

”Lydia is dead. But they don’t know this yet. 1977, May 3, six thirty in the morning, no one knows anything but this innocuous fact: Lydia is late for breakfast.

110. Mikael Strömberg: Stamfäste

Bokbloggar - 11 timmar sedan

”Det bästa med den här novellen är inte skräckinslaget, som faktiskt är ganska modest. I stället fastnar jag för beskrivningen av hur huvudpersonen Alex återvänder till sin barndoms sommarstuga och hur han har tänkt sig att allt ska vara som förr där. Men det är det förstås inte, när ingen har varit där på många år , och ändå är vissa saker precis som förr.

Helgläsning vecka 24

Bokbloggar - 13 timmar sedan

”Det blir en mycket lugn helg igen. Den här gången blir det lugnt för det ska visst enligt väderprognoserna vara riktigt varmt/hett ute i princip hela helgen. När det är så varmt så orkar man inte så mycket annat än att läsa, ligga på soffan och titta på tv och äta glass.

Ett hjärta i bitar av Elisabeth Andersson

Bokbloggar - 15 timmar sedan

”Den här boken gick riktigt snabbt att läsa ut. Det va länge sen jag läste en bra deckare med. Trevligt för omväxlings skull!

Den som vet – John Willander Lambrell

Bokbloggar - 16 timmar sedan

”En juldagsmorgon hittas ett sexårigt kändisbarn död i familjens källare. Hennes död kantas av frågetecken och väcker snart hela landets intresse. Kan någon ha mördat flickan med familjen sovande i samma hus?

Erik Holm från Simrishamn som kände Al Capone

Bokbloggar - 17 timmar sedan

”Hans Axel Holm, som nyligen avled, blev 87 år. Han var den gamla sortens journalist, anställd på Dagens Nyheter från 1958 till 1991. Reporter och journalist, teaterkritiker och kåsör.