Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Den första dagen i juni 2019: Skönt för sliten med sovmorgon och sånt

Bokbloggar - 01 Jun 19 kl. 18:49

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nu kan Stadia-kontrollen anslutas trådlöst till Androidtelefoner

Swedroid.se - Allt om Google Android - 01 Jul 20 kl. 13:20

De som hoppat på Stadia-tåget kan nu nu ansluta spelkontrollen trådlöst till kompatibla Androidenheter. I början krävdes en USB C-kabel och det gick endast att spela trådlöst i kombination med Chromecast Ultra. Allt som behövs för att det ska fungera är att Androidenheten och Stadia-kontrollen är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk.

Microsoft kan visa upp ytterligare Xbox i augusti

Feber.se - 30 Jun 20 kl. 18:20

Kan döpas till Xbox Series S Nyligen började det cirkulera nya rykten om en andra version av Microsofts next gen-konsol. Kort sagt handlar det om en mindre och billigare version av Series X med hälften så mycket ram och som endast kan leverera fyra teraflops. Nu har det blivit känt att konsolen, som gått under kodnamnet Lockhart, egentligen skulle presenteras nu i juni, men Microsoft flyttade uppvisningen till augusti i stället.

Google Pixel 4a dyker upp hos FCC, kanske till sist släpps

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jun 20 kl. 12:01

Google introducerade Pixel 3a och 3a XL i början av maj förra året. Vi är nu snart inne i början av juli och den årliga cykeln av uppgraderingar har passerats med råge, för någon Pixel 4a syns inte till än. Eftersom Google aldrig har meddelat något releasedatum är det kanske fel att säga att telefonen blivit försenad, men det rör sig av allt att döma just om oväntade fördröjningar.

Midsommartips – Vitlökssill

Birgitta Höglund's Mat - 16 Jun 20 kl. 06:40

Midsommarmat Det här är en inläggning jag använde redan när jag jobbade på restaurang, med en krämig sås med rejäl vitlökssmak. Kom ihåg att alltid använda inlagd sill som bas när du gör olika krämiga såser till, annars blir det väldigt smaklöst utan stinget från ättikan. Vitlökssill med örter 2 inlagda sillfiléer eller 120 g avrunnen 1 dl crème fraiche/smetana/kokosgrädde ½ dl majonnäs ½ pressad citron 2 msk finhackad gräslök 2 msk finhackad persilja 2 rivna vitlöksklyftor Några droppar Worcestershiresauce En nypa peppar Rör ihop alla ingredienser till såsen och lägg ner skurna, avrunna skivor av inlagd sill.

Fotoutmaning i juni – tema moln

Freedomtravel - 16 Jun 20 kl. 06:00

Då var det dags för fotoutmaning igen! Tidigare teman har varit fordon, vatten och mönster. Denna månads tema är … moln!

Computex 2020 ställs in helt

Feber.se - 12 Jun 20 kl. 15:40

Full fokus på nästa års hårdvarufest i stället Tidigare i våras blev det känt att hårdvarumässan Computex 2020 kommer hållas i september i stället för i juni, vilket vanligtvis sker. Nu har det blivit känt att mässan kommer ställas in helt på grund av coronaoro och i stället meddelar man att nästa års upplaga av hårdvarumässan kommer dra igång 1 juni 2021. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Trailer för andra säsongen av Doom Patrol

Feber.se - 11 Jun 20 kl. 13:40

Drar igång 26 juni Doom Patrol hade premiär förra året och den nya DC-serien gick hem hos tittarna och under sommaren blev det känt att serien skulle få en andra säsong. Den nya säsongen kommer dra igång 26 juni och nu har en ordentlig trailer för serien släppts som visar vad den aningen udda hjältetruppen kommer få uppleva. Andra säsongen av Doom Patrol kommer dra igång 26 juni och kommer kunna skådas på HBO Nordic.

HTC ska visa upp ny telefon 16 juni

Feber.se - 09 Jun 20 kl. 13:00

Kan bli intressant! En gång i tiden gjorde HTC rätt flådiga mobiltelefoner. Sedan började företaget ta underliga beslut i hopp om att innovera, men det gick åt fanders rätt snabbt.

Slay the Spire kommer till mobila enheter

Feber.se - 05 Jun 20 kl. 15:20

iOS-version släpps nu i juni Slay the Spire släpptes förra året till PC och konsol, men nu är det dags för mobilanvändare att lira det kritikerrosade actionkortspelet. Slay the Spire kommer till iOS nu i juni och priset kommer ligga på runt 100 kronor. När Android-versionen släpps är för tillfället okänt, men förhoppningsvis kommer release ske senare i år.


Fler inlägg från Bokbloggar

Regnmannen

Bokbloggar - 2 timmar sedan