Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tjuvlyssnat.se

Dessa blodsugare till fripassagerare som bara surrar och surrar…

Tjuvlyssnat.se - 17 Nov 13 kl. 18:30

På ett tåg i Täby Kyrkby, mitt i vintern.Tågförarens röst hörs i högtalarsystemet: Var vänliga och stäng tågdörrarna så att det inte kommer in några mygg. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Katt som åkte färja på väg hem

Nyhetspressen - 07 Jan 19 kl. 15:00

På lördagsmorgonen hittades en fyrbent fripassagerare på färjan Peter Pan. Katten fick besöka både Tyskland och Polen, men nu har man hittat ägaren..

Katt tog färjan till Tyskland – nu söks ägaren: ”Jättekelen”

Nyhetspressen - 05 Jan 19 kl. 18:14

På lördagsmorgonen hittade personalen på färjan Peter Pan en luden fripassagerare på bildäck. Det handlar om en katthona i sele som möjligen varit sugen på att se lite av Tyskland. – Den har förmodligen rymt från husbil, säger Camilla Schönström, som jobbar i personalen på Peter Pan..

Min okrusidulliga vardag

- N E V N A R I E N - - 20 Aug 18 kl. 15:00

Söndag morgon. Jag vaknar av att en fluga surrar kring mitt huvud och envisas med att sätta sig på mitt ansikte typ två sekunder efter det att jag viftat bort den. Det hela urartar i att jag ligger och vevar med armen, som om det vore en seger i Kockarnas Kamp som stod på spel … Continued The post Min okrusidulliga vardag appeared first on N E V N A R I E N.

Nu surrar bina i den gula paviljongen

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 10:30

På Magnuse gård i Väte socken finns en för Gotland helt unik bipaviljong..

David Jonstad: Vill vi ha robotbin eller riktiga bin som surrar kring äppelträden i framtiden?

Nyhetspressen - 29 May 18 kl. 10:56

Vilken världsåskådning ska vinna striden om framtiden? Antingen fortsätter vi trampa gasen i botten eller så börjar vi se oss som delar av en komplex ekologisk väv där allt liv hänger ihop. Valet kan avgöra vilka som pollinerar våra blommor, skriver David Jonstad..

Malmös segersvit sprack

Nyhetspressen - 04 Feb 17 kl. 21:43

Malmö Redhawks förlorade hemmamötet mot Skellefteå med 1-4. "Det går inte att ha fripassagerare", tyckte Malmötränaren Peter Andersson..

12-årige Abdul försörjer sin familj genom att plocka skräp

Nyhetspressen - 09 Oct 16 kl. 19:33

En fluga surrar hetsigt framför mitt ansikte, jag viftar febrilt för att få den att försvinna den men då kommer nästa fluga och stör mig – sen nästa. Jag ger upp viftandet och går längre fram bland soporna. När jag tittar upp ser jag en pojke som plockar bland matrester och plastburkar, han tittar nyfiket på mig och skrattar till.

Stor polisinsats med dragna automatvapen

Nyhetspressen - 17 Jul 16 kl. 14:39

Polisens insatsstyrka är just nu på plats i Märsta, norr om Stockholm enligt Aftonbladet. De ska ha dragna automatvapen – och en helikopter surrar i luften. Enligt ett vittne, som talat med tidningen, har polisen omringat en byggnad..

Tre dagar av visioner gör allvar av Alvargalan

UNDERBARACLARA - 24 Jan 16 kl. 23:00

I veckan surrar det kring näringslivet i Skellefteå. Då väntar BizBuz under tre spännande sprickfärdigt fyllda dagar som kulminerar i en slutsåld Alvargala. – Nu får vi lyfta det som gör oss framgångsrika, säger Jennie Amré och Therese Mossberg.

Chelsea leder jakten på Niasse

Sportbladets SillySeason - 03 Jan 16 kl. 19:55

Rysk media surrar i dag om att Lokomotiv Moskvas anfallare Oumar Niasse kan vara på väg till Premier League. Enligt den ryska tv-kanalen Match TV ska Chelsea vara närmast anfallaren som mäktat med 13 mål och tio assist den här säsongen. Nu kan Chelsea därför vara på väg att lägga fram ett...


Fler inlägg från Tjuvlyssnat.se

You’re so much finer than Sarah!

Tjuvlyssnat.se - 18 Nov 15 kl. 07:30

Hangaren, Radiohuset, StockholmEn skolklass ~8-åringar sitter på golvet och äter medhavd matsäck. Sarah Dawn Finer passerar dem på väg ut ur Radiohuset. En av tjejerna i klassen får syn på henne och pekar.

Onödigt dividerande p.g.a. delade meningar

Tjuvlyssnat.se - 12 Nov 15 kl. 07:00

Pizzeria, KarlstadTre killar ~25 har köpt en pizza de tänkt dela på. Kille 1 ber pizzabagaren ~30 att dela pizzan. Pizzabagaren hämtar en pizzaslicer.

Men balansen sitter ju i öronen

Tjuvlyssnat.se - 29 Oct 15 kl. 08:00

Treans buss mot Södersjukhuset, StockholmPå bussen står en pappa med sin son ~5.Pappan: Valentin, håll i dig!Sonen: Jag håller i mig!

Den som väntar på en kärnfysiker väntar aldrig för länge

Tjuvlyssnat.se - 15 Oct 15 kl. 09:00

Coop Konsum Kirseberg, MalmöEn man ~27 och Kvinna 1 ~24 står i kö. Kön rör sig långsamt, enligt tjuvlyssnaren främst på grund av folks oförmåga att hitta i sina plånböcker. Framför mannen och Kvinna 1 i kön står Kvinna 2 ~45 och fumlar med sin plånbok.

Ingen framgång efter skolgång

Tjuvlyssnat.se - 08 Oct 15 kl. 08:00

Buss 145 mot VäxjöTvå tjejer ~20 pratar om framtiden och gamla klasskamrater.Tjej 1: Jamen, klassåterträffar är ju bara till för att skryta om hur väl man lyckats i livet.Tjej 2: Då kan ju inte du komma.

”Fri” var ett mycket missvisande prefix

Tjuvlyssnat.se - 03 Sep 15 kl. 08:00

Stadium, Täby centrum, StockholmEn tjej ~10 handlar med sin pappa ~35.Tjejen: …Men jag VILL faktiskt inte vara med på friluftsdagen på torsdag!Pappan: HAHA!

I have a tourist visa!

Tjuvlyssnat.se - 25 Aug 15 kl. 08:00

Badkiosk, MunkedalEn manlig turist ~40 ska betala sin glass i kiosken.Mannen: Do you take Mastercard?Kassörskan: No.

Trist turist blir tyst till sist

Tjuvlyssnat.se - 23 Jul 15 kl. 09:00

Mattisborgen, Astrid Lindgrens värld, VimmerbyDet är massvis med folk i parken och utanför Mattisborgen hjälps flera publikvärdar åt att få folk att sätta sig innanför avspärrningarna.En man sitter på en gräsplätt och vägrar flytta på sig, trots att en av publikvärdarna sagt till honom flera gånger att han inte får sitta där.Plötsligt kommer en av borgens rövare ut ur borgen och går fram till mannen.

Blandade budskap

Tjuvlyssnat.se - 16 Jul 15 kl. 08:00

En ovanligt spännande affärsresa

Tjuvlyssnat.se - 09 Jul 15 kl. 09:34

Restaurang, StockholmEn familj på fyra personer sitter och äter. Pappan ~40 pratar om att han varit på affärsresa i Zürich och använder ordet ”Zürich” flera gånger under samtalet.Dottern ~15: Zürich, Zürich, Zürich!