Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Dessies bomb

Bloggkommentatorerna - 20 Jun 13 kl. 17:50

Dessie är gravid. Är ni chockade? Jag vet inte. Tror inte att jag är speciellt förvånad. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bombdramat: Därför sköts lådan sönder

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 18:38

En misstänkt bomb, upptäckt av tidningsbudet, orsakade ett massivt polispådrag utanför Björkskatans hälsocentral..

Giant Bomb spelar 1-2-Switch

Feber.se - 19 Feb 17 kl. 07:22

Med Nintendo Folket från Giant Bomb fick besök från Nintendo i veckan och då passade de på att spela lite 1-2-Switch. Så om man är sugen på att se en knapp timme med gameplay från denna minispelsamling så kan man göra det ovan. 1-2-Switch släpps till Nintendo Switch den 3 mars.

Bomb vid protestmöte i Pakistan

Nyhetspressen - 13 Feb 17 kl. 14:45

En kraftig bomb detonerade i dag vid ett protestmöte i Lahore i Pakistan..

Gammal bomb i Thessaloniki desarmerad

Nyhetspressen - 12 Feb 17 kl. 14:56

Grekiska soldater har desarmerat den bomb från andra världskriget som krävt en massevakuering av ett område på nästan två kilometers radie från platsen..

Efter våg av bombdåd - ytterligare en gripen

Nyhetspressen - 01 Feb 17 kl. 15:51

En bomb exploderade utanför vänsterrörelsen Syndikalisternas högkvarter i centrala Göteborg, den andra i närheten av ett flyktingboende i Västra Frölunda och i förra veckan hittades en tredje bomb bakom en husvagn på Lilleby camping. – Vi kan inte utesluta att de tre hör ihop, säger kammaråklagare Mats Ljungqvist. I ett av målen sitter en ledande nazist häktad.

Stad töms för att desarmera gammal bomb

Nyhetspressen - 25 Dec 16 kl. 11:05

Staden Augsburg i Tyskland har varit osedvanligt tyst på juldagen, efter att de 54 000 personer som behövt lämna sina hem på grund av en nyligen funnen bomb på 1,8 ton verkar ha lytt myndigheternas order.(TT).

Dessies svar till att hon använder sin mobil när hon kör

Gossips.se - 03 Dec 16 kl. 19:26

Nu har Dessie gett ett svar till en läsare angående att hon tog kort med mobilen när hon körde bil. Hon skriver att hon körde i 70 km/h på en 120 väg och undrar då varför läsaren oroar sig..   Anser ni att Dessies svar är en anledning til att det är ok att använda mobilen vid körning?

Är inte Dessies instagram hennes jobb?

Gossips.se - 14 Nov 16 kl. 14:21

Dessie skriver i sitt senaste inlägg att hennes instagram inte är hennes jobb utan att hon uppdaterar där för att hennes familj och vänner ska se vad hon har för sig. Dock använder Dessie sin instagram för att göra reklam både för företag, frisörer och sin egen blogg. En stor del av hennes bilder på instagram handlar om saker som man ska läsa mer om på hennes blogg vilket gör hennes instagram till en plats för att marknadsföra hennes blogg vilket gör även hennes instagram till en del av hennes jobb.

Läsarna tror att Dessie bor med sin mamma

Gossips.se - 08 Nov 16 kl. 15:20

Av någon anledning så har nu Dessies läsare börjat fråga Dessie om hennes mamma bor där nu när Simon flyttat ut. Att Dessies mamma står på adressen är inget nytt utan det är hennes mamma som äger lägenheten och den som hennes mamma bor i är Dessies gamla lägenhet. Dom två anledningarna som jag kan komma på som gör att läsarna frågar om detta är för att hennes mamma står på adressen och att hennes hund Coco är där nu och hunden brukar bara vara hos hennes mamma.


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.