Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från En annan del av Stureplan

Det är ganska skönt att vara ytlig ibland

En annan del av Stureplan - 17 Mar 13 kl. 20:30

Det var någon som kommenterade att bloggen har blivit väldigt ytlig sedan jag drog till Miami. Jag håller med, men det är så jag fungerar. När jag mår hyffsat bra så reflekterar jag inte så mycket över saker utan njuter mest av det faktumet att jag faktiskt mår bra. Njuter av att livet kan vara ganska fantastiskt när man får sola sig i dess glans. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nya trenden sköljer över stan

Nyhetspressen - 18 Aug 18 kl. 06:00

Ibland överträffar verkligheten fantasin, och ibland blir fantasin verklighet. För Sthlm Mermaids utesluter inte det ena det andra..

Ozzy Man recenserar djur som hjälper andra djur

Feber.se - 07 Aug 18 kl. 10:59

En del är vänner där ute i naturen Naturen är hård, grym och ibland ganska så fin! Läs vidare och kommentera: http://feber.

”Jag kan namnen på de sju specialistläkarna i Snövit”

Nyhetspressen - 29 Jun 18 kl. 10:00

Jag funderar ofta på hur läkare och sköterskor väljer vilken specialitet de ska arbeta inom. Min teori är att man väljer specialitet efter sina egna sjukdomar, hypokondrier och kroppsliga neuroser. Ta mig som exempel: Jag har ganska mycket öronvax, jag petar ibland i näsan och jag tycker om att....

Lycksells magiska hemmadebut: "Riktigt skönt"

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 22:02

Två straffmål och stor matchhjälte. Olle Lycksells hemmadebut i moderklubben blev succé. – Riktigt skönt, säger matchhjälten..

Migrän – en dold folksjukdom

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 00:01

Tänk dig att leva varje dag med huvudvärk. Ibland bara som ett stilla molande, ibland så skärande eller bultande att du inte kan stå upprätt. För många med migrän är det verkligheten..

Grönt är skönt för Österrike

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 15:29

Österrikes nya president är vald. Europa kan pusta ut, men bara tillfälligt..

Gnällkafé med glimten i ögat

Nyhetspressen - 22 Sep 16 kl. 19:33

Visst kan det vara skönt att gnälla ibland. Ett gäng klagosugna i Skellefteå samlades för ett gnällkafé. - Det gick bra.

Ett nytt försvarsinlägg från Dessie

Gossips.se - 24 Aug 16 kl. 10:38

Nu har Dessie lagt upp ett nytt försvarsinlägg där hon förklarar varför hon inte bloggat och även denna gången skriver hon A men inte B. Det ska enligt Dessie ha hänt något i hennes privatliv som gjort att hon inte mått helt bra sista tiden och därför har hon inte uppdaterat bloggen så ofta. Hon reagerar på att många anser att hon är ytlig när hon väljer att bara visa upp det ytliga på alla sociala medier men enligt henne själv är hon inte alls ytlig som person.

Bildserie - Kändisar som skippar skorna!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 29 Jul 16 kl. 23:14

Ibland är det skönt att bara ta av skorna och gå barfota och detta gäller även för våra kändisar!


Fler inlägg från En annan del av Stureplan

Thanks for everything Stureplan, we’ve had a good run!

En annan del av Stureplan - 10 May 13 kl. 21:39

Efter nästan sju år på Stureplan så är det dags för mig att anta nya utmaningar! Från och med nu kommer jag blogga på min egen sajt – annahibbs.com.

L’Oréal Sublime Bronze Self-Tanning Mist

En annan del av Stureplan - 09 May 13 kl. 22:21

Ännu en BUS-produkt jag hittat här in the US som jag ääääääälskar! Måste ju hitta mina guldkorn i denna kategori då jag flyr solen som pesten nuförtiden. Är ganska säker på att denna finns hemma också till skillnad från Jergens.

RBF (my jaws kind of hurt from always having to half-smile so people won’t think I’m pissed off)

En annan del av Stureplan - 09 May 13 kl. 13:00

(abbrev) Resting Bitch Face, something that plagues the female community. To have RBF means that your neutral expression looks displeased, sour, angry, or sad. If you think you or a loved one may have RBF, contact your derm for a peel immediately or maybe bring it up in therapy this week.

Good morning Thursday!

En annan del av Stureplan - 09 May 13 kl. 10:07

Jag har fått några kommentar som undrar varför jag är så jävla blek när jag bor i Miami, varför jag ser ut som ett spöke och inte solar? Förutom det faktum att jag som sagt inte direkt gillar att sola längre, så har vi ju det här med mina utslag… Dom har lagt sig lite, men dom är fortfarande långt ifrån i närheten av bra. Jag som alltid haft perfekt hy är lite skamligt nog ganska besvärad av detta faktum, men det är inte hela världen!

UNDER THE PURSUIT OF HAPPINESS

En annan del av Stureplan - 08 May 13 kl. 19:02

Jag har aldrig varit en särskilt driven eller ambitiös tjej vad gäller karriär, kärlek eller hälsa. Det som har drivit mig är jakten på lyckan. Många skulle nog argumentera att de tre punkterna jag just nämnde, är ett recept för den där lyckan, men det har aldrig varit självklart för mig.

“Detox-diet”

En annan del av Stureplan - 07 May 13 kl. 22:43

Det har väl inte gått jättebra med min detox, men det har å andra sidan inte gått helt åt helvete heller. Sedan i fredags har jag åtminstone hållt mig borta från alkohol, cigaretter, kaffe och socker (om vi inte räknar dom fyra Reese’s Pieces som “råkade” slinka ner i just fredags), och det måste man väl ändå se som lite framsteg. Jag har inte direkt kört lika hårt på gymmet som jag hade tänkt då jag blev sjuk igår, men jag har inte heller varit inaktiv, utan trots min onda hals, nysande och hostande så har jag varit ganska produktiv och out and about måste jag ändå säga.

Hairtie.se

En annan del av Stureplan - 07 May 13 kl. 18:07

Två saker är jag mästare på att tappa bort – Sockor och hårsnoddar! Varför känns det som om man samlar på sig hur mycket som helst av dessa saker, men ändå letar man alltid efter ett par strumpor eller en snodd? Jag har även haft detta problemet här i Miami, så därför blev jag superglad när jag fick dessa på posten här om dagen… Hairties!

The Met Gala 2013

En annan del av Stureplan - 07 May 13 kl. 04:02

Not many home runs in my opinion at this years Met Gala (with the theme Punk), but my favorite is without a doubt Rooney Mara in Givenchy… This girl always gets it right! She doesn’t stray from her signature style, and I love that you can go “wow, that’s so her” without even seeing her previous gala get-ups.

A check? Really? Are we still in the 70’s?

En annan del av Stureplan - 07 May 13 kl. 00:14

Alltså jag älskar ju verkligen det mesta med USA, känner mig på något sätt mycket mer hemma här än i Sverige, MEN vissa grejer är dom så efter med. Till exempel som att vi måste gå till banken och betala hyran med en check varje månad… Jag har aldrig ens sett en check i hela mitt liv liksom, men jag antar att det tar mer tid och pengar att förnya ett system i det här stora landet än hemma i lilla Sverige. Men jag överlever nog… Hade iaf på mig en klänning från Zara idag när detta bankärende gjordes!

Sweat instead of tears

En annan del av Stureplan - 06 May 13 kl. 17:23

Det har snurrat mycket tankar i mitt huvud inatt, och dom fortsätter gå på spinn den här morgonen. Mitt bästa botmedel mot detta är att gå och träna och ta ut frustrationen på maskinerna på gymmet! Är så glad att jag lärt mig detta trick, istället för att dra täcket över huvudet och låta tankarna ta över som jag gjort tidigare.

New pool!

En annan del av Stureplan - 05 May 13 kl. 20:30

På vägen hem från gymmet upptäckte jag att vår nya pool har öppnat! Inte för att det känns som om det kommer gynna mig eftersom jag inte har solat mer än typ tio minuter sen jag flyttade hit. Det är sjukt konstigt egentligen, jag vet, men jag har inget intresse av det just nu på nåt sätt… Jag som brukade vara värsta soldyrkaren!

Rested x 2

En annan del av Stureplan - 05 May 13 kl. 17:44

Snacka om att jag har tagit igen förlorad sömn den här helgen! Min kropp tackar mig för detta. Tog det superlugnt igår, var på gymmet och åt nyttigt (tillbaka på veggo-spåret nu igen efter min lilla slip i veckan) samt smidde lite planer för framtiden.

Rested!

En annan del av Stureplan - 04 May 13 kl. 17:58

Skönt att vakna upp utvilad och fräsch på en lördag! Både jag och Sanna har bestämt att det är dags att ta tag i våra liv litegrann nu och sluta leva så mycket “semesterliv”. Det är väldigt svårt här dock, då de flesta som bor här faktiskt inte jobbar eller lever vardagsliv så mycket.