Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Det Hemsökta Japan

Bokbloggar - 02 Oct 19 kl. 15:20

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sockerfri gräddglass med äkta vanilj

Kostdoktorn - 19 Jun 20 kl. 12:26

Fira midsommar med en ljuvligt krämig och god gräddglass utan några konstigheter.Inlägget Sockerfri gräddglass med äkta vanilj dök först upp på Diet Doctor.

Ny Silent Hill-film på gång

Feber.se - 03 Feb 20 kl. 14:40

Samt en Fatal Frame-film Regissören Christopher Gans meddelade förra veckan att han har två nya skräckfilmer på gång där en av dem är en ny film baserad på spelserien Silent Hill. Gans regisserade också den första Silent Hill-filmen från 2006 som ju var lite så där lagom ok. Utöver det så tänkte han också regissera en film baserad på spelserien Project Zero/Fatal Frame.

Första trailern för James Mays show om Japan

Feber.se - 08 Dec 19 kl. 16:00

Som ska sändas på Amazon Prime Här har vi en första trailer för serien James May – Our Man in Japan. I den serien reser den före detta Top Gear-värden runt i Japan för att kolla läget där. James May är ju en rätt skön snubbe och Japan är ju definitivt ett rätt skönt land så detta program kan nog bli spännande att kolla in.

I Japan kan du nästan bo gratis på ett hotell

Feber.se - 24 Nov 19 kl. 13:00

Så länge du livestreamar ditt besök I Japan finns det ett hotell där ett rum kostar runt tio kronor per natt. Haken är att du måste gå med på att bli filmad av hotellets kameror som sedan livestreamar ut ditt på besök på sin YouTube-sida. Hotellet finns i Fukuoka i sydvästra Japan och som besökare har du också möjlighet att chatta med de som tittar på dig.


Fler inlägg från Bokbloggar

Herrar med botox

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Strandläsning

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Mer feedback

Bokbloggar - 5 timmar sedan