Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Det här är inte en pipa

Bloggkommentatorerna - 18 May 12 kl. 19:18

Jag blev först väldigt impad av Angelicas val av tatuering. Att tatuera in “this is it” är ju genialt. (Nästan lika genialt som mitt väggord där det står väggord eller tribaltatuering i svanken där det står white trash.) Men sedan såg jag att hon hade tatuerat in något helt annat. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Desperat, Anna Kinberg Batra”

UNDERBARACLARA - 19 Jan 17 kl. 12:42

Anna Kinberg Batra (M) vill fälla regeringen med hjälp av Sverigedemokraternas. Det skriver hon i en debattartikel i Aftonbladet. När Sverigedemokraterna fällde regeringens budget efter valet 2014 gjorde de klart att de kommer fälla varje regering som inte dansar efter deras pipa.

Våga vägra sommartid

Nyhetspressen - 26 Mar 16 kl. 18:00

Så är den här. Morgonmänniskornas högtid nummer ett. Dagen då de får beröva oss ännu en timme skönhetssömn, trots att vi redan dansar efter deras pipa och börjar jobbet långt innan vi är vakna.

[PLUS] Med rösten i centrum

UNDERBARACLARA - 05 Sep 15 kl. 07:08

Rösten står i centrum på årets Jazzfestival i Umeå. En med imponerande pipa är festivalens...

Polis ska ha hittat en marijuana-pipa i Jon Jones bil

MMAnytt - 27 Apr 15 kl. 18:25

Jon ”Bones” Jones senaste skandal fortsätter att bli en mer jobbig för UFC:s lätt tungviktsmästare. Nu framkommer uppgifter om att det ska ha varit en polisman som identifierat Jones vid brottsplatsen samtidigt som polisen ska ha hittat en marijuana-pipa i hans hyrda bil. Fler uppgifter har nu kommit ut angående Jon ”Bones” Jones (21-1) eventuella medverkan i en trafilolycka under söndagen i Albequerque.

Sluta dansa efterhögerns ekonomiska pipa

UNDERBARACLARA - 04 May 12 kl. 00:25

I Socialdemokraternas ekonomiska vårmotion var ungdomar och näringspolitik huvudteman. ÖVERSKOTTSMÅLEN. Det mest hämmande för en bra socialdemokratisk politik i dag är överskottsmålet.

162 miljoner besökte Wikipedia under deras blackout

Feber.se - 20 Jan 12 kl. 17:59

Lyckad protest får man väl säga Häromdagen släckte Wikipedia ner sin sajt i protest mot de amerikanska lagförslagen SOPA och PIPA vilket verkar ha fått någorlunda genomslag hos så väl allmänheten som hos de amerikanska politikerna då de nu har skjutit upp omröstningen om både SOPA och PIPA. På sin "blackout-sida" skriver Wikpedia att mer än 162 miljoner människor besökte Wikipedia den aktuella dagen och tog del av deras budskap mot SOPA/PIPA. Man skriver på sidan: More than 162 million people saw our message asking if you could imagine a world without free knowledge.

Även PIPA-omröstningen skjuts upp

Feber.se - 20 Jan 12 kl. 17:25

Det ser ut som om veckans protester mot de kontroversiella SOPA- och PIPA-lagförslagen verkar ha fått något slags genomslag då den amerikanske senatorn Harry Reid idag säger på Twitter att även omröstningen av PIPA (Protect IP Act) skjuts upp. Sedan tidigare har det amerikanska representanthuset även skjutit upp omröstningen av SOPA (Stop Online Piracy Act) på obestämd tid. Ursprungligen var det tänkt att den amerikanska kongressen skulle rösta om PIPA på tisdag nästa vecka men som ni kan se här till höger så blir det inte av.

Reklamfilm för SOPA/PIPA

Feber.se - 19 Jan 12 kl. 17:37

Creative America gillar de nya lagförslagen Förstora klippet Vi har ju i sanningens namn enbart skrivit negativt om de amerikanska lagförslagen SOPA och PIPA så för att väga upp det så kör vi den här SOPA/PIPA-pro-videon som är framtagen av intresseorganisationen Creative America. Creative America beskriver sig själva som en gräsrotsorganisation med medlemmar inom underhållningsindustrin som är emot, vad man själva anser, stöld av deras material. mashable.


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.