Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Gaymasen

Det här med nyår och fyrverkerier...

Gaymasen - 31 Dec 11 kl. 15:18

Ser ni det hutlösa priset?! 1299 (ETTUSENTVÅHUNDRANITTIONIO) kronor för lite färg på himlen som förvsvinner inom max tio minuter. Galet.Jag har alltid älskat smällare och fyrverkeri. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Prinsessan Madeleine hyllar Avicii!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 18 Jun 18 kl. 09:03

Axwell & Ingrosso hyllade Avicii med fyrverkerier och musik på Summerburst i helgen.

Ingrids förslag: Skrota fyrverkerierna på nyår

Nyhetspressen - 10 Nov 17 kl. 10:01

Byt ut kommunens fyrverkerier på nyårsafton till en lasershow.Det föreslår Ingrid Lydmark i Varberg.– Förra året stressades flera kor ihjäl av fyrverkerierna och omkring 35 000 måste medicineras innan nyårsafton, säger hon..

Dödlig flygolycka inför publik

Nyhetspressen - 27 Jan 17 kl. 05:15

En man och en kvinna omkom när ett lätt plan som de färdades i störtade inför en stor publik som samlats för att se på fyrverkerier i staden Perth i Australien, rapporterar flera medier..

"De klev över lik för att fly för sina liv"

Nyhetspressen - 16 Jan 17 kl. 13:18

Dan von Borstel hade precis lämnat BPM-festivalens avslutningsfest när han hörde kraftiga smällar. – Vi trodde det var fyrverkerier och fortsatte gå hemåt. Sen började vi höra ambulanserna.

Fyra timmar för att skjuta raketer bör räcka

Nyhetspressen - 13 Jan 17 kl. 11:55

Liberalerna föreslår att de lokala ordningsföreskrifterna ändras så att tiden när det är tillåtet med fyrverkerier begränsas..

Många bryter mot fyrverkerireglerna: "Det brister en hel del"

Nyhetspressen - 07 Jan 17 kl. 13:00

Västerviksborna får bakläxa efter förra helgens nyårsfirande. Enligt polisen är det många som inte följer reglerna för fyrverkerier. - Det brister en hel del, säger Anders Pleijel, polisområdeschef..

Förslag: Totalförbud mot fyrverkerier

UNDERBARACLARA - 06 Jan 17 kl. 19:00

Vilhelmina borde förbjuda fyrverkerier i hela kommunen tycker Göran Jonzon, kristdemokratisk politiker och det socialdemokratiska kommunalrådet Åke Nilsson ställer sig också positiv till idén. Men ett fyrverkeriförbud är något som flera kommuner i landet försökt sig på utan att lyckas. – Det är ett bekymmer att fyrverkerier och smällare inte hanteras ansvarsfullt.

Snart kan det bli förbjudet att sälja raketer

Feber.se - 05 Jan 17 kl. 10:57

Nytt förslag från Fyrverkeribranschen Efter den senaste tiden alla raketskjutningar, både mot allmänheten och blåljuspersonal, har nu fyrkeribranschen sammankallat till ett krismöte för att se vad de som bransch kan göra för att stävja ofoget där människor skjuter raketer mot andra människor. Erik Nilsson, ordförande i Sveriges fyrverkeribranschförbund, säger till SVT Nyheter Väst: " I grund och botten så är det här kriminella beteendet en polisfråga. Men vi i branschen måste också göra något, och nu ska vi ta fram en handlingsplan för hur vi själva kan bidra till att motverka sådana här saker.

Lag mot fyrverkerier behöver skärpas, anser kommunalråd

Nyhetspressen - 03 Jan 17 kl. 16:40

Antalet som skadas av fyrverkerier minskar stadigt, men ändå behöver varje år 100 personer söka vård för skador orsakade av fyrverkerier..

Kommunpolitiker: ”Omöjligt få till fyrverkeriförbud”

Nyhetspressen - 03 Jan 17 kl. 16:46

Raketattacker, ansiktsskador, nedbrunna skolor och vettskrämda djur. Användandet av pyroteknik under nyårshelgen har väckt liv i frågan om totalförbud mot fyrverkerier. – Det är näst intill omöjligt, det verkar vara jurister som bestämmer i Sverige och inte folkvalda politiker, säger Bo Frank, före detta kommunordförande..


Fler inlägg från Gaymasen

Tack för dessa år jag fått tillbringa tillsammans med er - vi ses!

Gaymasen - 11 Jun 13 kl. 13:37

  Det är med en klump i magen samtidigt som jag känner en konstig lättnad jag sitter och skriver detta. Men jag har tänkt på detta länge och nu bestämt mig - detta kommer bli mitt sista blogginlägg jag skriver.   Jag har bloggat i fem år nu.

Två helgrymma festivaldagar

Gaymasen - 09 Jun 13 kl. 13:37

    Jisses vilka partydagar det har varit. Riktigt skoj! Och vädret har varit uuunderbart.

Svårstavade ord

Gaymasen - 07 Jun 13 kl. 12:22

Okej. Nu måste vi snacka lite om ord som är megaskitsvåra att stava. En del ord vill bara inte befästa sig i hjärnan utan for ever and ever vara svårstavade.

Nyfärgad och är numera en rödtott

Gaymasen - 06 Jun 13 kl. 12:42

  Jag gjorde det. Färgade håret.   Och det blev...

Polerat utsidan

Gaymasen - 05 Jun 13 kl. 16:22

  Idag har jag haft en effektiv och härlig jag-är-ledig-och-bara-slappar-dag.   Jag har hämtat ut Summerburst-festivalpass (WOHOOOO!), fikat i solen tillsammans med underbara Sofia och även klippt mig.

Tanken var åtminstone god

Gaymasen - 04 Jun 13 kl. 18:06

    Åkte ut till Kungsbacka (eller Hede) för att köpa nya träningsbyxor på Adidas-outleten som ligger där ute vid Freeport.   Vad jag kom hem med?           Nya shorts och choklad.

Hur jag känner mig före, under och efter födointag

Gaymasen - 04 Jun 13 kl. 11:48

  Okej jag har inte ens varit ledig i en vecka och börjar redan på att bli rastlös. Tur att det är Summerburst om några dagar så det händer lite.   Vad jag hittills hunnit med under lovet?

Gårdagens panik

Gaymasen - 02 Jun 13 kl. 12:06

  Igårförmiddag tvättade jag och tog det allmänt lugnt, sen lite in mot eftermiddagen gick jag iväg för att storhandla.   Solen sken. Fåglarna kvittrade.

Att vakna upp och känna sig helt ledig - wunderbart

Gaymasen - 01 Jun 13 kl. 13:37

    Det går inte beskriva hur härligt det är att vakna upp och inse att det egentligen inte finns något att vakna upp till, mer än en helt underbar dag där inga måsten finns.   Vi hade en supermysig brunch hemma hos Sofia igår. Sen blev det Bergetpub och efter det gick pussen och jag på bio.

Hörde jag SOMMARLOOOOV?!?!?!

Gaymasen - 31 May 13 kl. 12:08

    Kan inte beskriva känslan som infinner sig hos mig för tillfället. Jag är... ledig.

Hur du går tillväga för att få lika lyckliga blommor som hemma hos oss

Gaymasen - 30 May 13 kl. 13:37

  Som ni vet är pussen och jag experter på att ta hand om växter. Det är vårat kall här i livet. En stor dröm vi delar är att i framtiden skaffa hus med stor tomt där vi dagligen kan påta i trädgården och pyssla om alla våra underbara och vackra växter som vi så omsorgsfullt värnar om.

Bästa jag läst på länge

Gaymasen - 29 May 13 kl. 11:24

      Hur bra är inte denna text? Läste den i gårdagens Metro.   Jag brukade förut själv jämt säga negerboll med attityden att "men vadå det har ALLTID hetat så!

En helt vanlig dag i skolan

Gaymasen - 28 May 13 kl. 10:42

      Alice i klassen gick tydligen runt och smygfotade medan vi hade plity... plätymo... pleti...

En härlig dag i solen som gav en mindre härlig bonnabränna

Gaymasen - 27 May 13 kl. 11:32

    Är inte sommaren underbar så säg.   Mötte upp Jeanette inne i stan igår så satte vi oss vid vattnet och solade. Solen tog bra.

Mat gör vilken pissdag som helst awesome

Gaymasen - 25 May 13 kl. 11:26

  Igår deppade jag ihop i några timmar, sen ryckte jag upp mig själv och blev mitt vanliga jag igen.   Varför deppa egentligen? Jag skrev en tenta igår och tyckte det kändes bra, det måste firas.