Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Fuck you right back

Det passar bra nu

Fuck you right back - 31 Oct 12 kl. 10:31

Folk säger alltid att man aldrig är redo för barn och att det aldrig passar att få barn utan att man bara måste göra det utan att fundera så mcket på det. Jag håller inte med. Det passar mig väldigt bra att bli gravid nu. Jag har alla pusselbitar på plats och jag känner mig redo att gå runt och ha det trist i nio månader för att sen vara hemma med barn i några månader  och sen spä ut med barnflicka som jag gjorde med Ringo. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Myhrer: ”Jag har ju aldrig gjort en bra tävling i Åre...”

Nyhetspressen - 06 Feb 19 kl. 21:19

Hemmabacken i Åre gav ge André Myhrer fördelar. Men vad tror OS-mästaren själv? – Jag har ju aldrig gjort en bra tävling i Åre – så jag vet inte hur bra det passar, skämtar han..

Succébröderna Ingebrigtsen är ett team med stort T – passar också på att tacka Finland för medaljminnen och lyckad operation: ”Älskar Finland!”

Nyhetspressen - 12 Aug 18 kl. 08:50

Då Filip inte kunde delta stöttade han bröderna Henrik och Jakob vid uppvärmningen. Bröderna Ingebrigtsen vill betona hur viktig deras sammanhållning var för framgången i friidrotts-EM. Dubbelsegern på 5000 meter var kronan på verket..

"Det ser väldigt intressant ut"

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 20:46

Vimmerby Tidning har träffat Dackarnas nye lagkapten Peter Ljund. – Jag tror att det här uppdraget passar mig ganska bra, säger han..

”Välfärdsbolag passar på börsen”

Nyhetspressen - 01 Oct 16 kl. 08:54

Nu ger sig Stockholmsbörsens ledning in i den heta debatten om vinster i välfärden. Inte minst börsnoterade välfärdsbolag väcker känslor, men i själva verket passar sektorn särskilt bra på börsen, hävdar Stockholmsbörsens vd Lauri Rosendahl i en debattartikel i Dagens Industri..

Finansministern: M passar bäst i opposition

Nyhetspressen - 27 Sep 16 kl. 17:10

Finansminister Magdalena Andersson kritiserade på tisdagen Moderaternas budgetförslag som gamla moderata förslag som visade att partiet passar bäst i opposition..

Frost, Ruus, Rånman och Bränd – här är namnen som passar perfekt

Nyhetspressen - 14 Sep 16 kl. 21:50

Krister Petersson ska ansvara för Palmeutredningen, meteorolog Lisa Frost ger oss vädret och på Landskronahem är Bo Svärd bovärd. Här är personerna vars namn passar särskilt bra – eller väldigt dåligt – där de är..

Super trendiga - Bomber jackan!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 27 Jul 16 kl. 08:12

Bomber jackan är inne just nu! den passar lika bra på Röda mattan som på stan!

[PLUS] Kaféet som passar alla

UNDERBARACLARA - 13 Feb 15 kl. 08:40

Bebiskaféet i Tegskyrkan passar alla, oavsett om man är glutenallergiker eller vegan. - Vi är en...

Bevisat: Bacon passar till nästan allt

Kostdoktorn - 30 Oct 13 kl. 07:02

Enligt en artikel i Wired passar bacon till nästan allt – det är matematiskt bevisat. Aftonbladet har en artikel på svenska:Bacon passar till allt – utom två rätter Kändiskocken: Det passar till det ocksåTidigareBacon är farligtLCHF-frukost på McDonalds!BaconpoesiBacon-vinnaren är utseddBaconkonstBacon som skär genom stålInlägget Bevisat: Bacon passar till nästan allt dök först upp på Kostdoktorn.


Fler inlägg från Fuck you right back

Hit flyttar jag!

Fuck you right back - 18 Nov 12 kl. 22:33

Enligt avtal så stänger finest ner min blogg natten mellan 22 och 23 november. Så det innebär att ni har fyra dagar på er att hitta till min nya blogg! Jag vill tacka Alex Erwik, Tozer och Anna på finest för de här åren.

Myyyyzhelg påväg mot sitt slut

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 22:23

Nu har vi det härligt och njuter av livet jag och Isabel. Alla barn sover och vi dricker ett urhärligt baginabox - bästa baginabox vinet jag druckigt faktiskt. Jag har just lyckats övertala Isabel att smaka på ungersk picksalami och nu är hon hooked.

Shervin kämpar på

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 18:37

Nu har det gått nio veckor sen jag och Philip satte igång med vårt case och nu är det inte länge kvar till Shervin ska väga 65 kilo, närmare bestämt två och en halv månad kvar. Så gott som halva tiden har gått och vi är så stolta över Sherry!

Bravo Virtanen

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 16:12

Läs Fredrik Virtanens ledare idag. Den är right on som man säger.

Vi är i Swiss!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 20:14

Så otroligt roligt att Ringo och Monday kände igen varandra och har så kul tillsammans. Jag och Isabel har också kul men det visste vi ju innan att vi skulle ha. Man ser tydligt de här könsrollerna som inte ska finnas men som finns så tydligt.

Vi drar på utflykt!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 13:18

Vi vet inte var vi kommer att sluta men vi börjar med en flajt till Copenhagen. Ciao ciao, vi ses snart!

Nä nu jävlar får ni förklara för mig

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 09:37

Ringo avskyr mössor men han måste ju ha mössa på sig såklart så jag har köpt mössa efter mössa efter mössa i hopp om att hitta en mössa som han ska godkänna. Nej, jag kan inte tvinga honom att bära mössa han har alldeles för hett temperament för att jag det skulle kunna gå. Så jag har letat och hittat.

LCHF-pastiller

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 16:39

Jag har tuggat lakritspastiller hela dagen. Jag har förhandlat, planerat och fnulat. Tur att jag har pastillerna att tugga på!

God morning folks!

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 09:26

Idag tog vi oss en liten sovmorgon för alla var så dödströtta och Ringo sov och Bingo sov och jag snoozade så vi steg inte upp förrän tio över åtta. Skönt! Sen blev det full rulle med morgonbestyr och Blixten och jag kom på att jag glömt två matkassar i bilen igår och typiskt att det skulle vara just de kassarna med frysvarorna i, attans!

Du som joggade in i butiken här om dagen!

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 15:06

Du tjej som joggade in i butiken på Karlavägen 73 för ett par veckor sedan. Du som hade joggingkläder på dig och var runt 25 år! Vi behöver dig och vi har tappat bort dina uppgifter.

Hej kära blogg

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 14:58

Idag har jag gått upp på morgonen. Jag har åkt med bilen och lämnat Ringo på dagis tillsammans med min kille Bingo. Från dagis åkte jag till butiken och där drack jag en kopp kaffe som var kolsvart och jättegott!

Men asså gud så överdrivet

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 10:06

Jag förstår SATS poäng. Jag tror att vi alla har förstått deras poäng. På SATS är alla välkomna oavsett hur man ser ut och vad man har för hälsa.

Slut för idag

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 21:28

Våra sängrutiner håller på att urarta helt kan jag meddela. Nu ska jag säga godnatt till alla bilorna. "Godnatt röda bilen, godnatt gråa bilen, godnatt bussen...

Jag slår ett slag för jämställdheten

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 11:22

Trist att jag är den enda kvinnan som slåss bland männen. Supertrist faktiskt, men vet ni vad! Jag kämpar för oss kvinnor.

LCHF - inte bara för att nå normalform

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 10:15

Gissa om jag blir överlycklig när jag kommer in till jobbet idag och möts av den här fullkomligt magnifika hunken på LCHFklubben.se?! "Det är ju helt otroligt!!