Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Dickens detektivbyrå i Åhus (som påhitt och verkligheten)

Bokbloggar - 15 May 20 kl. 09:57

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hur granater i spel och filmer skiljer sig från verkligheten

Feber.se - 29 Apr 20 kl. 19:00

Pangpang! Hör och häpna, underhållning i spel- och film-format har tydligen väldigt lite med verklighet att göra. Gamespot kastar denna infromation rakt i ansiktet på oss genom att släppa en ny video där det pratas om hur granater agerar i spel jämfört med i verkligheten.

Trailer för The Personal History of David Copperfield

Feber.se - 14 Feb 20 kl. 08:40

Baserad på Charles Dickens-novell Förutom filmen The Green Knight som vi visade trailer för igår har skådespelaren Dev Patel även huvudrollen i den nya filmen The Personal History of David Copperfield. Filmen är baserad på Charles Dickens novell The Personal History, Adventures, Experience and Observation of David Copperfield the Younger of Blunderstone Rookery som släpptes 1849. Här har man dock skruvat till det lite med en komisk twist.

Filmrecension: Lassemajas detektivbyrå – Tågrånarens hemlighet

Kulturbloggen - 07 Feb 20 kl. 16:27

Lassemajas detektivbyrå – Tågrånarens hemlighet Betyg 2 Svensk biopremiär 7 februari 2020 Regi Moa Gammel En krystad detektivhistoria utan spänning eller igenkännande. I filmen Lassemajas detektivbyrå – Tågrånarens hemlighet har tiden stannat någonstans på 50-talet. De populära detektivböckerna har filmats förr och lånas fortfarande mycket på biblioteken.

Underligt hus med inomhuspool

Feber.se - 21 Jan 20 kl. 17:30

En halvfärdig pärla? Det här huset i Baltimore säljs av banken, personen som hade det har helt enkelt inte klarat av att betala lånen och nu säljs huset. Men det är inte vilket hus som helst utan i halva huset finns en pool som man kan hoppa in i från våningarna över.


Fler inlägg från Bokbloggar

I ett kalejdosjop

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Helgtips

Bokbloggar - 10 timmar sedan

Ett annat liv

Bokbloggar - 13 timmar sedan