Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Dimitrij Gluchovskij

Bokbloggar - 15 May 20 kl. 14:58

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Rysk kärnvapenubåt med 200 kärnvapen till Östersjön

Cornucopia? - 05 Apr 17 kl. 08:57

Världens största ubåt, den ryska kärnvapenrobotubåten RFS Dimitrij Donskoj, ska omgrupperas till Östersjön. Ombord har den upp till 200 kärnvapenstridsspetsar med en sammanlagd sprängkraft motsvarande 2 000 Hiroshimabomber. Detta är ubåtens enda funktion.

Metro 2033 blir film

Feber.se - 16 Mar 16 kl. 10:45

Det här kan bli riktigt bra Många har hyllat ryska boken Metro 2033 och uppföljaren Metro 2034 skrivna av Dmitrij Gluchovskij och på samma sätt har spelare uppskattat de två spelen Metro 2033 och Metro: Last Light. Nu kommer bok- och spelserien även att bli film och det är Michael De Luca (Captain Phillips) som kommer att producera det hela. Dmitrij Gluchovskij säger att han väntat på det här i tio år och med andra ord är han väldigt glad över att berättelsen nu ska upp på vita duken.

Medvedev: Låt folket bestämma om Nato

Nyhetspressen - 14 Nov 12 kl. 17:43

Rysslands premiärminister Dimitrij Medvedev tog under sitt besök i Finland under onsdagen ställning både till övervakningen av det isländska luftrummet och ett möjligt finländskt medlemskap i Nato. Enligt Medvedev är det Finlands sak var och hur Finland deltar i Natoprojekt men om Finland vill bli medlem i Nato rekommenderar han att frågan avgörs i en folkomröstning såsom det är brukligt i civiliserade länder. Medvedev och Katainen diskuterade också barnomhändertagandena.

Med en skicklig och själfull nerv

UNDERBARACLARA - 28 Jan 12 kl. 00:40

MUSIK: Sjostakovitj nr 14 Norrlandsoperans Symfoniorkestern MUSIK: Sjostakovitj nr 14 Norrlandsoperans Symfoniorkestern Norrlandsoperan, Umeå Dirigent: Rumon Gamba Solister: Rebecca Rasmussen, sopran, Nikolay Didenko, bas.   Bombastiskt och dramatiskt eller lågmält melankoliskt?


Fler inlägg från Bokbloggar

I ett kalejdosjop

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Helgtips

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Ett annat liv

Bokbloggar - 11 timmar sedan