Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Djurdeckarna – Gräsandsäventyret

Bokbloggar - 13 Aug 19 kl. 19:03

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Teaser för Moonlighter: Between Dimensions

Feber.se - 29 May 19 kl. 12:30

Äventyret fortsätter För ett år sedan släppte Digital Sun pixeläventyret Moonlighter och det mottogs väl av både press och spelare världen över. För att fira årsdagen har utvecklarna släppt en teaser där vi får reda på hur det gått för spelet sedan release samt vad vi kommer få uppleva i den kommande expansionen Between Dimensions. Moonlighter finns tillgängligt precis nu på PC, PS4, Xbox One och Nintendo Switch.

Släpptrailer för A Plague Tale: Innocence

Feber.se - 13 May 19 kl. 12:45

Äventyret börjar i morgon I morgon får vi inte bara starta äventyret i Rage 2, vi kommer även få lägga vantarna på den interaktiva berättelsen A Plague Tale: Innocence. I spelet får vi möta syskonen Amicia och Hugo som måste överleva en ständig kamp mot krig och pest. A Plague Tale: Innocence släpps 14 maj till Playstation 4, Xbox One och PC.

Ny krögare hos Little Rock Lake

Nyhetspressen - 11 Mar 19 kl. 17:34

Little Rock Lake inleder ett samarbete med krögaren Nils Thuresson och Inamat, som kommer att driva restaurangen Inamat Fine Forest vid zip-linebanans base-camp i år. – Det kommer vara en extra del av äventyret, där man kan plocka in fler smaker i vildmarksäventyret, säger parkchefen Peter Szabo..


Fler inlägg från Bokbloggar

Ät dig frisk?!

Bokbloggar - 1 timme sedan

Öster om Eden

Bokbloggar - 6 timmar sedan