Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Dominic Monaghan & Billy Boyd svarar på Google-frågor - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Dominic Monaghan & Billy Boyd svarar på Google-frågor

Feber.se - 20 Nov 21 kl. 13:00

Sköna snubbar Här kan man se när de två hoberna Dominic Monaghan & Billy Boyd svarar på några av de mest sökta Google-frågorna om dem och deras Sagan om Ringen-karaktärer. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Om Jesus är Guds Son hur kan han vara Gud?

apg29 - 17 timmar sedan

På ett tydligt och pedagogiskt sätt svarar jag på frågan som jag ofta har fått på TikTok.På ett tydligt och pedagogiskt sätt svarar jag på frågan som jag ofta har fått på TikTok. På ett tydligt och pedagogiskt sätt svarar jag på frågan som jag ofta får på TikTok.

Om Jesus är Gud hur kan han vara Guds Son

apg29 - 17 timmar sedan

På ett tydligt och pedagogiskt sätt svarar jag på fr¨gan som jag ofta har fått på TikTok.På ett tydligt och pedagogiskt sätt svarar jag på frågan som jag ofta har fått på TikTok. På ett tydligt och pedagogiskt sätt svarar jag på frågan som jag ofta får på TikTok.

Stockholm är nu mer detaljerat i Google Maps

Feber.se - 22 Jan 22 kl. 08:00

Nu kan du se var du kan gå över gatan Under 2020 började Google uppdatera sina Maps-kartor för att de skulle få ett mer detaljerat utseende. Det innebar bland annat att kartorna skulle visa hur breda vissa gator eller vägar var samt om det fanns trottoarer eller övergångsställen att gå på. Google rullade ut dessa kartor först till storstäder som San Fransisco och New York men nu har har även Stockholm fått mer detaljerad kartinformation i Google Maps.

Stockholm är nu mer detaljerad i Google Maps

Feber.se - 22 Jan 22 kl. 08:00

Nu kan du se var du kan gå över gatan Under 2020 började Google uppdatera sina Maps-kartor för att de skulle få ett mer detaljerat utseende. Det innebar bland annat att kartorna skulle visa hur breda vissa gator eller vägar var samt om det fanns trottoarer eller övergångsställen att gå på. Google rullade ut dessa kartor först till storstäder som San Fransisco och New York men nu har har även Stockholm fått mer detaljerad kartinformation i Google Maps.

Google lägger ner Toolbar

Feber.se - 13 Dec 21 kl. 16:45

Internet Explorer-användare gråter En av Googles längst levande produkter är nu nedlagd, nämligen Google Toolbar (Verktygsfält på svenska). Produkten var en gång i tiden populär att använda med Internet Explorer och var tänkt som ett litet tillägg som förbättrade upplevelsen för den då mest populära webbläsaren med många genomtänkta funktioner som nu letat sig in i själva webbläsarna. Google rekommenderar istället på sin support-sida att användare installerar Google Chrome, vilket låter rimligt.

Google rullar ut Google Chat i Gmail

Feber.se - 07 Dec 21 kl. 15:45

Bra om inte Google Duo, Meet, Voice, Hangouts eller Chat duger Google har ett flertal olika appar som man kan använda om man vill ringa eller videochatta någon via nätet. Nu har man gett sina användare ännu en möjlighet att göra detta då man börjat rulla ut integrering av Google Chat inne Gmail-appen på iOS och Android. Tidigare har man varit tvungen att skicka inbjudningar till Google Meet-möten om man vill chatta via Gmail men nu kan man alltså ringa på direkten via en enkel knapptryckning.

YouTuber gör bas av Billy Bass

Feber.se - 29 Nov 21 kl. 18:00

Simon the Magpie moddar legendarisk fisktavla Här är ett lite äldre klipp där ni kan kolla in hur den svenske musikern och youtubern Simon the Magpie bygger om den klassiska fisktavlan Billy Bass till en slags elbas. De första minutrarna av klippet visar hur Simon bygger ihop det rätt så spektakulära bygget. Därefter följer en sektion där Simon och hans kompis Horseman testar och jammar lite med fiskbasen.

YouTubes sök-team svarar på vanliga frågor

Feber.se - 25 Nov 21 kl. 17:30

Som ställs på Google om plattformen I denna video har Wired bjudit in två personer som jobbar med YouTubes sökfunktion för att svara på vanliga frågor som ställs på Google om plattformen. Det verkar dock som att inspelningen skedde innan YouTube tog bort mängden ogilla-markeringar, då inte ett ord nämns om det kontroversiella valet. Läs vidare och kommentera: https://feber.

117 snabba frågor om Halo Infinite

Feber.se - 25 Nov 21 kl. 10:30

Lite lunchnörderi Multiplayerdelen av Halo Infinite har redan släppts och 8 december kommer 343 Industries göra singleplayerkampanjen tillgänglig. För att folk ska få lite bättre hum om vad vi kommer få uppleva i spelet har Game Informer ställt Joseph Staten, head of creative på 343 Industries, mot väggen för att ställa ett gäng frågor om Halo. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Google News återvänder till Spanien

Feber.se - 03 Nov 21 kl. 17:15

Efter att Spanien ändrat sin upphovsrättslag Google meddelade idag att man planerar att dra igång den spanska versionen av Google News igen någon gång i början på nästa år. Google stängde ner Google News i Spanien för sex år sedan då spanska mediaföretag ansåg att Google skulle betala dem om Google News länkade till deras material. Nu har dock Spanien beslutat sig för att införa EU:s upphovsrättsdirektiv sin upphovsrättslagstiftning.


Fler inlägg från Feber.se

Antalet döda i bränder fortsätter att minska

Feber.se - 1 timme sedan

Tack brandvarnaren Statistik från MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) visar nu att antalet döda i bränder fortsätter att minska. Förra året dog 82 stycken, 2020 var siffran istället 89, 2019 var den 78 och 2018 var siffran 69 stycken. Inte lägst den senaste tiden alltså men 2003 var siffran 162 stycken.

Vi lägger fem miljarder på strömmad tv och film

Feber.se - 1 timme sedan

Hur många tjänster prenumererar du på? Vi gillar tydligen att kolla på film och tv via strömmade tjänster. Mediavision har nämligen sammanfattat 2021 och deras siffror visar på att vi lägger allt mer pengar på tjänster som Netflix, HBO Max och Disney+.

Apple släpper iOS 15.3 och macOS 12.2

Feber.se - 1 timme sedan

Med säkerhetsfix för Safari Apple släppte igår uppdateringar till sina populära operativsystem iOS 15.3, iPadOS 15.3 och macOS 12.

Cybertruck försenas officiellt

Feber.se - 2 timmar sedan

Till nästa år eller ännu längre Teslas Cybertruck kommer att försenas till nästa år i bästa fall, säger företagets VD Elon Musk. Detta bekräftar tidigare rykten om att pickupen inte skulle komma i år. Musk meddelar också att Tesla inte planerar att släppa några andra nya bilar i år, eftersom att detta skulle innebära att företagets leveranser av bilar då skulle minska.

Steam Deck börjar skeppas 28 februari

Feber.se - 2 timmar sedan

Första batchen på ingång! Valve har äntligen spikat skarpt släppdatum för sin handhållna spelkonsol/speldator Steam Deck och enheten kommer börja skeppas från 28 februari. Dessa kommer skickas till folk som reserverat och Valve kommer börja skicka ut ordermail till potentiella köpare som får 72 timmar på sig att välja om de vill ha enheten eller ej.

Joe Dangers släppt på iOS igen

Feber.se - 2 timmar sedan

Hello Games stuntracer återupplivas! Innan Hello Games gjorde hela världen besviken med releasen av No Man's Sky jobbade gänget på en lite mindre spelserie vid namn Joe Danger. Spelen släpptes initialt till PC och konsol kring 2010, men mobila versioner släpptes kort därefter.

Joe Danger släppt på iOS igen

Feber.se - 2 timmar sedan

Hello Games stuntracer återupplivas! Innan Hello Games gjorde hela världen besviken med releasen av No Man's Sky jobbade gänget på en lite mindre spelserie vid namn Joe Danger. Spelen släpptes initialt till PC och konsol kring 2010, men mobila versioner släpptes kort därefter.

Morgans nya trehjuling presenteras den 24 februari

Feber.se - 3 timmar sedan

Nytt designspråk för första gången på över 20 år Morgan har en ny trehjuling på gång och den ska verkligen vara helt ny. Man har satt sig vid ritbordet och börjat om på nytt, även om teaserbilden här visar siluetter som vi ändå känner igen. Det finns väl kanske inte så många olika vis man kan göra en avskalad trehjuling på men Morgan säger ändå att massa är nytt.

Student JO-anmälde rättningen av högskoleprovet

Feber.se - 3 timmar sedan

Ansåg att fråga hade otillräcklig information En man i Uppsala har anmält rättningen av högskoleprovet till Justitieombudsmannen efter att hans svar på en fråga bedömdes som felaktigt. Fråga handlade om att de svarande skulle beräkna vad en burk fylld med socker vägde när denna var tom. Frågan var formulerad på följande sätt: En burk som ar fylld till 70 % med socker väger 1250 g.

Mortal Kombat kommer få uppföljare

Feber.se - 3 timmar sedan

Skrivs av Moon Knight-skribent Mortal Kombat släpptes förra året och levererade en actonspäckad och köttig slagsmålsfilm. Filmen var marginellt bättre än de tidigare Mortal Kombat-rullarna, men var underhållande nog för att Warner Bros ska göra en uppföljare. Utöver att arbetet dragit igång med filmen finns det inte så mycket information om den, men troligtvis kommer vi än en gång få träffa deltagare i den dödliga turneringen puckla på varandra.

Playstation listar februaris PS Plus-spel

Feber.se - 4 timmar sedan

Slagsmål och sånt Igår var det sista onsdagen i månaden och det betyder att Sony presenterade nästa månads PS Plus-spel. Den här gången blir det slagsmål, berg- och dalbanor samt ösigt fantasypangande för prenumeranter. Spelen i fråga är UFC 4, Borderlands: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep samt PS5-versionen av Planet Coaster: Console Edition.

Spotify kommer att plocka bort Neil Youngs musik

Feber.se - 4 timmar sedan

Vill hellre ha kvar Joe Rogan på sin tjänst Spotify meddelade igår kväll svensk tid att man kommer att plocka bort Neil Youngs musik från sin tjänst. Detta efter önskemål från Young själv då han inte vill att hans musik ska finnas på en tjänst som även distribuerar Joe Rogans ibland kontroversiella podcast. Young har specifikt haft åsikter om att Joe Rogan använder sin plattform på Spotify för att sprida felaktigheter angående vaccin och även använt sin populära podcast för att sprida antivaccin-propaganda.

Robotar kommer att laga och servera mat i Vinter-OS

Feber.se - 15 timmar sedan

För att minska risken för spridning av covid-19 Igår skrev vi lite om en robot som kommer att blanda drinkar under Vinter-OS i Beijing och här kan ni kolla in lite andra robotlösningar som kommer att användas under evenemanget. I klippet ovan syns bland annat olika robotsystem som kommer att användas för att tillaga och servera mat. Man kommer bland annat använda en lösning som hissar ner maten från taket till matgästen, en lösning som jag inte tror jag sett någonstans tidigare.

Nu blir det lättare att få Google Assistent att sluta gagga

Feber.se - 16 timmar sedan

Åtminstone på engelska Google har nu under ett tag, åtminstone för det engelska språket, jobbat på att användare ska kunna säga flera fraser till Google Assistent utan att först behöva säga "OK Google". Användare har sedan tidigare kunnat säga saker som snooze, svara och avbryt samtal (på engelska) utan att säga väck-frasen. Nu kommer en funktion som kanske kommer utnyttjas ännu mer.

U-svängar på smala vägar

Feber.se - 16 timmar sedan

Skillad förare Ett klipp började nyligen att snurra runt på nätet (det här ovan, 33 miljoner visningar i skrivande stund) och i det får vi se en herre som på vad som ser ut som en väldigt jobbig plats bestämmer sig för att vända. En annan hade ju försökt att backa alternativt gett upp, men han fixar det till slut. Det visade sig sen att han har en YouTube-kanal där han ägnar sig åt just detta - att vända på tokiga ställen.