Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Donut och microneedling

Blondinbella - 24 Sep 19 kl. 19:34

Tisdag! Jag är barnfri och har haft en lugn dag i Stockholm på kontoret. Förra veckan tycker jag var lite väl tuff mentalt men denna vecka känns allt lättare och ljusare. Så skönt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hur funkar egentligen systemet i Koenigsegg Regera?

Feber.se - 05 Jul 18 kl. 18:30

Donut Media snackar momentomvandlare En Koenigsegg Regera har ingen växellåda, så vad har den istället? En momentomvandlare. Om just detta och hur det fungerar snackar man om i det här klippet.

Vanilla Donut Cookies

Passion 4 baking - 14 Sep 17 kl. 20:24

The Simpsons Homer Simpson with Donut Bust Bank

GeekAlerts - 05 Feb 15 kl. 14:33

The Simpsons Homer Simpson with Donut Bust Bank will help you save money and celebrate your love of donuts at the same time. Nothing beats some spare cash and a donut. You can’t have one without the other.

Nytt spel från Donut Games idag: Traps n' Gemstones

Feber.se - 24 Jul 14 kl. 07:25

Hitta tjuven som snattar pyramidprylar Svenska Donut Games har släppt många spelpärlor genom åren. De kanske mest kända spelen har haft en viss Råtta (Rat On A ...) i huvudrollen vilken fått springa och åka allt från scooter till snowboard i mycket trevliga pusselspel av plattformskaraktär.

Färskt

Foki - 30 Sep 13 kl. 07:56

Hello! Jag har just kommit till kontoret för att bjuda min personal på ett litet mellanmål. :) Munkar på pinne från Mister Donut är alltid uppskattat!

Nyttig donut

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 26 Aug 13 kl. 14:46

Vacker, söt, god och nyttig. Jag älskar donut-persikorna som finns i butik nu. En av mina favoritfrukter.

Chocolate Donut Camera

GeekAlerts - 05 Apr 13 kl. 15:07

Why should cupcakes get all the glory? Donuts are reclaiming their spotlight in recent times, but this Chocolate Donut Camera prefers to keep it on the down-low. What do chocolate-covered doughnuts and cameras have in common?

The Donut Mug

GeekAlerts - 27 Jul 12 kl. 20:00

Your inner Homer Simpson will want this Donut Mug, which while not edible in itself, is a nice homage to one of your favorite foods. Mmmm donuts….drool.

Cat Physics – FREE for a limited time!

Daily iPhone Blog - Allt om iPhone - 29 May 12 kl. 17:00

News from DailyiPhoneBlog.com: Cat Physics is free for a limited time. Hurry up!


Fler inlägg från Blondinbella

Kvällslook och tacksamhet

Blondinbella - 9 timmar sedan

I samarbete med Ellos ”Den lilla svarta” – något som många behöver i sin garderob. En klassisk svart klänning som alltid är ett säkert kort till en kvällstillställning.Vi står framför en säsong av olika middagar och fester: särskilt under december månad.

Omvända roller

Blondinbella - Igår: 20:25

Fredag! Efter en dag med möten på löpande band så mötte Julia upp mig i stan och så åkte vi och hämtade både barnen. Sedan väntade tacos hemma och fredagsmys med barnen.

Hålla i rutinerna

Blondinbella - Igår: 11:25

Fysisk närhet med barnen, träning, rejält med sömn och regelbundna måltider är det som gör mig bäst just nu. Jag håller mig till mina rutiner och har sänkt ribban rejält. Jag tar en dag i taget annars känns det som om jag blickar upp mot Mount Everest.

Efter jobbet

Blondinbella - i förrgår: 21:23

Torsdagen avslutades med en middag på mitt och barnens stammisställe, Agnes. De åt sin vanliga pasta med smör och så deras egen hemgjorda glass till efterrätt. Jag åt fisk men jag åt som vanligt av barnens rätter, av någon anledning är det barnsliga alltid godare.

Moster Julia

Blondinbella - 16 Oct 19 kl. 20:43

Ikväll kom min lillasyster över. Mina barn älskar henne så mycket. Vi åt lasagne med barnen, badade, de har lekt medan har jag behövt ta telefon.

En evighetslång vecka

Blondinbella - 15 Oct 19 kl. 21:22

Min psykolog sa idag ”Sorg är randig”. Den kommer och går. Bra stunder och väldigt svåra stunder.

Tisdag morgon

Blondinbella - 15 Oct 19 kl. 09:42

Det bästa med sjuka barn är att de blir så extremt kramiga. Sally är alltid väldigt gosig men Gillis är mer restriktiv. Däremot fick jag ligga och kramas med honom i princip hela natten, han har hostat mycket.

När jag minst behövde det…

Blondinbella - 14 Oct 19 kl. 21:02

Veckan började tufft med ett starkt migränanfall. Jag får det några gånger per år och oftast precis i stunder som dessa. Hög stressnivån under en period och så återhämtning på det.

Imorgon: vecka tre

Blondinbella - 13 Oct 19 kl. 22:03

En helg har passerat och jag har försökt att ladda batterierna. Jag har testat att undvika insomningstabletter och jag klarade att somna utan i fredags men i lördags så låg jag vaken till fyra på morgonen och då bestämde jag mig för att ta en tablett ändå.

Fredagsfika

Blondinbella - 11 Oct 19 kl. 18:21

Veckan avslutades med en fredagsfika med bullar från från Bröd & Salt med gänget i Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest. Internt säger vi LGB och LGI. När det har varit oroliga tider så har jag lagt vid att samla gänget två gånger i veckan och gå igenom allt som händer.

Löwengrip på Åhléns

Blondinbella - 10 Oct 19 kl. 21:01

Jag hade egentligen tänkt att skriva ett långt inlägg om idag men jag är SÅ trött. Luften har gått ur mig. Jag kom precis hem: Jag orkar inte ens ta fram någon rolig middag utan gjorde havregrynsgröt.

Lansering i Nederländerna

Blondinbella - 10 Oct 19 kl. 09:43

Det är så tacksamt med dessa bra stunder och moment just nu. Jag bunkrar energi och glädje då. Löwengrip hade en fantastiskt lyckad lansering hos Douglas Nederländerna igår.

Fem små insikter

Blondinbella - 09 Oct 19 kl. 10:53

Avbokad stiftelsemiddag

Blondinbella - 08 Oct 19 kl. 20:34

Idag fortsatte processen att bromsa in. Jag fick maila ut till alla 150 gäster inom Svenskt näringsliv som har hunnit få inbjudan till min galamiddag med stiftelsen att vi har fått blåsa av den: Det var ett beslut som behövdes göras.

Köpenhamn

Blondinbella - 08 Oct 19 kl. 09:18

Dagen i Köpenhamn igår gick väldigt bra. Det är alltid så roligt att träffa människor som är passionerade. Dagens agenda var att träffa några kunder, vid lunch smet Charlotte och jag in på Café Victor för en getostsallad.