Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Donut och microneedling

Blondinbella - 24 Sep 19 kl. 19:34

Tisdag! Jag är barnfri och har haft en lugn dag i Stockholm på kontoret. Förra veckan tycker jag var lite väl tuff mentalt men denna vecka känns allt lättare och ljusare. Så skönt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Är helfoliering värt pengarna jämfört med PlastiDip?

Feber.se - 12 Jan 20 kl. 11:00

Donut Media försöker reda ut detta I YouTube-kanalen Donut Medias serie HiLow försöker reda ut om dyra bildelar är verkligen är mer värda att köpa än billigare varianter. I deras senaste HiLow-projekt har de köpt två stycken Nissan 350Z där de stoppat dyra bildelar i den ena och billigare delar i den andra. I avsnittet ovan ska de ge sina bilar nya färger och se om det verkligen är värt att helfoliera en bil för närmare 30 000 kronor istället för att spraymåla den med gummifärgen PlastiDip för runt 5 000 kronor.

Hur funkar egentligen systemet i Koenigsegg Regera?

Feber.se - 05 Jul 18 kl. 18:30

Donut Media snackar momentomvandlare En Koenigsegg Regera har ingen växellåda, så vad har den istället? En momentomvandlare. Om just detta och hur det fungerar snackar man om i det här klippet.

Vanilla Donut Cookies

Passion 4 baking - 14 Sep 17 kl. 20:24

The Simpsons Homer Simpson with Donut Bust Bank

GeekAlerts - 05 Feb 15 kl. 14:33

The Simpsons Homer Simpson with Donut Bust Bank will help you save money and celebrate your love of donuts at the same time. Nothing beats some spare cash and a donut. You can’t have one without the other.

Nytt spel från Donut Games idag: Traps n' Gemstones

Feber.se - 24 Jul 14 kl. 07:25

Hitta tjuven som snattar pyramidprylar Svenska Donut Games har släppt många spelpärlor genom åren. De kanske mest kända spelen har haft en viss Råtta (Rat On A ...) i huvudrollen vilken fått springa och åka allt från scooter till snowboard i mycket trevliga pusselspel av plattformskaraktär.

Färskt

Foki - 30 Sep 13 kl. 07:56

Hello! Jag har just kommit till kontoret för att bjuda min personal på ett litet mellanmål. :) Munkar på pinne från Mister Donut är alltid uppskattat!

Nyttig donut

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 26 Aug 13 kl. 14:46

Vacker, söt, god och nyttig. Jag älskar donut-persikorna som finns i butik nu. En av mina favoritfrukter.

Chocolate Donut Camera

GeekAlerts - 05 Apr 13 kl. 15:07

Why should cupcakes get all the glory? Donuts are reclaiming their spotlight in recent times, but this Chocolate Donut Camera prefers to keep it on the down-low. What do chocolate-covered doughnuts and cameras have in common?

The Donut Mug

GeekAlerts - 27 Jul 12 kl. 20:00

Your inner Homer Simpson will want this Donut Mug, which while not edible in itself, is a nice homage to one of your favorite foods. Mmmm donuts….drool.


Fler inlägg från Blondinbella

Mot Cannes

Blondinbella - 5 timmar sedan

I fredags åkte vi hem till Sheila och Rasmus. De har sitt lantställe på Rådmansö. Det var första gången Paul träffade min bästa kompis vilket var spännande.

Platsen som vann

Blondinbella - 09 Jul 20 kl. 15:24

Dagarna i Marstrand var väldigt mysiga. Ena kvällen var vi ute med Pauls vän Linus och andra med mina vänner Jacob och Faye. Jag har verkligen blivit kär i Marstrand och av alla sommarställen vi har besökt tycker jag mest om Marstrand.

Torekov och Marstrand

Blondinbella - 06 Jul 20 kl. 12:35

Det har varit en väldigt härlig semester. Först fyra dagar i Torekov och sedan kom vi till Marstrand och här ska vi stanna i tre dagar, båda Paul och jag har vänner som bor här. Vi kom faktiskt tillbaka till Torekov hotell förra veckan för att vi gillar det så mycket.

Kärlek vid första ögonkastet

Blondinbella - 02 Jul 20 kl. 14:00

Allt är tack vare Pingis. Hon satte nämligen ihop mig och Paul på en dejt (där hon själv var med vilket är kul) och det var kärlek vid första ögonkastet.

Livet plötsligt vänder

Blondinbella - 30 Jun 20 kl. 01:27

Det blev ett nattinlägg idag. Men det är så det blir när det är semester och sommarkvällar som aldrig tar slut . Eller hela året har ju varit en semester för mig men ändå känns det som att jag är ledig.

Vackra Mölle och Falsterbo

Blondinbella - 25 Jun 20 kl. 23:30

Jag känner mig glad och pirrig efter fantastiska dagar. Här kommer mina senaste bilder: Efter Båstad åkte vi till Mölle. Där fikade vi på världens finaste café Flickorna Lundgren.

Glädje och skratt

Blondinbella - 22 Jun 20 kl. 15:29

Jag har haft en fantastisk helg. Midsommarfirande och sedan en roadtrip med en jag har väldigt roligt med. Aldrig har jag skrattat så mycket.

Sommarkvällar

Blondinbella - 18 Jun 20 kl. 15:24

Torsdag idag. Jag lämnade mina barn till Odd i måndags så jag har haft fyra barnfria dagar. I tisdags spelade vi in ett nytt avsnitt till podden Isabella Söker Sheila.

Ett sammanhang sökes

Blondinbella - 16 Jun 20 kl. 11:25

Jag är tillbaka från migränen. Jag hittade inte mina Maxalt Rapitab först så det hann bli illa men sedan blev det bättre när jag tog medicinen. Migrän är verkligen hemskt.

Inlägg imorgon istället

Blondinbella - 15 Jun 20 kl. 19:50

Hej på er! Jag har haft migrän hela dagen så inget inlägg har blivit av. Jag får några attacker om året.

Vänskap och systerskap

Blondinbella - 14 Jun 20 kl. 07:59

Här kommer podden fjärde avsnitt av isabella söker Sheila. Idag pratar vi självkänsla! ”Bella har fått i uppdrag att baka en tårta till dotterns förskola.

Tårta och gråtig middag

Blondinbella - 11 Jun 20 kl. 09:55

Veckans stora grej var ju tårtan som Gillis skulle ta med sig till skolavslutningen igår. Att baka en äggfri tårta kändes övermäktigt för mig så jag ringde runt till varenda bageri på Lidingö och frågade om de hade någon idag. Beställa går ju men det var bråttom.

Skärgården hela helgen

Blondinbella - 08 Jun 20 kl. 15:59

Den här helgen har verkligen stavats sommar för min del. Jag har i princip varit ute i skärgården alla dagar. Eller i fredags tog jag det lugnt hemma själv och choklad i mängder och plöjde en bok men både lördagen och söndagen var jag med en väns båt.

Avsnitt 3. Att våga hoppa

Blondinbella - 07 Jun 20 kl. 09:17

  Dagens avsnitt handlar om att våga. Att våga hoppa, att våga misslyckas och att resa sig igen och långsamt åter gå framåt. Men såklart även om mycket annat – Bella tog Sheila på orden och har försökt njuta i sitt eget sällskap.

#blacklivesmatter

Blondinbella - 04 Jun 20 kl. 18:15

Usch idag har varit en dålig dag. Råångest hela dagen. Jag bestämde mig för att stanna i sängen och läsa och bara vara.