Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Drömmen om Europa

Bokbloggar - 06 Nov 18 kl. 15:53

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Var försiktiga när strömmen återkommer”

Nyhetspressen - 04 Jan 19 kl. 09:56

I takt med att strömmen börjar fungera igen så ber myndigheterna abonnenterna att vara försiktiga och inte starta alla apparater direkt. På fredagsförmiddagens presskonferens om läget efter stormen sa räddningschef Karl Nordlund att elnätet fortfarande är ”mycket ansträngt”. Högspänningsledningarna väntas fungera normalt igen i början av nästa vecka, medan lågspänningsledningarna kan ta upp till två veckor innan de fungerar igen.

Tesla: 2019 täcker vi hela Europa med laddare

Nyhetspressen - 27 Dec 18 kl. 13:36

För Tesla ska det inte finnas några vita fläckar på Europakartan. Superchargers kommer att täcka 100 procent av Europa nästa år..

Mardrömmen för IFK-stjärnan – missar VM: ”Oerhört tungt besked”

Nyhetspressen - 26 Dec 18 kl. 20:21

Mindre än fem minuter återstod av Skånederbyt. Då gick VM-drömmen i kras för Philip Henningsson. IFK-stjärnan har fått en spricka i foten och opereras sannolikt redan under torsdagen.

Mamma efter tio år av försök och en ännu längre längtan: “Jag var hela tiden rädd att något skulle gå fel”

Nyhetspressen - 25 Dec 18 kl. 13:33

Nativiteten sjunker stadigt i vårt land, men hos en del är drömmen om ett barn fortfarande stark. Hangöbon Johanna Lindholm bar på den drömmen i många år innan den äntligen besannades..

Rickard Olssons dröm slår in – storsuccé för Bingolotto

Nyhetspressen - 23 Dec 18 kl. 20:31

Rickard Olsson sa: ”Let´s make Bingolotto great again” när han tog över lotteriprogrammet tidigare i år – nu går drömmen uppfyllelse. Programledaren inledde ”Bingolottos uppesittarkväll” med att berätta att det i år har sålts 3,5 miljoner lotter – den bästa siffran sedan år 2000 och tredje bästa genom tiderna.– Det är helt fantastiskt, säger Rickard Olsson..

Jonstorpstalang till JVM: "Det är sjukt stort för mig"

Nyhetspressen - 21 Dec 18 kl. 12:56

Maria Lindberg om stora drömmen, att spela i två klubblag och framtidsmålet..

Mardrömslottning för MFF i Europa League

Nyhetspressen - 17 Dec 18 kl. 13:22

Malmö FF:s motståndare i 16-delsfinalen i Europa League är klara.MFF ställs mot engelska storklubben Chelsea.Första matchen spelas i Malmö torsdagen den 14:e februari..

Nytt miljonregn för MFF – efter succén i Europa

Nyhetspressen - 14 Dec 18 kl. 08:31

Bragdseger mot Besiktas.Nu har Malmö FF spelat in mer än 85 miljoner kronor i Europa 2018.– Jag vet faktiskt inte ens exakt hur mycket pengar vi pratar om.

Malmö FF vidare i Europa League efter heroisk insats

Nyhetspressen - 13 Dec 18 kl. 20:49

Malmö FF är sensationellt vidare från gruppspelet i Europa League. Skåningarna bortaslog i dag turkiska storlaget Besiktas med 1–0. Marcus Antonsson satte kyligt matchens enda mål i den 51:a minuten..

Risken för skallskador hör till MMA-vardagen, men jakten på drömmen driver Glenn Sparv framåt: "Beredd att betala det priset om man vill lyckas"

Nyhetspressen - 13 Dec 18 kl. 12:03

Glenn Sparv börjar vara en veteran i mixed martial arts-sammanhang. Oravaissonen är en av Asiens vassaste kämpar, men väntar ännu på att drömmen om ett UFC-kontrakt skall bli verklighet. Jag är medveten om skaderisken, men det är ett pris jag är beredd att betala, säger Sparv till Yle Sporten..


Fler inlägg från Bokbloggar

Serieutmaning

Bokbloggar - 1 timme sedan

Spänningsfrukost

Bokbloggar - 3 timmar sedan