Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Du kan lita på mig!

Bokbloggar - 02 Apr 17 kl. 20:19

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dags att ställa frågan - kan vi lita på Norge?

Nyhetspressen - 16 Oct 16 kl. 07:56

DALSBYGDA/OSLO. Minns ni det norska jublet? 57 mästerskapsmedaljer på fem år.

Det sociala kapitalets mörka sida

Nyhetspressen - 19 Sep 16 kl. 06:40

I diskussioner om det goda samhället finns få begrepp som så enhetligt väcker positiva associationer som ”tillit”. Att kunna lita på människor är något som uppfattas som viktigt i sig och som dessutom har kopplats till positiva ekonomiska och politiska utfall. Kanske gäller detta speciellt i Sverige eftersom vi, tillsammans med övriga Nordiska länder, säger oss lita på våra medmänniskor i högre utsträckning än i andra länder.

Grönborgs krav: Lita på spelsystemet

Nyhetspressen - 17 Sep 16 kl. 07:43

Lita på spelsystemet, slutför situationerna och ta ansvar. Det är några av Rikard Grönborgs krav på spelarna inför Rysslandsmatchen. - Gör vi det vi ska är vi svårslagna, säger Tre Kronors förbundskapten.

Supertalang med ansvar: ”Jag vill att laget ska lita på mig”

Nyhetspressen - 15 Sep 16 kl. 12:26

Han gjorde åtta mål och nio assist under sin första säsong i hockeyallsvenskan. Nu ska AIK:s supertalang Jesper Bratt ta ytterligare ett steg i utvecklingen. – Jag vill vara en spelare som laget kan lita på, säger den 18-årige forwarden inför torsdagens seriepremiär mot Västerviks IK på Hovet..

Nättjänster får oss att lita på varandra

Nyhetspressen - 30 Nov 15 kl. 09:00

Vem kan man lita på? Tydligen ganska många med tanke på att vi numera öppnar våra bilar, våra hem och våra hjärtan för folk vi inte känner. Genom delningsekonomin har tilliten tagit globala proportioner..

Världsledare...

apg29 - 27 Nov 15 kl. 00:14

Går det att lita på dessa herrar? Obama och Putin i diskussion.Nej, bilden är inte i original, men originalbilden är inte så speciellt bättre: Frågan kvarstår dock: Går det att lita på dem?

”Vidal muntligt överens med United”

Sportbladets SillySeason - 29 Jul 14 kl. 15:16

Då kommer Mor Maria krypandeoch hennes ögon är så blå,när hon skriker, vem i hela världen kan man lita på? Så avslutas sången som Mikael Wiehe och Björn Afzelius plitade ner en gång i tiden. Frågan är lika aktuell i dag – för vem i hela världen kan man egentligen lita på?...

[PLUS] Magnus Johansson: Euro – solen går upp även i morgon

UNDERBARACLARA - 28 Feb 14 kl. 17:05

Busschaufförerna på kanarieön Fuerteventura är inte att lita på. Många av dem kör som om de har stulit sina fordon. Under mina två veckor på den spanska semesterön fick jag i stället lita på min egen driver.

”Lita på LCHF”

Kostdoktorn - 13 Oct 13 kl. 11:02

Letar du efter ett skal till din iPhone? Kanske kan detta vara något för dig.PSJag har inga ekonomiska intressen i detta.


Fler inlägg från Bokbloggar

Theorin hjärta Fantasy

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 08:33

Vårens feelgoodpraliner

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:59

Kopparkaffekvarnen

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:00