Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Fuck you right back

Du som joggade in i butiken här om dagen!

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 15:06

Du tjej som joggade in i butiken på Karlavägen 73 för ett par veckor sedan. Du som hade joggingkläder på dig och var runt 25 år! Vi behöver dig och vi har tappat bort dina uppgifter. Fan. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

God of War ryktas släppas 22 mars

Feber.se - 05 Dec 17 kl. 14:30

I alla fall enligt chilenska Playstation-butiken Sony Santa Monica har hållit locket på när det kommer till när det kommande God of War faktiskt kommer att släppas, men nu kan releasedatumet ha läck via den chilenska Playstation-butiken. Enligt Playstation-butiken kommer spelet att släppas 22 mars, vilket också har lagts till i den amerikanska Playstation-butiken. Huruvida detta stämmer eller om det bara är en felskrivning är för tillfället okänt, men på torsdag kommer Game Awards att hållas och det finns en rätt stor möjlighet att vi kommer få reda på det officiella releasedatumet då.

Ica-butikens ultimatum till fräcka tomtetjuven

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 11:44

Under flera år har kunder mötts av en grann tomte när de kliver in på Ica-butiken i Staffanstorp. Nu är den älskade figuren borta – under helgen blev han stulen.Butiken har gått ut med en vädjan om att få honom tillbaka.

LIVE: Kökaos utanför butiken – följ invigningen av nya City

Nyhetspressen - 08 Nov 17 kl. 11:43

Butiken har genomgått en förvandling efter den svåra branden i somras. Klockan 12.00 på onsdagen invigs nya Ica City.

Här joggar de genom Göteborg för välgörenhet

Nyhetspressen - 08 Apr 17 kl. 16:28

Morgontrötta göteborgare i Nordstan möttes av en ovanlig syn i morse. Omkring 750 motionärer joggade rakt igenom köpcentrumet. – Det är lika mäktigt varje gång.

Malin slängde ut växelbluffarna – andra gången hon sätter stopp för tjuvar i butiken

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 16:07

Ett klassiskt ”växel-trick” var planen för ett par män som besökte butiken Återbruket i Roslagen i Rimbo. Det gick inte som de hade tänkt. – Jag förstod direkt att de betydde trubbel, säger delägare Malin Hansson..

Nuncio tog överlägsen seger i comebacken: "Såg ut som att han joggade på ordentligt"

Nyhetspressen - 18 Feb 17 kl. 19:35

Superstjärnan Nuncio gjorde comeback på tävlingsbanan under lördagen. Och som han gjorde det.En överlägsen seger blev dagens facit på V75.

Nytt ledarskap i 100-årig butik

UNDERBARACLARA - 16 Feb 17 kl. 13:43

Det är anrika butiken Hemslöjden i Umeå som har fått nya delägare. För ungefär en månad sedan meddelade tidigare ägarna av Hemslöjden i Umeå, Yvonne Hedman och Britt-Marie Domeij, att de skulle kliva tillbaka från butiken.

Richardsson sågar sin insats: ”Var skit upphöjt många gånger”

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 18:42

Camilla Richardsson fick inte det positiva besked hon ville ha i Nordenkampen. I stället är hon väldigt kritisk när hon analyserar sitt 3000 meterslopp. ”Det kändes som man joggade runt.

Butiken läggs ner på Atollen - efter ett år

Nyhetspressen - 18 Jan 17 kl. 11:59

Svea Ekonomi öppnade sitt nya växlingskontor på Lantmätargränd på Atollen i november 2015. Butiken, som enligt Svea Ekonomi, var deras ”allra fräschaste växlingskontor”, blev inte långvarig. Nu, 14 månader senare, har de stängt ner sitt växlingsk.....


Fler inlägg från Fuck you right back

Hit flyttar jag!

Fuck you right back - 18 Nov 12 kl. 22:33

Enligt avtal så stänger finest ner min blogg natten mellan 22 och 23 november. Så det innebär att ni har fyra dagar på er att hitta till min nya blogg! Jag vill tacka Alex Erwik, Tozer och Anna på finest för de här åren.

Myyyyzhelg påväg mot sitt slut

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 22:23

Nu har vi det härligt och njuter av livet jag och Isabel. Alla barn sover och vi dricker ett urhärligt baginabox - bästa baginabox vinet jag druckigt faktiskt. Jag har just lyckats övertala Isabel att smaka på ungersk picksalami och nu är hon hooked.

Shervin kämpar på

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 18:37

Nu har det gått nio veckor sen jag och Philip satte igång med vårt case och nu är det inte länge kvar till Shervin ska väga 65 kilo, närmare bestämt två och en halv månad kvar. Så gott som halva tiden har gått och vi är så stolta över Sherry!

Bravo Virtanen

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 16:12

Läs Fredrik Virtanens ledare idag. Den är right on som man säger.

Vi är i Swiss!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 20:14

Så otroligt roligt att Ringo och Monday kände igen varandra och har så kul tillsammans. Jag och Isabel har också kul men det visste vi ju innan att vi skulle ha. Man ser tydligt de här könsrollerna som inte ska finnas men som finns så tydligt.

Vi drar på utflykt!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 13:18

Vi vet inte var vi kommer att sluta men vi börjar med en flajt till Copenhagen. Ciao ciao, vi ses snart!

Nä nu jävlar får ni förklara för mig

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 09:37

Ringo avskyr mössor men han måste ju ha mössa på sig såklart så jag har köpt mössa efter mössa efter mössa i hopp om att hitta en mössa som han ska godkänna. Nej, jag kan inte tvinga honom att bära mössa han har alldeles för hett temperament för att jag det skulle kunna gå. Så jag har letat och hittat.

LCHF-pastiller

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 16:39

Jag har tuggat lakritspastiller hela dagen. Jag har förhandlat, planerat och fnulat. Tur att jag har pastillerna att tugga på!

God morning folks!

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 09:26

Idag tog vi oss en liten sovmorgon för alla var så dödströtta och Ringo sov och Bingo sov och jag snoozade så vi steg inte upp förrän tio över åtta. Skönt! Sen blev det full rulle med morgonbestyr och Blixten och jag kom på att jag glömt två matkassar i bilen igår och typiskt att det skulle vara just de kassarna med frysvarorna i, attans!

Du som joggade in i butiken här om dagen!

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 15:06

Du tjej som joggade in i butiken på Karlavägen 73 för ett par veckor sedan. Du som hade joggingkläder på dig och var runt 25 år! Vi behöver dig och vi har tappat bort dina uppgifter.

Hej kära blogg

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 14:58

Idag har jag gått upp på morgonen. Jag har åkt med bilen och lämnat Ringo på dagis tillsammans med min kille Bingo. Från dagis åkte jag till butiken och där drack jag en kopp kaffe som var kolsvart och jättegott!

Men asså gud så överdrivet

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 10:06

Jag förstår SATS poäng. Jag tror att vi alla har förstått deras poäng. På SATS är alla välkomna oavsett hur man ser ut och vad man har för hälsa.

Slut för idag

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 21:28

Våra sängrutiner håller på att urarta helt kan jag meddela. Nu ska jag säga godnatt till alla bilorna. "Godnatt röda bilen, godnatt gråa bilen, godnatt bussen...

Jag slår ett slag för jämställdheten

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 11:22

Trist att jag är den enda kvinnan som slåss bland männen. Supertrist faktiskt, men vet ni vad! Jag kämpar för oss kvinnor.

LCHF - inte bara för att nå normalform

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 10:15

Gissa om jag blir överlycklig när jag kommer in till jobbet idag och möts av den här fullkomligt magnifika hunken på LCHFklubben.se?! "Det är ju helt otroligt!!