Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Du tar den, Hedvig!

Bokbloggar - 13 Aug 19 kl. 19:03

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Super League får rekordstort avtal

Nyhetspressen - 20 Mar 19 kl. 17:09

Hedvig Lindahl, Jessica Samuelsson och de andra Super League-proffsen får nästkommande säsong prispengar av ligan. Detta sedan ett nytt rekordstort sponsoravtal blivit klart. – Deras rekord kommer att ha inverkan på alla nivåer av sporten, säger Kelly Simmons, ordförande för damfotboll på engelska fotbollsförbundet, FA..

Nyckeln mot Kroatien: Boxspel och Göteborgare

Nyhetspressen - 06 Jun 18 kl. 16:33

Imorgon tar sig Sverige an Kroatien i VM-kvalet. Sverige leder just nu gruppen på maximal poäng, och inget tyder på att det kommer att ändras imorgon. Kosovare Asllani och Hedvig Lindahl hoppas på vinst när damerna äntligen är tillbaka i Göteborg..

Svenska kravet: Byt namn på VM

Nyhetspressen - 06 Jun 18 kl. 14:29

GÖTEBORG. För tre år sedan tvingades TV4 lägga till epitetet "dam" i samband med fotbolls-VM i Kanada. Nu vill Hedvig Lindahl att herrarna gör likadant inför VM i Ryssland: – Det tycker jag man kan begära, ärligt talat, säger landslagsmålvakten.

Svenska stjärnor med i världslaget

Nyhetspressen - 08 Mar 18 kl. 12:46

Hedvig Lindahl och Nilla Fischer uttagna i årets världs elva som släpptes på internationella kvinnodagen. – Jag är så glad och stolt att bli nominerad, tack för era röster, skriver Fischer på sin Instagram.  .


Fler inlägg från Bokbloggar

Ät dig frisk?!

Bokbloggar - 1 timme sedan

Öster om Eden

Bokbloggar - 5 timmar sedan