Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Elon Musk ska göra en egen telefon - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Elon Musk ska göra en egen telefon

Feber.se - 26 Nov 22 kl. 07:00

Om Google och Apple blockerar Twitter på sina Elon Musk är aldrig rädd att annonsera att han ska bygga saker och det senaste är att han planerar att göra en egen telefon som kan konkurrera med Apple samt Google. Detta skulle dock endast ske om både Google och Apple en dag skulle bestämma sig för att blockera Twitter från Android samt iOS. Han nämnde i en tweet att han verkligen inte hoppas att det ska behövas men om situationen skulle kräva det så skulle han göra en alternativ telefon. Nu låter ju detta inte direkt som världens bästa idé samt rätt osannolikt att det skulle hända men konstigare saker har hänt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Att göra i Bregenz i Österrike – våra 12 bästa tips

Freedomtravel - i förrgår: 06:00

Vad kan man se och göra i Bregenz i Österrike? Under vår vinterresa till Vorarlberg passade vi på att besöka Bregenz, som är känd för sitt fina läge vid Bodensjön och sin årliga operafestival. Här är våra bästa tips!

Första exemplaren av Tesla Cybertruck kommer i sommar

Feber.se - 27 Jan 23 kl. 13:00

Masstillverkning drar igång nästa år Ni älskar ju att veta det senaste kring Teslas pickup Cybertruck och det är att de första exemplaren till kund ska dyka upp nu i sommar. Masstillverkningen dröjer dock till någon gång nästa år. Den skulle dragit igång i år, efter massa förseningar, men ni vet ju hur det är vid det här laget.

Svårt att nå polisen via telefon

Feber.se - 26 Jan 23 kl. 09:30

Kan ta lång tid innan någon svarar på 114 14 Aftonbladets "200 sekunder" har kartlagt vad man kallar för "kaoset" runt 114 14, polisens telefonnummer för icke akuta ärende. Enligt polisens egen statistik ringdes 137.440 samtal till 114 14 under november 2022.

Dreads i Stockholm – så fick Peter en ny frisyr

Freedomtravel - 24 Jan 23 kl. 06:00

Vill du göra dreads i Stockholm? Ja, då har vi hittat ”the place”. Men även om du inte vill göra dreads själv så vill du kanske höra historien om när Peter gjorde det, för ja … han har fått sig en helt ny frisyr!

Musk antyder nytt abonnemang för Twitter

Feber.se - 22 Jan 23 kl. 08:00

Ett som tar bort alla annonser Nyligen twittrade Elon Musk att han ansåg att antalet annonser på Twitter var alldeles för många och att han tänkte göra något åt det de närmaste veckorna. Vad han ska göra återstår att se, men en lösning verkar vara en ny abonnemangsform som gör att man slipper se annonser på plattformen. När denna är tänkt att dyka upp, samt vad den ska kosta, är oklart just nu.

Vad kan du göra i Prag för fem euro?

Feber.se - 22 Jan 23 kl. 07:00

En hel del faktiskt YouTube-kanalen Honest Guide visar här vad man kan göra i Prag om man endast har fem euro i fickan. Läs vidare och kommentera: https://tjock.

Att göra i Bayreuth i Bayern – våra 11 bästa tips

Freedomtravel - 18 Jan 23 kl. 06:00

Vad kan man se och göra i Bayreuth i Tyskland? Denna vackra och speciella tyska stad bjuder på en hel del sevärdheter i form av slott, trädgårdar och operor. Och så lite god öl på det!

Talibanerna gillar Elon Musks Twitter

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 17:30

Har köpt sig blåa bockar Sedan länge har användare på Twitter kunnat få sitt konto verifierat med en liten blå bock bredvid sitt namn. Tills Elon Musk tog över plattformen förra året sköttes detta manuellt av Twitter, för att se till att inte vem som helst kunde få sitt konto verifierat. Det systemet avskaffade dock Musk, nu går det istället att köpa sin väg till en blå bock, någonting som välkomnas av talibanrörelsen – som tog över makten i Afghanistan sommaren 2021.

Microsoft ryktas fimpa dubbla skärmar på Surface Duo 3

Feber.se - 11 Jan 23 kl. 07:00

Kommer köra på en vikbar skärm istället Windows Central har varit i kontakt med källor som uppger att Microsoft kommer att satsa på en helt ny design för sin nästa Surface Duo-telefon. Enligt källorna kommer telefonens dubbla skärmar att ersättas med en vikbar skärm, något som skulle göra den mer lik Samsung Galaxy Fold och andra telefoner med vikbar skärm. Den kommande telefonen kommer att förses med ett gångjärn som kan öppnas i 180 grader.

Att göra på Öland – 25 sevärdheter och upplevelser

Freedomtravel - 11 Jan 23 kl. 06:00

Vad kan man göra på Öland? Solens och vindarnas ö bjuder på allt från stränder och naturupplevelser till historiska sevärdheter och aktiviteter för barn. Här hittar du alla våra bästa tips på saker att se och göra på Öland.


Fler inlägg från Feber.se

Instagram Notes rullas ut globalt

Feber.se - 1 timme sedan

Dela med dig i textform på Instagram Nu meddelar Instagrams vd Adam Mosseri via ett videomeddelande att plattformen nu börjat rulla ut funktionen Notes globalt, tidigare har denna endast varit tillgänglig för användare i Asien, USA och Latinamerika. Anledningen till att funktionen inte släpptes här samtidigt är enligt Mosseri för att man ville se till att följa lokala bestämmelser. Så här beskriver Instagram funktionen Notes: "Notes är ett nytt sätt att dela dina tankar och se vad dina vänner håller på med.

Microsoft, Nintendo och Sony sägs skippa årets E3-mässa

Feber.se - 2 timmar sedan

Ingen av konsoltillverkarna verkar komma till den stora spelmässan Spelsajten IGN uppger att varken Microsoft, Nintendo eller Sony planerar att vara med på den stora spelmässan Electronic Entertainment Expo (E3) i år. Det innebär med andra ord att ingen av tillverkarna av världens mest populära spelkonsoler, Xbox, Nintendo Switch och PlayStation, kommer att närvara på mässan. Det handlar fortfarande om rykten men om de stämmer skulle det inte vara helt överraskande.

Toyota sålde flest bilar i världen förra året

Feber.se - 2 timmar sedan

10,5 miljoner exemplar Toyota fortsätter att vara världens största biltillverkare och trots att de inte sålde fler bilar förra året behöll de sin placering i toppen. 10.438.

William populäraste namnet på nyfödda förra året

Feber.se - 3 timmar sedan

Astrid toppar namnlistan för nyfödda flickor Idag presenterade SCB statistik över vilka tilltalsnamn som var populärast bland föräldrar att ge sina nyfödda barn förra året. Det absolut mest populära namnet var William som gavs till 690 barn förra året. 603 flickor döptes till Astrid vilket gjorde namnet till det mest populära bland nyfödda flickor 2022.

SmartThings-appen på iOS har nu stöd för Matter

Feber.se - 3 timmar sedan

Äntligen? För dig som använder en iPhone för att kontrollera ditt smarta hem med Samsungs SmartThings kommer här en god nyhet – appen har nämligen nu fått stöd för den nya standarden Matter. Stödet för Matter rullade ut för Android-appen i slutet av förra året, och Samsung lovade tidigare att uppdatera iOS-appen under januari, vilket man nu lyckats göra med en dag tillgodo.

DIGG lämnar förslag för statlig e-legitimation

Feber.se - 4 timmar sedan

Ska fungera som ett komplement till de privata alternativen DIGG, den statliga myndigheten för digital förvaltning, har tagit fram ett förslag på en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som de publicerade igår. Tanken bakom den statliga e-legitimationen är att den ska komplettera de e-legitimationer som redan idag används på den svenska marknaden. Utredningen visar att runt en miljon människor i Sverige saknar e-legitimation och att det behövs åtgärder för att få ihop helheten i det e-legitimationssystemet.

Ford sänker priset på Mustang Mach-E

Feber.se - 4 timmar sedan

Med upp till 5900 dollar Ford planerar att skala upp tillverkningen av den eldrivna suven Mustang Mach-E rejält och för att kunna vara med och konkurrera efter Teslas stora prissänkning har de nu även justerat sina priser för modellen. Inte lika mycket som Tesla dock, men upp till 5900 dollar har priset sjunkit i alla fall. Mest pengar sparar man på GT Extended Range som går från 71.

Trailer för The Boogeyman

Feber.se - 5 timmar sedan

Mer Stephen King-skräck på ingång I sommar är det dags för ännu en skräckfilm som baseras på ett av Stephen Kings verk. Den här gången handlar det om The Boogeyman, en novell som King skrev 1973 och som ingår i hans novellsamling "Dödsbädden" (Night Shift) som kom på svenska 1985. Handlingen i filmatiseringen av The Boogeyman kretsar runt en familj där mamman i familjen nyligen dött.

Trailer för Murder Mystery 2

Feber.se - 16 timmar sedan

Adam Sandler och Jennifer Aniston löser brott igen Här kommer trailern för efterföljaren Murder Mystery, filmen som var en stor framgång för Netflix 2019. I uppföljaren, som fått titeln Murder Mystery 2, har Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler och Jennifer Aniston) blivit privatdetektiver på heltid och gör sitt bästa för att hitta uppdrag till sin detektivbyrå. När de blir inbjudna till en väns bröllop vill det sig dock inte bättre än att de plötsligt befinner sig mitt i kidnappningsdrama som de åtar sig att försöka lösa.

Gamla Tesla Roadster mot Lotus Elise

Feber.se - 16 timmar sedan

Hur står sig Teslan mot bilen den baseras på? Teslas första modell heter Roadster och det är en Lotus Elise som man slängde ut förbränningsmotorn ur och gav en annan kaross och elmotor. Roadster hade mer effekt än Elise men vägde också mer då ett batteripack även behövde få plats.

Mercedes-Benz först ut i USA med självkörning i nivå tre

Feber.se - 17 timmar sedan

Spela Tetris medan du sitter i förarstolen Det finns fem nivåer av autonomi för självkörande bilar – vid nivå tre finns det inget krav på att händerna är på ratten, du behöver heller inte fokusera på vad som händer på vägen vilket är ett krav vid nivå två. Mercedes-Benz teknik Drive Pilot, som är av sorten nivå tre, har nu godkänts i delstaten Nevada i USA. Dock endast i hastigheter upp till cirka 65 km/h.

Nothing Phone 2 ska släppas i år

Feber.se - 17 timmar sedan

Carl Pei bekräftar Förra året släppte det nya företaget Nothing sin första telefon med Nothing Phone (1), med sin speciella baksida med led-belysning och sitt låga pris lyckades telefonen charma vissa kritiker. Nu berättar företagets vd Carl Pei för Inverse att Nothing kommer att släppa en efterträdare till telefonen i år. Prioriteten är att lansera telefonen i USA direkt, något som dröjt ett bra tag med Phone (1).

Trailer för Hitman World of Assassination

Feber.se - 18 timmar sedan

Alla Hitman-spel i ett och samma paket I slutet av förra veckan släppte IO Interactive Hitman World of Assassination vilket är Hitman 3 i en omförpackad version som även inkluderar Hitman och Hitman 2. Spelare som redan har införskaffat Hitman 3 kan uppgradera detta gratis till Hitman World of Assassination för att få de två tidigare titlarna i serien. I samband med att Hitman World of Assassination släpps kommer även Hitman och Hitman 2 att plockas bort från spelbutiker.

Nevs har fått nya ägare

Feber.se - 18 timmar sedan

Oklart vilka dock 2012 tog Nevs över Saab Automobiles fabrik i Trollhättan men som ni säkert alla redan vet blev det inget återupplivande av Saab. Tanken var först att bygga eldrivna Saabar men fokus har sedan dess ändrats till att utveckla mjukvara för självkörande fordon istället. De senaste åren har Nevs ägts av det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande och i höstas skrev vi om de ofantliga skulder Evergrande hade.

Långtids-test av Intels Arc-grafikkort

Feber.se - 19 timmar sedan

Hur mycket sämre är Intels grafikkort? Vi har tidigare skrivit om Linus Tech Tips tester av Intels Arc-produkter, då handlade det dock om en laptop, men denna gång har både Linus och Luke testat grafikkortet Arc A770 under en längre period hemma. Resultatet?