Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 En BMW E61 M5 som fått manuell låda - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

En BMW E61 M5 som fått manuell låda

Feber.se - 20 May 22 kl. 19:00

Den perfekta kombin? Helgalna dagisexpressen BMW E61 M5 blir ännu lite mer galen om man byter ut automatlådan mot en manuell. Då får man något som BMW aldrig skapade själva, och kanske även världens bästa kombi? Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Teaserklipp för nya BMW M2

Feber.se - 28 May 22 kl. 12:00

"Get ready for playtime" BMW firar 50 år med M-divisionen i år och en av "presenterna" vi kommer att få är nya M2, som man nyligen släppte följande teaserklipp för. Det visar dock inte så mycket av bilen utan säger mest att vi ska vara redo för lekstugan som kommer. Nuvarande M2 är allt annat än tråkig så vi får väl hoppas att denna är lika rolig, eller roligare.

Sean Connerys personliga Aston Martin DB5 ska säljas

Feber.se - 24 May 22 kl. 20:00

Buda loss! En odödlig klassiker i Bond-filmerna är Aston Martin DB5. En sån körde Sir Sean Connery i filmerna Goldfinger och Thunderball.

BMW rullar ut M4 CSL

Feber.se - 20 May 22 kl. 10:00

Lättare, starkare, snabbare Dåså, nu har det blivit dags för BMW att presentera en CSL-version av prestandamodellen M4. Den här ska vara det närmaste en racerbilsversion fast för gatan man tillverkat och då CSL står för Competition, Sport, Lightweight handlar det om en ännu lättare och sportigare bil. Inget baksäte, tak, huv och bagagelucka i kolfiber och en mycket potent maskin under huven är receptet.

Ny Porsche från Kalmar

Feber.se - 19 May 22 kl. 21:00

Grön och skön Nej, Porsche har inte flyttat sina fabriker till Kalmar. Istället handlar det om det danska företaget, Kalmar Automotive, som nu presenterar sin andra 7-97 - en restomoddad gammal Porsche 911. Den första versionen byggdes åt racerföraren Tom Kristensen och nu är det alltså dags för en bil till med samma tema att göra entré.

Pagani teasar ersättaren till Huayra

Feber.se - 19 May 22 kl. 08:30

C10 har premiär 12 september Pagani meddelar nu att deras nästa modell som går under namnet C10 kommer att presenteras den 12 september i Milano. Det här är ersättaren till Huayra och skissen vi får se visar lite av bilens linjer, en design som faktiskt är ritad av grundaren Horacio Pagani själv. Motorn är en dubbelturbomatad V12:a på 6,0 liter som AMG har byggt och den ger 900 hästar.

Det här är ansiktslyftna BMW 3-serie

Feber.se - 18 May 22 kl. 08:30

Har fortfarande "normal" grill Det har blivit dags för BMW:s 3-serie att få sig ett lyft och så här ser det ut. Det handlar bland annat om ny design på strålkastarna som fått sig en något smalare form, en uppdaterad grill och nya stötfångare bak och fram. Det finns även nya fälgar och nya lackalternativ att välja mellan.

Snart dags för facelift av BMW 3-serie

Feber.se - 17 May 22 kl. 19:00

Här får vi se lite av nyllet BMW har en facelift av 3-serien på gång och snart är det dags att visa upp den för allmänheten, men första några teasers i vanlig ordning. Den vi får här visar lite av bilens ansikte och dess nydesignade strålkastare. Annat nytt kommer vara grillen, luftintagen, stötfångarna fram och bak samtidigt som det kommer att erbjudas nya fälgar och färgval.

BMW använder färg tillverkad av bioavfall

Feber.se - 16 May 22 kl. 09:00

Ska spara 15.000 ton i CO2-utsläpp fram till 2030 För att försöka få ner lackavdelningens påverkan på miljön har BMW börjat använda sig av färg tillverkad av återvunna material såsom bioavfall och avfall från reningsverk. Det här ska enligt biltillverkaren ta bort råoljan i tillverkningsprocessen av färgen vilket tillsammans med andra åtgärder ska hjälpa till att spara 15.

Doug tar sig en närmare titt på Toyotas busiga Corolla

Feber.se - 12 May 22 kl. 21:00

Snack och sladd Den 1 april menade Toyota allvar och skickade ut busbilen GR Corolla. Fyrhjulsdrift, 304 hästar och manuell låda. Doug har fått klämma och känna på en förserie-bil och det får vi ta del av här.

BMW har vintertestat eldrivna iX1

Feber.se - 11 May 22 kl. 13:00

Snart dags för serietillverkning BMW:s kommande eldrivna modell iX1 håller just nu på att sluttestas innan det är dags för serietillverkning. Detta sker genom vintertester och självklart har man varit i Arjeplog och kört bilen. Den driver på alla fyra och har en elmotor på varje axel.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.