Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 En Fisker Ocean blir till - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

En Fisker Ocean blir till

Feber.se - 25 Nov 22 kl. 18:00

Häng med till fabriken Henrik Fisker har fått en hel del skit för att han "bara" designar grejer och lovar saker han inte kan hålla. Men modellen Ocean är inget luftslott och efter att ha dragit igång tillverkningen på utsatt datum får vi nu se hur bilen blir till i fabriken i Österrike. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fisker släpper ny konfigurator för Ocean

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 16:00

Mer detaljerad Nu har Fisker släppt en ny konfigurator för modellen Ocean. Den är mer detaljerad än tidigare och det blir lite enklare att se vad du får för pengarna. Du kan välja till lite olika prylar, ändra fälgar och färg.

Snart dags för elbilsmässa även i Stockholm

Feber.se - 09 Jan 23 kl. 17:00

Fler än 20 elbilsmärken ställer ut Elbilsmässan eCarExpo avslutade året i Göteborg men kommer snart även till Stockholm. Mellan den 3-5 februari hålls det mässa på Friends Arena i Stockholm och fler än 20 olika elbilsmärken kommer att visa upp sina bilar. Fisker kommer ha Sverigepremiär för suven Ocean, kinesiska Ora finns på plats och det blir nypremiär för Smart.

Ny teaserbild på Fisker Ronin

Feber.se - 12 Dec 22 kl. 14:30

Cabben med fyra dörrar Förutom suvarna Ocean och Pear har ju Fisker även en kul elbil på gång. Den heter Ronin och kommer att bli världens första helt elektriska GT-sportbil med fyra dörrar och cabriolet. Det ska även bli den elbil som kommer allra längst på en laddning - över 100 mil.

Fisker har börjat testa prototyper av Pear

Feber.se - 07 Dec 22 kl. 08:00

Nästa modell ut Efter modellen Ocean kommer Fisker att lansera den mindre och billigare eldrivna suven Pear. Nu har de första prototyperna av denna siktats på Los Angeles gator. Bilen kommer att tillverkas av Foxconn på General Motors gamla fabrik i Ohio och målet är 250.

Nu är tillverkningen av Fisker Ocean igång

Feber.se - 18 Nov 22 kl. 15:00

Leveranserna kan börja snart Precis som utlovat har Fisker nu dragit igång tillverkningen av den eldrivna suven Ocean i Österrike. Bilen blir till på Magnas fabrik där även Jaguar E-Pace, Mercedes G-Klass och Toyota Supra byggs. 63.

Ny teaserbild på Fisker Pear

Feber.se - 27 May 22 kl. 12:30

Ska kosta under 30.000 dollar Fisker har inte dragit igång produktionen av den eldrivna suven Ocean än men det hindrar dem inte från att fortsätta teasa modellen som kommer efter den - Pear. Nu får vi en ny bild och ett uttalande som säger att den kommer att kosta under 30.

Ny bild på Fisker Pear

Feber.se - 13 May 22 kl. 08:30

Ska lanseras 2024 Pear är namnet på Fiskers kommande elbil som är tänkt att lanseras 2024. Precis som sitt större syskon Ocean handlar det om en SUV men den här är ännu mer kompakt och ska ha ett lägre pris - under 29.900 dollar.

Fisker teasar den eldrivna GT-modellen Ronin

Feber.se - 05 May 22 kl. 18:00

Ska ha världens längsta räckvidd Fisker börjar nu teasa nästa modell och den heter Ronin. Det är en lyxig helt eldriven GT-vagn som sägs bjuda på världens längsta räckvidd. För att detta ska bli möjligt har bilen massa aktiv aerodynamik som hjälper den att få så lågt luftmotstånd som möjligt tillsammans med avancerad teknik där batteripacket är en del av bilens chassi.

Fisker Ocean ute på testbanan

Feber.se - 03 May 22 kl. 10:30

Henrik kör Planen är att den helt eldrivna suven Ocean från Fisker ska börja tillverkas i november. Testerna är i full gång och här får vi se grundaren Henrik Fisker ta sig en tur med bilen. Det handlar om en prototyp som tillverkades förra månaden som nu får genomgå både vanlig vägkörning och hårdkörning på testbana.

Ocean Cleanup visar upp ett lite mindre barriärsystem

Feber.se - 07 Mar 22 kl. 18:00

Nya Interceptor ska förhindra att plastskräp flyter ut i havet Ocean Cleanup, det ambitiösa projektet vars mål är att rensa världshaven från plastskräp, har visat upp en ny lösning som kanske kan bidra till deras mål. Det handlar om en lite mindre variant av Interceptor som Ocean Cleanup presenterade 2019. Den mindre varianten av Interceptor fungerar genom att "Interceptor Barrier" läggs ut vid en flodmynning och börjar där samla upp skräp som håller på att flyta ut i havet.


Fler inlägg från Feber.se

Instagram Notes rullas ut globalt

Feber.se - 1 timme sedan

Dela med dig i textform på Instagram Nu meddelar Instagrams vd Adam Mosseri via ett videomeddelande att plattformen nu börjat rulla ut funktionen Notes globalt, tidigare har denna endast varit tillgänglig för användare i Asien, USA och Latinamerika. Anledningen till att funktionen inte släpptes här samtidigt är enligt Mosseri för att man ville se till att följa lokala bestämmelser. Så här beskriver Instagram funktionen Notes: "Notes är ett nytt sätt att dela dina tankar och se vad dina vänner håller på med.

Microsoft, Nintendo och Sony sägs skippa årets E3-mässa

Feber.se - 2 timmar sedan

Ingen av konsoltillverkarna verkar komma till den stora spelmässan Spelsajten IGN uppger att varken Microsoft, Nintendo eller Sony planerar att vara med på den stora spelmässan Electronic Entertainment Expo (E3) i år. Det innebär med andra ord att ingen av tillverkarna av världens mest populära spelkonsoler, Xbox, Nintendo Switch och PlayStation, kommer att närvara på mässan. Det handlar fortfarande om rykten men om de stämmer skulle det inte vara helt överraskande.

Toyota sålde flest bilar i världen förra året

Feber.se - 2 timmar sedan

10,5 miljoner exemplar Toyota fortsätter att vara världens största biltillverkare och trots att de inte sålde fler bilar förra året behöll de sin placering i toppen. 10.438.

William populäraste namnet på nyfödda förra året

Feber.se - 3 timmar sedan

Astrid toppar namnlistan för nyfödda flickor Idag presenterade SCB statistik över vilka tilltalsnamn som var populärast bland föräldrar att ge sina nyfödda barn förra året. Det absolut mest populära namnet var William som gavs till 690 barn förra året. 603 flickor döptes till Astrid vilket gjorde namnet till det mest populära bland nyfödda flickor 2022.

SmartThings-appen på iOS har nu stöd för Matter

Feber.se - 3 timmar sedan

Äntligen? För dig som använder en iPhone för att kontrollera ditt smarta hem med Samsungs SmartThings kommer här en god nyhet – appen har nämligen nu fått stöd för den nya standarden Matter. Stödet för Matter rullade ut för Android-appen i slutet av förra året, och Samsung lovade tidigare att uppdatera iOS-appen under januari, vilket man nu lyckats göra med en dag tillgodo.

DIGG lämnar förslag för statlig e-legitimation

Feber.se - 4 timmar sedan

Ska fungera som ett komplement till de privata alternativen DIGG, den statliga myndigheten för digital förvaltning, har tagit fram ett förslag på en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som de publicerade igår. Tanken bakom den statliga e-legitimationen är att den ska komplettera de e-legitimationer som redan idag används på den svenska marknaden. Utredningen visar att runt en miljon människor i Sverige saknar e-legitimation och att det behövs åtgärder för att få ihop helheten i det e-legitimationssystemet.

Ford sänker priset på Mustang Mach-E

Feber.se - 4 timmar sedan

Med upp till 5900 dollar Ford planerar att skala upp tillverkningen av den eldrivna suven Mustang Mach-E rejält och för att kunna vara med och konkurrera efter Teslas stora prissänkning har de nu även justerat sina priser för modellen. Inte lika mycket som Tesla dock, men upp till 5900 dollar har priset sjunkit i alla fall. Mest pengar sparar man på GT Extended Range som går från 71.

Trailer för The Boogeyman

Feber.se - 5 timmar sedan

Mer Stephen King-skräck på ingång I sommar är det dags för ännu en skräckfilm som baseras på ett av Stephen Kings verk. Den här gången handlar det om The Boogeyman, en novell som King skrev 1973 och som ingår i hans novellsamling "Dödsbädden" (Night Shift) som kom på svenska 1985. Handlingen i filmatiseringen av The Boogeyman kretsar runt en familj där mamman i familjen nyligen dött.

Trailer för Murder Mystery 2

Feber.se - 16 timmar sedan

Adam Sandler och Jennifer Aniston löser brott igen Här kommer trailern för efterföljaren Murder Mystery, filmen som var en stor framgång för Netflix 2019. I uppföljaren, som fått titeln Murder Mystery 2, har Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler och Jennifer Aniston) blivit privatdetektiver på heltid och gör sitt bästa för att hitta uppdrag till sin detektivbyrå. När de blir inbjudna till en väns bröllop vill det sig dock inte bättre än att de plötsligt befinner sig mitt i kidnappningsdrama som de åtar sig att försöka lösa.

Gamla Tesla Roadster mot Lotus Elise

Feber.se - 16 timmar sedan

Hur står sig Teslan mot bilen den baseras på? Teslas första modell heter Roadster och det är en Lotus Elise som man slängde ut förbränningsmotorn ur och gav en annan kaross och elmotor. Roadster hade mer effekt än Elise men vägde också mer då ett batteripack även behövde få plats.

Mercedes-Benz först ut i USA med självkörning i nivå tre

Feber.se - 17 timmar sedan

Spela Tetris medan du sitter i förarstolen Det finns fem nivåer av autonomi för självkörande bilar – vid nivå tre finns det inget krav på att händerna är på ratten, du behöver heller inte fokusera på vad som händer på vägen vilket är ett krav vid nivå två. Mercedes-Benz teknik Drive Pilot, som är av sorten nivå tre, har nu godkänts i delstaten Nevada i USA. Dock endast i hastigheter upp till cirka 65 km/h.

Nothing Phone 2 ska släppas i år

Feber.se - 17 timmar sedan

Carl Pei bekräftar Förra året släppte det nya företaget Nothing sin första telefon med Nothing Phone (1), med sin speciella baksida med led-belysning och sitt låga pris lyckades telefonen charma vissa kritiker. Nu berättar företagets vd Carl Pei för Inverse att Nothing kommer att släppa en efterträdare till telefonen i år. Prioriteten är att lansera telefonen i USA direkt, något som dröjt ett bra tag med Phone (1).

Trailer för Hitman World of Assassination

Feber.se - 18 timmar sedan

Alla Hitman-spel i ett och samma paket I slutet av förra veckan släppte IO Interactive Hitman World of Assassination vilket är Hitman 3 i en omförpackad version som även inkluderar Hitman och Hitman 2. Spelare som redan har införskaffat Hitman 3 kan uppgradera detta gratis till Hitman World of Assassination för att få de två tidigare titlarna i serien. I samband med att Hitman World of Assassination släpps kommer även Hitman och Hitman 2 att plockas bort från spelbutiker.

Nevs har fått nya ägare

Feber.se - 18 timmar sedan

Oklart vilka dock 2012 tog Nevs över Saab Automobiles fabrik i Trollhättan men som ni säkert alla redan vet blev det inget återupplivande av Saab. Tanken var först att bygga eldrivna Saabar men fokus har sedan dess ändrats till att utveckla mjukvara för självkörande fordon istället. De senaste åren har Nevs ägts av det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande och i höstas skrev vi om de ofantliga skulder Evergrande hade.

Långtids-test av Intels Arc-grafikkort

Feber.se - 19 timmar sedan

Hur mycket sämre är Intels grafikkort? Vi har tidigare skrivit om Linus Tech Tips tester av Intels Arc-produkter, då handlade det dock om en laptop, men denna gång har både Linus och Luke testat grafikkortet Arc A770 under en längre period hemma. Resultatet?