Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 En Mclaren P1 GTR Lanzante säljs på svensk auktion - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

En Mclaren P1 GTR Lanzante säljs på svensk auktion

Feber.se - 26 Nov 22 kl. 14:00

En trafikgodkänd sådan Collecting Cars i Sverige har tagit in en riktigt ovanlig skönhet i form av en Mclaren P1 GTR Lanzante. Det tillverkades endast 58 sådana och enbart cirka 20 genomgick en ytterligare konvertering hos Lanzante i Storbritannien för runt 3 till 5 miljoner kronor utöver bilens nypris. Den extra konvertering gjordes helt enkelt för att se till att bilen blev trafikgodkänd. Bilens dubbelturboladdade 3,8-liters V8 och elmotorn producerade tillsammans 1 000 hk (986 hk). Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nu säljs inventarier från Twitter-kontoret

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 12:15

Budgivning börjar i morgon En herrans massa människor har fått sluta på Twitter och då behöver man inte längre samma kontorsytor. Nu har man börjat tömma de kontor man inte använder och nu går inventarier därifrån under klubban. En hel del vanliga möbler så klart, men även en del memorabilia i form av Twitter-loggor.

Tillverkningen av McLaren 720S är nu nerlagd

Feber.se - 11 Jan 23 kl. 14:00

Kunder har redan lagt handpenning på uppföljaren För fem år sedan rullade McLaren ut modellen 720S men nu är sagan slut. I december lades tillverkningen ner och någon ersättare har inte synts till, än. Trots detta har folk redan börjat lämnat handpenning till McLaren för nästa modell.

Ny bitcoin-auktion hos Kronofogden

Feber.se - 05 Jan 23 kl. 15:30

73 beslagtagna ska auktioneras ut Dagens Industri rapporterar att Kronofogden snart ska sälja 73 stycken beslagtanga bitcoins på auktion, något som ska vara den största auktionen av kryptovalutor som Kronofogden hittills genomfört. De bitcoins som Kronofogden nu ska auktionera ut beslagtogs av polisen 2018 i samband med att den ökända droghandels-platsen Flugsvamp 2.0 stängdes ner.

McLaren och Lockheed Martin börjar samarbeta

Feber.se - 14 Dec 22 kl. 11:00

Ska ta fram en ny superbil Nu får vi reda på att McLaren och Lockheed Martins Skunk Works som är deras Advanced design and development-division har inlett ett samarbete. Tillsammans ska de ta fram designen på nästa superbil eller superbilar från McLaren. Skunk Works ligger bland annat bakom koncept-stridsflygplanet Darkstar som figurerade i filmen Top Gun: Maverick.

Nu kan du buda hem E.T. på auktion

Feber.se - 13 Dec 22 kl. 12:00

Animatronisk robot från den klassiska filmen går under klubban Till helgen anordnar det amerikanska auktionshuset Julien´s en auktion där en lång rad film-memorabilia kommer att gå under klubban. En av dyrgriparna som förväntas att säljas under auktionen är en av de animatroniska robotar som användes under filminspelningen av Steven Spielbergs klassiska film E.T.

Testkör en Polestar 3 på deras testbana

Feber.se - 13 Dec 22 kl. 09:15

Auktion i Musikhjälpen Musikhjälpen har börjat och Polestar har lagt upp en auktion som kan vara rolig för Polestar-fans. Man auktionerar ut en provkörning av kommande Polestar 3 och den kommer att ske på deras testanläggning i Hällered utanför Göteborg. Med som guide kommer Joakim Rydholm att vara, han är chassiutvecklare och testförare på Polestar och dessutom en extremt trevlig prick.

McLaren ska lägga mer fokus på kvalitet

Feber.se - 09 Dec 22 kl. 08:00

Det var därför modellen Artura dröjde I februari rullade McLaren ut den nya modellen Artura som är deras första laddhybrid. Två månader senare tillträdde Michael Leiters som vd och han vill att Artura ska vara en nystart för företaget. McLaren har länge haft kvalitetsproblem, trots att deras bilar kostar miljoner, och det här ska det bli slut på nu.

Nismo ska lansera egen sportbil

Feber.se - 02 Dec 22 kl. 11:00

Får troligtvis hybrid-drivlina När Nissan vill bygga något kul har de Nismo till hjälp som är deras avdelning för lite körgladare maskiner. Nu berättar Takao Katagiri som är vd för Nissan Nismo att en ny sportbil under Nismos märke är under utveckling. Det sägs att den kommer att få en hybrid-drivlina och den ska säljas i Japan, Europa, Storbritannien och USA.

McLaren kanske lanserar Porsche Taycan-utmanare

Feber.se - 15 Nov 22 kl. 07:00

Nya vdn rockar om McLarens förra vd Mike Flewitt lovade att tillverkaren aldrig skulle gå från sitt superbils-arv men Michael Leiters som tog över posten i våras är lite mer öppen när det kommer till olika modeller. Därför kanske det nya ryktet som florerar nu inte är så konstigt ändå - att McLaren skulle kunna ha en utmanare till Porsche Taycan på gång. Detta kommer efter att Michael i ett uttalande sa att de troligtvis kommer att utveckla en "lifestyle-orienterad elbil", inte en superduper-elbil alltså.

Dyrt smart lås öppnas på sekunder

Feber.se - 03 Nov 22 kl. 11:30

Säljs av Apple Är smart och dyrt verkligen alltid så smart? Inte när det kommer till lås, tydligen. LockPickingLawyer har tagit sig en titt på Level Lock, ett lås som kostar 329 dollar och som säljs av Apple i deras affär, dock inte i Sverige.


Fler inlägg från Feber.se

SmartThings-appen på iOS har nu stöd för Matter

Feber.se - 1 timme sedan

Äntligen? För dig som använder en iPhone för att kontrollera ditt smarta hem med Samsungs SmartThings kommer här en god nyhet – appen har nämligen nu fått stöd för den nya standarden Matter. Stödet för Matter rullade ut för Android-appen i slutet av förra året, och Samsung lovade tidigare att uppdatera iOS-appen under januari, vilket man nu lyckats göra med en dag tillgodo.

DIGG lämnar förslag för statlig e-legitimation

Feber.se - 2 timmar sedan

Ska fungera som ett komplement till de privata alternativen DIGG, den statliga myndigheten för digital förvaltning, har tagit fram ett förslag på en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som de publicerade igår. Tanken bakom den statliga e-legitimationen är att den ska komplettera de e-legitimationer som redan idag används på den svenska marknaden. Utredningen visar att runt en miljon människor i Sverige saknar e-legitimation och att det behövs åtgärder för att få ihop helheten i det e-legitimationssystemet.

Ford sänker priset på Mustang Mach-E

Feber.se - 2 timmar sedan

Med upp till 5900 dollar Ford planerar att skala upp tillverkningen av den eldrivna suven Mustang Mach-E rejält och för att kunna vara med och konkurrera efter Teslas stora prissänkning har de nu även justerat sina priser för modellen. Inte lika mycket som Tesla dock, men upp till 5900 dollar har priset sjunkit i alla fall. Mest pengar sparar man på GT Extended Range som går från 71.

Trailer för The Boogeyman

Feber.se - 3 timmar sedan

Mer Stephen King-skräck på ingång I sommar är det dags för ännu en skräckfilm som baseras på ett av Stephen Kings verk. Den här gången handlar det om The Boogeyman, en novell som King skrev 1973 och som ingår i hans novellsamling "Dödsbädden" (Night Shift) som kom på svenska 1985. Handlingen i filmatiseringen av The Boogeyman kretsar runt en familj där mamman i familjen nyligen dött.

Trailer för Murder Mystery 2

Feber.se - 14 timmar sedan

Adam Sandler och Jennifer Aniston löser brott igen Här kommer trailern för efterföljaren Murder Mystery, filmen som var en stor framgång för Netflix 2019. I uppföljaren, som fått titeln Murder Mystery 2, har Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler och Jennifer Aniston) blivit privatdetektiver på heltid och gör sitt bästa för att hitta uppdrag till sin detektivbyrå. När de blir inbjudna till en väns bröllop vill det sig dock inte bättre än att de plötsligt befinner sig mitt i kidnappningsdrama som de åtar sig att försöka lösa.

Gamla Tesla Roadster mot Lotus Elise

Feber.se - 14 timmar sedan

Hur står sig Teslan mot bilen den baseras på? Teslas första modell heter Roadster och det är en Lotus Elise som man slängde ut förbränningsmotorn ur och gav en annan kaross och elmotor. Roadster hade mer effekt än Elise men vägde också mer då ett batteripack även behövde få plats.

Mercedes-Benz först ut i USA med självkörning i nivå tre

Feber.se - 15 timmar sedan

Spela Tetris medan du sitter i förarstolen Det finns fem nivåer av autonomi för självkörande bilar – vid nivå tre finns det inget krav på att händerna är på ratten, du behöver heller inte fokusera på vad som händer på vägen vilket är ett krav vid nivå två. Mercedes-Benz teknik Drive Pilot, som är av sorten nivå tre, har nu godkänts i delstaten Nevada i USA. Dock endast i hastigheter upp till cirka 65 km/h.

Nothing Phone 2 ska släppas i år

Feber.se - 15 timmar sedan

Carl Pei bekräftar Förra året släppte det nya företaget Nothing sin första telefon med Nothing Phone (1), med sin speciella baksida med led-belysning och sitt låga pris lyckades telefonen charma vissa kritiker. Nu berättar företagets vd Carl Pei för Inverse att Nothing kommer att släppa en efterträdare till telefonen i år. Prioriteten är att lansera telefonen i USA direkt, något som dröjt ett bra tag med Phone (1).

Trailer för Hitman World of Assassination

Feber.se - 16 timmar sedan

Alla Hitman-spel i ett och samma paket I slutet av förra veckan släppte IO Interactive Hitman World of Assassination vilket är Hitman 3 i en omförpackad version som även inkluderar Hitman och Hitman 2. Spelare som redan har införskaffat Hitman 3 kan uppgradera detta gratis till Hitman World of Assassination för att få de två tidigare titlarna i serien. I samband med att Hitman World of Assassination släpps kommer även Hitman och Hitman 2 att plockas bort från spelbutiker.

Nevs har fått nya ägare

Feber.se - 16 timmar sedan

Oklart vilka dock 2012 tog Nevs över Saab Automobiles fabrik i Trollhättan men som ni säkert alla redan vet blev det inget återupplivande av Saab. Tanken var först att bygga eldrivna Saabar men fokus har sedan dess ändrats till att utveckla mjukvara för självkörande fordon istället. De senaste åren har Nevs ägts av det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande och i höstas skrev vi om de ofantliga skulder Evergrande hade.

Långtids-test av Intels Arc-grafikkort

Feber.se - 17 timmar sedan

Hur mycket sämre är Intels grafikkort? Vi har tidigare skrivit om Linus Tech Tips tester av Intels Arc-produkter, då handlade det dock om en laptop, men denna gång har både Linus och Luke testat grafikkortet Arc A770 under en längre period hemma. Resultatet?

Ännu fler koncept till elbilsmässa

Feber.se - 17 timmar sedan

Från Hyundai, Audi och Mini Ännu fler konceptbilar är klara för elbilsmässan eCarExpo som går av stapeln nu i helgen. Tidigare har vi berättat att Volkswagen kommer med sin ID. Life, Skoda med sin Vision 7S och Polestar med sin Precept.

Zeekr testar nya elbilen i Sverige

Feber.se - 17 timmar sedan

Syskon till kommande Volvo EX30 Zeekr har nu släppt maskerade bilder på deras kommande tredje modell som kanske, och troligtvis, får namnet 003. Den här är syskon med kommande Volvo EX30 och som vi kan se kommer dessa bilder från Sverige, närmare bestämt Göteborg. Bilen som givetvis är en crossover bygger på Geelys SEA-plattform och är cirka 4,3 meter lång.

Vikbar iPad kan släppas nästa år

Feber.se - 18 timmar sedan

Med ett kickstand i kolfiber Apple ska enligt analytikern Ming-Chi Kuo planera att lansera en böjbar iPad med ett kickstand i kolfiber någon gång under nästa år. Stativet i kolfiber ska enligt Kuo göra enheten både lätt och hållbar, men det är oklart på vilket sätt det skulle hålla enheten uppe. I den senaste serien tweets skriver han även att han förväntar sig att iPad-försäljningen kommer att minska 10–15 procent jämfört med förra året, men att han förväntar sig att en vikbar enhet skulle kunna vända denna trend nästa år.

Bilprovningen: Varannan A-traktor har allvarliga brister

Feber.se - 18 timmar sedan

Gotland var värst förra året För första gången delar nu Bilprovningen med sig av besiktningsstatistik för A-traktorer och det är ingen rolig läsning direkt. Sju av tio hade brister och varannan bil hade fel som krävde ombesiktning av de runt 3000 A-traktorer som Bilprovningen besiktigade förra året. På Gotland såg det mörkast ut där 84,6 procent av bilarna hade brister.