Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

En helg med Lara Jean

Bokbloggar - 07 Jan 19 kl. 21:35

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Systerhelg, Solvalla och show

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 08:40

Vilken oerhört kul helg vi haft. Hämtade upp Hannah på Arlanda, samtidigt som jag körde dit mamma (hos ska predika i USA) Vi åt sushi i skycityoch hämtade upp småråttorna från hundklippet i Sigtuna Skor som VERKLIGEN behövts denna helg.

Läkaren Lara avslöjades av rasistiska inläggen

Nyhetspressen - 04 Jan 19 kl. 07:15

Läkaren Lara Kollab avslöjades efter att hon under flera års tid skrivit antisemitiska kommentarer på sina sociala medier, skriver Daily Mail.Nu har hon blivit av med jobbet på sjukhuset i Ohio, USA.”Vi är chockade att en av våra studenter har uttryckt budskap som går emot vår värdegrund”, skriver högskolan där hon tog sin läkarexamen..

Avokatutredningen släppt: Så läckte Jean-Claude Arnault Nobelpristagare i förväg

Nyhetspressen - 18 Dec 18 kl. 14:15

På tisdagen offentliggjordes den advokatutredning som ska fastställa om det förekommit brott mot Akademiens stadgar vad gäller läckor av tidigare års Nobelpristagare i litteratur. Främst har utredningen riktat in sig på kulturprofilen Jean-Claude Arnault och hans hustru, Akademiledamoten Katarina Frostenson..

Glad helg!

Foki - 15 Dec 18 kl. 14:47

Glad helg älskade cybervänner! ♥ Hoppas att ni har haft en underbar vecka. Ni har inte missat så mycket under tiden som jag har varit borta från bloggen.

Horace Engdahl försvarar Jean-Claude Arnault

Nyhetspressen - 06 Dec 18 kl. 06:04

Horace Engdahl försvarar den våldtäktsdömda kulturprofilen Jean-Claude Arnault.Svenska Akademien-ledamoten tycker alla som studerat fallet ska göra sin egen bedömning.– Intellektuella har nästan en skyldighet att bilda sin egen uppfattning och att inte nödvändigtvis följa med i den bedömning som samhället gör, säger han i podcasten ”Schulman show”..


Fler inlägg från Bokbloggar

Bokmärken/Bookmarks

Bokbloggar - 30 minuter sedan

Marshal Blueberry

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Brännmärkt

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Isaks universum

Bokbloggar - 6 timmar sedan