Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 En sommar i strandhuset av Veronica Henry - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

En sommar i strandhuset av Veronica Henry

Bokbloggar - 25 Jun 21 kl. 05:58

”En fin och mångfacetterad feelgood som berör på djupet. Sommaren är på väg och Robyn och Jake håller på att planera sitt bröllop. Det ska äga rum i familjens lilla strandhus i Devon, och planerna inkluderar en picknick vid det glittrande vattnet, mängder av dans och rosébubbel. Det kommer att bli fantastiskt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nya Aston Martin V12 Vantage är galen

Feber.se - 11 May 22 kl. 20:00

Men samtidigt underbar I mitten på mars rullade Aston Martin ut nya V12 Vantage som blir den sista i sitt slag. Ett kraftigt farväl som enligt Henry Catchpole är galen men på samma gång alldeles, alldeles underbar. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Henry Catchpole kör Jaguar XJR-15

Feber.se - 29 Apr 22 kl. 19:00

I skitväder XJR-15 baserades på racerbilen XJR-9 som vann Le Mans 1988 och det var Jaguar Sport som designade den. En bil som får köras på gatan men som kanske allra helst bara ska köras på bana. Enligt Jeremy Clarkson en av de sämsta bilarna att hantera någonsin.

Henry Cejudo vill göra comeback – får svar av UFC-mästaren!

MMAnytt - 11 Apr 22 kl. 17:52

UFC-mästaren Aljamain Sterling är öppen för att ta sig an den forne flugvikts- och bantamviktsmästaren Henry Cejudo ifall fightern avbryter pensionen. Cejudo har på Twitter hävdat att han kommer att ta fram handskarna igen efter att ha pensionerat sig i maj 2020. Anledningen bakom det plötsliga tävlingssuget är enligt fightern själv att han inspirerades av fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovskis prestation mot publikfavoriten Chan Sung Jung på UFC 273.

Henry kör en prototyp av Lotus Emira

Feber.se - 10 Mar 22 kl. 17:00

"100 procent Lotus" Henry Catchpole från Carfection fick nyligen nycklarna till en prototyp av Lotus Emira och det såg han till att utnyttja vilket vi får ta del av här. Det här är tillverkarens allra sista bil med förbränningsmotor och enligt Henry firar man av detta på allra bästa sätt med Emira. Bonusklipp nedan.

Henry Catchpole kör Ferrari 296 GTB

Feber.se - 07 Mar 22 kl. 17:00

Tillbaka till V6:a Förra sommaren släppte Ferrari lös den nya modellen 296 GTB. I den har man stoppat ner en V6:a tillsammans med hybrid-teknik så effekten är det inget fel på. Men hur har körkänslan påverkats nu när man inte rullar V8:a i det här formatet?

Henry Holmberg intervjuar Christer Åberg

apg29 - 01 Jan 70 kl. 01:00

En jul med Corona. Ögonblick av nåd är en programserie av Henry Holmberg.

BMW E30 M3 förfinad och utvecklad av Redux

Feber.se - 09 Dec 21 kl. 16:00

CSL-versionen som aldrig släpptes Redux har tagit en gammal BMW E30 M3 och gjort den till versionen som BMW aldrig gjorde. Henry Catchpole har fått testa och han är minst sagt lyrisk. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Henry kör en helt eldriven klassisk Porsche 911

Feber.se - 27 Sep 21 kl. 20:00

Fortfarande kul utan boxersexan? Porsche erbjuder hittills en eldriven modell i Taycan, men ingen 911. Om de någonsin kommer att göra det återstår att se.

Hallå där: Veronica Palm

Bokbloggar - 02 Sep 21 kl. 10:01

”Veronica Palm i riksdagens korridorer. Foto: Mattias Vepsä Jag har läst den före detta politikern Veronica Palms romandebut Inte alla män och tänkte försöka få en pratstund med henne på den kommande bokmässan. Tyvärr skulle hon inte vara där rent fysiskt.

Henry kör Audi Sport Quattro S1 Evolution 2

Feber.se - 01 Sep 21 kl. 21:00

Den mest ikoniska Grupp B-rallybilen I det här klippet från Carfection får vi se när Henry Catchpole rattar en riktig legendar - Audi Sport Quattro S1 Evolution 2. Bonusklipp nedan. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Bokbloggar

Hett i hyllan vecka 39 / 2021

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 14:17

”Så här skriver Monika om Hett i hyllan Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag.

Bokrecension: Till de döda

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 14:01

”Stort tack till Piratförlaget för recensionsexemplaret! TILL DE DÖDA EMMA ÅNGSTRÖM ?????, 4/5 Han ska vara borta i drygt en vecka.

Oväntat fin läsning

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 12:16

”Tre månader har gått sedan Mammas lilla prins kom ut och jag får väl erkänna att jag hoppat på lite mer mediabevakning. Men, på Instagram skriver Annika Lindeberg: ”Mammas lilla prins av Mårten Melin var en oväntat fin läsning. Denna kapitelbok för mellanåldern handlar ovanligt nog om Elvis Presleys barndom, där han är en ensam, fattig, lite udda kille som drömmer om att få sjunga.

Läst i september

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 10:50

”The Essential Dykes to Watch Out For av Alison Bechdel Samling med Alison Bechdels klassiska tecknade serie. Efter solen av Jonas Eika Märklig dansk novellsamling. Raskrigaren: Seriemördaren Peter Mangs av Mattias Gardell Bokcirkelbok.

Kort-kort: Dick Fight Island

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 10:24

”Alltså, ibland förstår jag inte varför jag satt upp en serie på min lista över serier jag borde kolla in. Jag läser någonting om en serie och tycker av någon anledning den låter intressant, lägger till den i listan, och sen glömmer jag prompt bort varför den finns där. När jag sedan till slut läser serien förundras jag över hur den hamnade där en gång i tiden.

Bokmässan 2021: Yttrandefrihetstorget och demokratiseminarium

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 10:01

”Demokrati var ett av bokmässans stora teman 2021 och jag bevakade det ganska så flitigt eftersom jag var där för Tidningen Nu , som är en politisk tidning och vars läsare inte sällan är otroligt intresserade av demokrati, och yttrandefrihetsfrågor. Jag träffade Simona Mohamsson och besökte seminariet med henne om situationen i Hongkong och det kommer en större artikel om det senare. Först måste jag bara säga att Yttrandefrihetstorget, där många av demokratiseminarierna ägde rum, var ett digitalt torg.

gör snart som Jane Austen

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 09:08

”hittade en liten fin Encyclopedia of Needlework (fully illustrated 1930) by Therese de Dillmont. This handsome hardback contains the full text and all 890 illustrations. The chapters are Sewing, Mending, Single and Cut Open Work, Net and Damask Stitches, White Embroidery, Flat and Gold Stitch Embroidery, Tapestry and Line Embroidery, Knitting, Crochet, Tatting, Netting, Irish Lace, Laces of Different Kinds, Miscellaneous Fancy Work, and Practical Directions.

Bokrecension – Vilda barn

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 09:00

”Författare : Maria Borda Förlag : Domeratzky Utgivningsår : 2020 Antal sidor : 209 Handling Vilda barn är berättelsen om föräldracoachen Maria Bordas egen resa som förälder. Det är en inspirerande samling texter om livet med barn, amning och närhet utifrån såväl vetenskapliga som personliga perspektiv. Texterna är till största del hämtade från Bordas blogg Vilda barn som drevs mellan 2009,2014, men boken innehåller också nyare material och ett bonuskapitel med recept och pyssel.

Monday´s Not Coming av Tiffany D. Jackson

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 09:00

”Originaltitel: Monday´s Not Coming Sidor: 435 (Häftad) Ålder: Unga vuxna ”Monday Charles is missing, and only Claudia seems to notice. Claudia and Monday have always been inseparable , more sisters than friends. So when Monday doesn’t turn up for the first day of school, Claudia’s worried.

Den mänskliga apans uppgång och fall av Jared Diamond

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 08:55

”Hur har vi utvecklats genom evolutionen och varför? Hur lika är vi egentligen våra närmaste släktingar och vad är det som har gjort att vi utvecklats åt olika håll? Sexualitet, redskap, språket och domesticeringen av djur.

Mer om bibliotek som slopar avgifter för försenade böcker

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 08:45

”BookRiot Times Are Changing: Covid,19 and Library Late Fees And yet, as Sabrina Unrein states in the opening of her report, “ Overdue Fines: Advantages, Disadvantages, and How Eliminating Them Can Benefit Public Libraries ,” libraries have traditionally also had an aspect of public shame associated with them. After all, what happens when you speak too loudly in the library? Or when you return your books late?

Klas Östergren — Två pistoler

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 08:00

”Klas Östergren , inläst av författaren själv 8 h 34 min. Bokförlaget Polaris 2021 (2021) Efter tungviktaren Renegater (2020) och vad som nog får anses vara avslutningen på berättelsen om bröderna Morgan (men man vet aldrig!) begav sig Klas Östergren (f.

Pestön — en riktigt bra tvåa

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 07:42

”Marie Hermanson låter oss återse polisen Nils Gunnarsson i boken Pestön som inleds med att en död man hittas i en kåkstad byggd på pålar vid Säveån. Han verkar inte tillhöra några av de så kallade vrakarna som bor i området och när Gunnarsson söker efter mannens identitet tar sökandet oväntade och ibland farliga vägar. Det har hunnit bli 1925 och sedan Den stora utställningen har Ellen träffat en fästman och gått hushållsskola.

Hett i hyllan #125 – I sanningens tjänst

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 07:06

”I sanningens tjänst handlar om Ned, en erfaren brittisk agent, som undervisar underrättelsetjänstens unga rekryter. På avslutningskvällen bjuder han in sin före detta chef, George Smiley, att föreläsa. Smiley ställer allt på sin spets och får Ned att återuppleva det förflutna.

Rouge Protocol, Martha Wells

Bokbloggar - 30 Sep 21 kl. 07:04

”Titel : Rogue Protocol Serie: The Murderbot Diaries #3 Författare: Martha Wells U tgivningsår: 2018 Förlag: Recorded books, Inc Sidor/tid: 3 timmar 46 minuter Genre: SciFi Språk: Engelska Ljudbok Inläsare: Kevin R. Free Handling: SciFi’s favourite antisocial A.I.